ה-1 במאי

doresh shalom

New member
ה-1 במאי ../images/Emo41.gif

1st of May Demonstrations Nazareth April, 30 Tel-Aviv, May, 1 ה-1 במאי - יום הסולידריות הבינלאומית של העובדים לרגל ה-1 במאי יתקיימו שתי הפגנות ארציות: בנצרת ב-30 באפריל, ובתל-אביב - ב-1 במאי עצמו. הפגנת ה-1 במאי מטעם מק"י וחד"ש נצרת, 30 באפריל בשעה 11.00. הסעה מתל-אביב: בשעה 9.30 בדרך נמיר פינת ארלוזורוב (ליד רכבת מרכז). הפגנת ה-1 במאי של תנועות הנוער החברתיות הנוער העובד, בנק"י, השומר הצעיר, מחנות העולים, נוער יחד יחד עם ארגונים חברתיים וסטודנטים בתל-אביב, ביום א', 1 במאי. ההתכנסות בשעה 14.30 בכיכר רבין. בסיום הצעידה - עצרת בגן וולובלסקי, מול רכבת מרכז. ציבור שוחרי ה-1 במאי מוזמן! ----------------------------------------------- לגבי השעה, בפגישה של הארגונים שאחראים/מארגנים את הצעדה נאמר שהעצרת היא ב-שלוש וחצי, כך שיש אי-בהירות מוסיימת, אעדכן אתכם בהמשך. תומר.

ערב רב

New member
האם ארגונים ציוניים יתקבלו בהפגנה

בנצרת, או שפלורליזם הוא אך ורק נחלת הציונות?

ד ר ו ר 1

New member
הזמינו אותנו להשתתף כתנועה

ואני באמת מקווה שחברות מנוער יחד יגיעו להפגנה הזו - לשם הסולידריות והמאבק. אני, בכל אופן, אנסה לבוא.

tapr

New member
מעניין

שאין ארגונים או מפלגות שמוגדרות כשמאל כלכלי, אבל כימין מדיני חזק.

יש והיו

לדוגמא (למרות הדת) המפד"ל מפלגת פועלים דתית לאומית. היו בבחירות האחרונות נראה לי גשר או משהו, לא זוכר. עם זאת, הזיקה בין ימין מדיני לימין כלכלי היא טבעית. לעומת זאת הזיקה בין שמאל כלכלי לשמאל מדיני אינה הכרחית, ויש קפיטליסטים גדולים בשמאל המדיני. כאשר מדינאי לוקח לעצמו את הזכות לדרוס עמים אחרים, בדרך כלל הוא לא ירגיש רע עם דריסת אנשים בעמו גם כן. מפלגה אבל ממש כמו שאתה מדבר עליה היא חריגה ביותר וזכורים מקרים מעטים בהסטוריה שבהם מפלגות כאלה קמו. בלי שמץ של ציניות, דוגמא טובה למפלגה כזאת היא המפלגה הנאציונל סוציאליסטית, או בקיצור, הנאצית.

ערב רב

New member
המפד"ל = מפלגה דתית לאומית

אבל הייתה פאג"י - מפלגת פועלי אגודת ישראל. וכמובן אין לשכוח את מפא"י ואחדות העבודה, מפלגות שבעשורים הראשונים אחרי קום המדינה דגלו בעמדות מדיניות המוגדרות היום כימניות. מעבר לכך, אפשר לציין את השבחים שהרעיף עמיר פרץ על מחויבויותיו החבריות של רחבעם (גנדי) זאבי ז"ל, מנהיג מולדת המנוח.

tapr

New member
../images/Emo6.gif

בשבילם מ"פ זה אוטומטית מפלגת פועלים...

טוב אני מצטער, קראתי באתר של המפדל

זו באמת רק "מפלגה דתית לאומית" עם זאת שורש התנועה צמח מהפועל המזרחי וכו'. בנוסף מפד"ל ידועה בפעילותה בכנסת ובממשלה למען חברה ורווחה לצד ארץ ישראל השלמה.

ולכן אני מחשיב אותה

כמפלגת ימין נורמאלית יחידה. פועלת ביושר מצד ימין ואנו, יח"ד, משמאל. ארתור גיל-קרוב.

Wedwil

New member
אני ממליץ

על הספר של יוסי ביילין "מסוציאליזם לסוציאליברליזם" בו הוא מטיף להפרטה חלקית של כל השירותים הסוציאלים. מפלגת יחד אולי (ממש אולי) מחזיקה במצע עם גוון סוציאליסטי אבל היא מלאה בליברלים וניאו-ליברלים בהנהגה. לא הייתי מכנה אותה שמאל כלכלי בכזאת קלות ראש...

shay or eli

New member
מ"פ באמת ייצגו "מפלגת פועלים"

אבל באיזשהו שלב הם החליטו לשנות את השם, אבל הם לא שינו את ראשי התיבות כדי לא לאבד את המותג.

evc

New member
אתה אומר ציוניים,

אך מתכוון מיליטנטיים,כובשים,מדכאים.הלא כך פאשיסט חמוד?

doresh shalom

New member
הכנת שלטים! ../images/Emo126.gif ../images/Emo41.gif

תתקיים במרכז (המסגר 30) ביום ראשון בשעה 11:00. כל חברי הנוער מוזמנים לבוא.

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo187.gifאני אהיה שם!../images/Emo66.gif

ואני יודע שגם דפנה תבוא
אז יאללה - חבר'ה, מי בא\ה לעזור?

doresh shalom

New member
ככל הידע לי ../images/Emo41.gif

גם עומרי ותמרה אמורים לבוא (בקיצור, כל ההנהגה המגניבה שלנו תהיה שם)

למעלה