ה-100 עונה 4

reasonforall

Active member
כאוס בבונקר לאחר שמגלים שרק 100 מהם ישרדו. ג'אהא מתכנן להילחם אך הוא לא יודע שמעבר לדלת נמצאת אינדרה עם נשקים.
בזמן ההגרלה ההפיכה מתחילה, וקיין משכנע את ג'אהא להפסיק אותה, אז הם מרדימים את כולם, ומצילים את ה-100 לפי הרשימה המקורית של קלארק.

קלארק, בלאמי, אמורי ומרפי יוצאים להביא את רייבן. מרפי ואמורי מתכנן להיות בבונקר שמרפי מצא. בדרך לשם תוקפים אותם, ואקו מצילה אותם.
הרכב נהרס וכעת אין סיכוי להספיק להגיע לרייבן ולחזור חזרה.
מונטי והרפר מגיעים עם הרובר ויחד נוסעים לרייבן, ואומרים לה להכין את הרקטה לשיגור. חוזרים לתיבה (רגע, התיבה זה לא מה שנחתו איתו?).

ואוקטביה מלכה :love:
נראה לי שהיא הדמות היחידה שאהבתי אותה מהרגע הראשון לכל אורך הדרך, בזמן שאחרים עושים פעולות שגורמות לי לא לאהוב אותם.

עוד פרק לסיום העונה.

LeAnnDyIan

Well-known member
כאוס בבונקר לאחר שמגלים שרק 100 מהם ישרדו. ג'אהא מתכנן להילחם אך הוא לא יודע שמעבר לדלת נמצאת אינדרה עם נשקים.
בזמן ההגרלה ההפיכה מתחילה, וקיין משכנע את ג'אהא להפסיק אותה, אז הם מרדימים את כולם, ומצילים את ה-100 לפי הרשימה המקורית של קלארק.

קלארק, בלאמי, אמורי ומרפי יוצאים להביא את רייבן. מרפי ואמורי מתכנן להיות בבונקר שמרפי מצא. בדרך לשם תוקפים אותם, ואקו מצילה אותם.
הרכב נהרס וכעת אין סיכוי להספיק להגיע לרייבן ולחזור חזרה.
מונטי והרפר מגיעים עם הרובר ויחד נוסעים לרייבן, ואומרים לה להכין את הרקטה לשיגור. חוזרים לתיבה (רגע, התיבה זה לא מה שנחתו איתו?).

נראה לי שהיא הדמות היחידה שאהבתי אותה מהרגע הראשון לכל אורך הדרך, בזמן שאחרים עושים פעולות שגורמות לי לא לאהוב אותם.

עוד פרק לסיום העונה.
1. הם אמרו לה שחוזרים לרינג. לא לארק (שזה מה שנחתו איתו) הרינג זה מה שחיבר את כל תחנות החלל המקוריות.
2. אוקטביה אכן מלכה|כתר|ואני איתך. היא הדמויות היחידה בשלב הזה שהייתה נהדרת לכל דרכה.
3. גם אקו התחילה להיות סבבה הפרק|כן|

וסתם תהיה לא קשורה, חשבתי שכבר סיימת את העונה משום מה. צפית ביתר הפרקים כל כך מהר ואז פתאום נתקעת. נהיה לך משעמם או סתם חוסר זמן?

reasonforall

Active member
1. הם אמרו לה שחוזרים לרינג. לא לארק (שזה מה שנחתו איתו) הרינג זה מה שחיבר את כל תחנות החלל המקוריות.
2. אוקטביה אכן מלכה|כתר|ואני איתך. היא הדמויות היחידה בשלב הזה שהייתה נהדרת לכל דרכה.
3. גם אקו התחילה להיות סבבה הפרק|כן|

וסתם תהיה לא קשורה, חשבתי שכבר סיימת את העונה משום מה. צפית ביתר הפרקים כל כך מהר ואז פתאום נתקעת. נהיה לך משעמם או סתם חוסר זמן?
אקו בהחלט משתפרת.

חוסר זמן קצת תקע אותי.
עכשיו נראה שיש אפילו סיכוי שאראה עם כולם את פרק הסיום, אם אמשיך בקצב של שבוע/שבוע וחצי לעונה.

reasonforall

Active member
אוקטביה לוקחת על עצמה (בלית ברירה) את ההנהגה על הגראונדרס.

הצעירים מגיעים לרייבן ומתכוננים להמראה. אקו כמעט עושה לעצמה חרקירי אך בלאמי מונע בעדה.
קלארק נשלחת לנסות לשלוח אות לרינג, אות שירים את החשמל ויאפשר כניסה אליו. היא לא מספיקה לחזור בזמן, והרקטה יוצאת בלעדיה.
הם מגיעים לרינג, וברגע הנכון קלארק מצליחה במשימה והם נכנסים לרינג, וברגע האחרון מצליחים להפעיל את מערכת החמצן.

שש שנים פלוס מאוחר יותר, קלארק הצליחה לשרוד, והיא לא לבד?!
במהלך הזמן היא ניסתה ליצור קשר עם בלאמי, אך לא הייתה תשובה. גם הבונקר דומם (אנשי הבונקר חסומים מהריסות ולכן לא יכולים לצאת).
רחפת גדולה מופיעה ועומדת לנחות ליד קלארק, וזה לא בלאמי.

מהיכן צצה הרחפת הזו? האם זה בית כלא בין-גלקטי? האם יתכן שהם אספו את בלאמי וחבריו על-הדרך?
אולי מדובר בתוכנית לנידוי אסירים בחלל?
איך קלארק והצעירה שרדו? אם שתיהן הצליחו, בטח יש עוד...

didalf

Well-known member
כן... מעכשיו אנחנו אוהבים את אקו.

|כן||מאוהב|

אקו כמעט עושה לעצמה חרקירי אך בלאמי מונע בעדה.
חחחחח זה הצחיק אותי איך שכתבת:-D

קלארק נשלחת לנסות לשלוח אות לרינג, אות שירים את החשמל ויאפשר כניסה אליו. היא לא מספיקה לחזור בזמן, והרקטה יוצאת בלעדיה.
הם מגיעים לרינג, וברגע הנכון קלארק מצליחה במשימה והם נכנסים לרינג, וברגע האחרון מצליחים להפעיל את מערכת החמצן.
חחחח פאק איך אתה מתאר את זה כ"כ באדישות אני חוויתי 10 התקפי לב, תלשתי שיערות וצרחתי על המסך כמעט כל הפרק:-D
להלן:

מהיכן צצה הרחפת הזו? האם זה בית כלא בין-גלקטי? האם יתכן שהם אספו את בלאמי וחבריו על-הדרך?
אולי מדובר בתוכנית לנידוי אסירים בחלל?
איך קלארק והצעירה שרדו? אם שתיהן הצליחו, בטח יש עוד...
כל זאת ועוד בפרק הבא:p שאתה לא צריך לחכות שנה שלמה ואפילו לא שבוע בשבילו יוהו!!

ויאללה עונה 5 תפתחו שרשור חדש כבר זה עצום המערכת החדשה לא בנויה לדברים כאלה:-D

נערך לאחרונה ב:

reasonforall

Active member
חחחח פאק איך אתה מתאר את זה כ"כ באדישות אני חוויתי 10 התקפי לב, תלשתי שיערות וצרחתי על המסך כמעט כל הפרק:-D
ניסיתי לתמצת כמה שיותר. ברור שזה היה מותח, אבל גם היה צפוי שקלארק תישאר מאחור. עם כל כך מעט זמן, לא היה לה סיכוי.

איזה כיף לי! סופ"ש של עונה 5 יוצא לדרך!

בדרך :)

didalf

Well-known member
ניסיתי לתמצת כמה שיותר. ברור שזה היה מותח, אבל גם היה צפוי שקלארק תישאר מאחור. עם כל כך מעט זמן, לא היה לה סיכוי.

איזה כיף לי! סופ"ש של עונה 5 יוצא לדרך!

בדרך :)

"ניסיתי לתמצת כמה שיותר. ברור שזה היה מותח, אבל גם היה צפוי שקלארק תישאר מאחור. עם כל כך מעט זמן, לא היה לה סיכוי."
לא היה לי ספק שכולם ישרדו ועדיין הייתי בהיסטריה:-D

למעלה