ה~ת~נ~ת~ק~ו~ת !!!

ה~ת~נ~ת~ק~ו~ת !!!

מי בעד ומי נגד? אני רוצה לדעת מי תומך בהתנתקות כדי שאני יבוא לבית שלו וישבור לו את המפרקת... סתם אל תפחדו אני לא רציני (או שכן ???) .. אוקייי אם למישו משעמם אבל ממש משעמם שיגיב על השרשור המטופש אך בכל זאת חשוב. בשורת הנושא -
למי שבעד ו -
למי שנגד... ואם יש לכם כוח תפרטו למה... שמעו זה מעביר זמן לפחות...פיטרו אותי מהעבודה :'(... בכבוד רב המתנחל השכונתי שלכם.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אה. אז אתה הייתה הערס הכתום

בכנס. ... זה קצת לא רלוונטי, אתה לא חושב ?
זה לא נחמד שאנשים לא ידברו עם אנשים אחרים בגלל דעות פוליטיות. ... חוץ מזה, זה לא חשוב מי בעד ומי נגד, במילא תהיה התנתקות :X אין מה לעשות בקשר לזה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אבל על דבר אחד כולם מסכימים.

על היאוי שלהם *___________________* ... גררר. כל כך בא לי לשים תמונה תואמת :X

אוקייי

זה כבר מוגזם יאוייי זה דרך חיים של פאנגירלז מטורפות שחיות יותר מדי מפנטזיות... אני בעד להעלים כל ראיה שהיה קיים דבר כזה אי פעם שנקרא יאויי... התנתקות מהיאוי 2006 יוצאת לדרך!!!

lily kane

New member
die you baster

so ya we like u gay FACE THAT! and live it now about the real atntkot well personaly have 2 problem 1 there is ppl that barry 3 genration live there this is realy leaving home for them 2 this is moral problem, that why the solider that can't deal with it moraly are only action to the moral attick commend that they teach them since the Tiront so it not fair to punshing the as grand show of what happen to does who don't obey 3 i know there is still many politc and not one side is clear from polticel reason so i nutral but tend to orange

חחחח

נכון אני גם לא מסכים שאנשים לא ידברו עם אנשים אחרים בגלל דעות פוליטיות... לכל אחד יש את הזכות לדעה משלו.. אבל אני מקווה שלא תהיה התנתקות... מותר לחלום לא ?
נ.ב חחחח ערס בכתום XDD...

*זורקת עלייך נעל* ><;

לא נושא לדיון בפורום, למרות ש.. לאמשנה =X בכל מקרה, פיטרו אותך מהעבודה?.. אאוץ' @.@ איפה עבדת? =X

*מתחמק מהנעל וזורק נעל עבודה*

איפה עבדתי...??? אמממממ במקום קטן שנקרא באר-יעקב.. משכורת טובה ... תנאים של משרד הבריאות... אבל פעם אחת לא התעוררתי לעבודה ועושים מזה סיפור ומפטרים אותי... איזה חוצפה יש לאנשים... לא נורא עכשיו סוף סוף יש זמן לטייל עוד קצת לפני שנגמר החופש...

באר-יעקב?.. הומ..

המושב הקטן הזה שליד אשקלון? XP במה עבדת שם?.. מעו.. וכע, תטייל קצת XP מה אתה צריך אותם ^^;

מאיפה את יודעת איפה זה?

עבדתי שם בספירות מלאי ודברים קטנים כאלה בקושי עבדתי יותר נחתי ושתיתי קפה וקיבלתי הרבה כסף מוהאהאהאהאהאהאהאה... נכון אני לא צריך אותם!!!

Snake Bandage

New member
מה, לא סיבה טובה לפטר מישהו?

אני מתכוונת, נו אופנס, אבל לא התעוררת לעבודה, זה קצת... לא יודעת.

kaiten

New member
אני בעד ואני גר ב....

נס ציונה רחוב צה"ל אתה מוזמן :) אתה רוצה לדעת למה ? מתנתקים כדי לחזור לשם מתנתקים כדי לכבוש את הרצועה עוד שנה עוד פעם רק שהפעם לא יזיינו לנו את השכל על כיבוש הולכים למות הרבה חיילים בכיבוש השני הזה אבל זה יהיה שווה את זה.

תודה על ההזמנה...

זהו שגם לי יש את כל התאוריות האלה והרבה אנשים אומרים שזה זמני ואנחנו נכנס לשם בקרוב... יש כאלה שאומרים שעכשיו אם הם יתקפו אותנו אז מותר לנו להחזיר מלחמה כי הם קיבלו מה שהם רצו... בכל מקרה כל הרעיון פה בהתנתקות זה שאנחנו מוותרים על שטחים שבמשך שנים חיילים איבדו את החייים שלהםם בשביל להגן על המקום הזה ומאות ואולי אלפי משפחות עכשיו מאבדות את הבית שלהם בגלל הצעד המטופש הזה... אני לא חושב שגם מי שתומך בהתנתקות היה מסכים עם דבר כזה... נ.ב : אתה חדש פה? אם לא אז אני מצטער כי אני פשוט לא מזהה אותך...

בדיוק

כמו שאני הולך להזיז קצת את הראש שלך מהגוף שלך ... לא נמאס לך להגיד את זה אההה???

למעלה