ה-10.

Marty McFly

New member
ה-10.

בהחלט שונה משל MTV. פיספסתי את השניים הראשונים, אז הנה השאר: 8)you rock my world 7)dirty diana 6)the way you make me feel 5)black or white המלא!! 4)beat it מצונזר... 3)scream 2)earth song 1)billie jean

mayjen

New member
השניים שדניאל פיספס...

10) Bad 9) Smooth criminal אני לא מאמינה ש- Thriller לא הופיע בכלל...

Marty McFly

New member
Black or white

מישהו אמר לי אתמול שהקליפ המלא של בלאק אור וויט מצונזר, ואסור להראות אותו בטלוויזיה, ובכל זאת הראו אותו אתמול. זה נכון? ואם אני לא טועה, כשמייקל שובר את החלונות במכונית, יש על המכונית צלב קרס, נכון? וכתוב גם משהו חוץ מזה...? כי אתמול זה לא היה ככה. אתמול לא היה את הצלב קרס... יכול להיות שבגלל זה אישרו לשדר?

chipopo

New member
זה מה שכתוב

"Niggers Out". ו - KKK יש עוד כל מיני דברים, אבל אני לא זוכר את זה כרגע. אם זה חשוב, אני אוסיף אותם כשאחזור לארצנו

Marty McFly

New member
ויש גם צלב קרס...

בכל מקרה, במה שהראו אתמול בVH1, הם לא היו. בגלל זה התפלאתי... הוא ניפץ חלונות נקיים לחלוטין...

mjkoe

New member
מה זאת אומרת?..

Beat It המצונזר? יש שתי גרסאות? הילה

Marty McFly

New member
לא יודע

VH1 צינזרו את החלק שראשי הכנופיות הולכים מכות עם הסכינים... אז זה היה מצונזר.

~orit~

New member
beat it מצונזר כי באמטיוי יש להם

קטע כזה שאסור להראות כלי נשק בקליפים וגם לא אלימות. אם תשימו לב - מצנזרים למשל אקדחים (אם יש בקליפ) ועוד כל מיני דברים. אז בגלל שבbeat it יש קרב סכינים - הם צינזרו תקטע הזה. דבילים. בקשר ל BOW - מה שהיה זה, כשהקליפ יצא, היתה סערה ציבורית גדולה בגלל האלימות (שבירת חלונות וכו´) והקטע של ה"אוננות". מייקל הסביר שהוא ניסה להראות את יצר הפנתר.. אבל זה לא כל כך שיכנע את ה"הורים המודאגים" (אבוי), ולכן פשוט צינזרו את הקטע כולו. אבל כשמייקל הוציא את קלטת הוידאו של dangerous הוא הכניס לשם את הקליפ המלא רק בתוספות של צלבי קרס ועוד כיתובים גזעניים על החלונות כדי שזה יראה כאילו הוא מנפץ אותם בגלל שיש כתובות גזעניות על החלונות. זהו.

למעלה