ה - 10 שלכן

אוקי זה ממש קשה כי אני כבר מכיר כמעט את כולם

פעם זה היה ממש קל כי היה לי רק דיסק אחד והכרתי את כל הסינגלים אבל עכשיו... הנה: (המקומות לא רלוונטים, זה רק כדי לספור 10) 1. SEXED UP 2. FEEL 3. ANGELS 4. IF IT'S HURTING YOU 5. KIDS 6. RUDEBOX 7. ROCK DJ 8. RADIO 9. ETERNITY 10. GOOD DOCTOR (אהוב חדש) אוף, רציתי גם להכניס את Tripping, Hot Fudge, Nan's Song, By All Means Necessary אני לא יודע, אני לא בטוח שזה הטופ 10 שלי אבל ככה בשליף בלי לעשות שום טבלאות מי יותר טוב, זאת הרשימה..

אולי באמת יהיה מצעד של כל הזמנים לרובי של...

הפורום? האמת שאירגנתי מצעד כזה למדונה בתחילת השנה ולקיילי לפני שנה בדיוק (כשהניק שלי טיפוס נחמד) זה היה ממש קשה אבל מרגש וכייפי.. אולי משהו רוצה לקחת על עצמו ולעשות מצעד גדול.. אני פשוט לא יכול כרגע אבל נורא מעניין אותי מה יצא.. בקיצור,זהו

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי שצריך לעשות את זה.. למרות שזה מאוד קשה אבל.. כשאני אשיים את הבגרויות אני אתחיל לחשוב על מצעד
אם מישהו אחר מעוניין לעשות מצעד משלו- תעשו... זה יהיה נחמד

LittleStarAtSky

New member
10 שלי

!. STRONG - כי זה השיר שגיליתי אותו 2. COME UNDONE 3. ANGELS 4. SEXED UP 5. HEAVEN FROM HERE - מדהיייים, מהלב 6. BETTER MAN 7. KIDS

עפטוב

New member
שלי

better man (1 2) Baby girl's window 3) I will talk and hollywood will listen 4) She's the one 5) Make me pure 6) She's the one 7) Something beautiful 8) Nan's song 9) Angels 10) Strong

עפטוב

New member
יואו! הזקנה עושה את שלה...

מאיה איך חינכו אותך לא שמעת על הביטוי "ועדרת פני זקן" ?????????????????
(הטעות כתיב מכוונת אני לא עד כדי כך בלונדינית) היה צריך להיות killing me במקום אחד מהם

למעלה