ה ת ח ר ו ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ה ת ח ר ו ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכים הבאים ל-``תחרות``. למרות שההודעות שלי ידועות בגאונות צרופה והשקעה זוהי הודעה סטנדרטית עניינית. זו לא בדיוק תחרות, אלא יותר פרוייקט ארכיון. אבל מכיוון שלאף אחד אין היום כוח לפרוייקטי ארכיון רחבי היקף כמו זה.. נהפוך את זה לתחרות. 10 ההודעות הטובות שנכתבו אי פעם. (ופרס אחד למפעל של חיים שלמים למיכל) כדי לעזור לי (ולנעל שנותן את חסותו) תוכלו לחפש את ההודעות הטובות שלכם ולשלוח לי אותם באי מייל: [email protected] אתם יכולים גם למצוא הודעות של אנשים אחרים ולשלוח לי אותם. או שסתם לפרסם אותם בפורום , אבל חובה שהם יהיו באמת מעניינות! עיזרו בזה! אנחנו משפחה! היו חלק מדבר גדול! כמה הערות: 1. זה חשוב. 2. אנחנו לא בטוחים שנעשה מקום 10, 9....1 , זה עדיין לא סגור אם יהיה דירוג.. 3. פרסים? זה עדיין לא סגור. 4.למה לכם להשתתף? לא בגלל שאתם מתלהבים מעצמכם.אם מנרקסיזם אז סבבה. אבל הסיבה העיקרית- זה יהיה מאוד מעניין ויספק לאנשים אחרים שעות של אושר. 5. אם בכל זאת קשה לכם לבחור את הטוב שלכם תנסו לבחור את הטוב של אחרים. 6. איך מחפשים? הולכים לצד השמאלי למעלה ולוחצים את שם הכותב לדוגמא: dominik. ואז עוברים הודעה הודעה , צוחקים. ובוחרים את האהובות ביותר. התהליך עצמו מענג ביותר, תאמנו לי יש כותבים טובים כאן! 7. גם הודעת תגובה נחשבת הודעה לכל דבר.. ערן.

J!

New member
ברוח ההודעה

של ערן יש לי שאלה. האמת שזה לא ממש קשור להודעה הזאת אלא להודעות בעבר וכו` אבל שיהיה: אני זוכרת שפעם קראתי התכתבות אחת בין מישהי (מיכל? אולי? אם לא איתך הסליחה) שאמרה משהו על החברים שלה, ומישהו שני (אין לי מושג מי) ענה שאולי היא צריכה חברים יותר ``איכותיים`` ואותה מישהי (אתם איתי?) ענתה שדווקא החברים הטובים שלה הם מבתי ספר כמו עירוני ד` או הנדסאים, כלומר הם בסדר. אציין שהיא אמרה את זה לא ברצינות ממש אבל מה שרציתי לדעת (כן כן, הגענו לפואנטה!), בתור אחת שהיא לא מתל- אביב, איזה בתי ספר נחשבים ואיזה לא שם? ואיפה זה עירוני ד? ו-א`? הנדסאים אני יודעת שברמת אביב, ליד האוניברסיטה. thanx.

זו הייתי אני.

בתי ספר נחשבים ולא נחשבים? לא יודעת ממש איך להגדיר כאלה. זה לא עניין כזה. אבל אני יודעת שאני אתייחס רק לבתי ספר כמו עירוני ד, הנדסאים, עירוני ה (פה ושם), תיכון חדש, אליאנס וגימנסיה. מה שכן אני בחיים אפילו לא אחשוב לדקה על להכיר אנשים מעירוני ט` או עירוני ז` או עירוני ח` או עירוני י``א, או ויצו אפילו שיש לי משם 3 ידידים בערך. כאילו, מה שעל המפה, פשוט על המפחה, ועירוני ח` זה לא אחד מהם...

Levinzone

New member
סנוביזם? לא בבית ספרנו

חס וחלילה.. אני ממש לא מאמינה!! מה זאת הסנוביות הזאת!?!?!?!?!?! אההה את משגעת אותי מיכל.... אם תפגשי בנאדם ממש נחמד ותדברו והכל יהיה טאוב ואז...למרבה הגועל וההשפלה, תגלי ש(חס וחלילה!!) הוא לומד ב...אויש קשה לי להעלות את זה על המסך שלי, תגלי ש...שהוא לומד ב...עירוני ח (זהו עשיתי את זה), מה תעשי?? תגידי לו- איכס אתה מעירוני ח לך מפה????? די נגעלת מסנובים כאלה -יעל-

אני מביטה באינפו באייסיקיו,

סתם ככה בנאדם מבקש ממני אישור רואה באינטרסטס - ביצפר: עירוני ט`. בלי לחשוב פעמיים, אני לא מאשרת. ככה זה, הסטיגמות על בתי ספר בת``א הולכות ככה וזהו.

MOR@N

New member
סטיגמות=בולשיט!!!

או קיי אני גרה בבת ים וכפי שאתה יודעים יש את הפרחות פה הערסים וזה כן סטיגמה האמת הרוב פה דתיים ... ובתי ספר..גם בולשיט אתה עלולה להתאהב במישהו נורא חמוד שנותן לך כבוד וצוחק איתך וסבבה לך איתו הוא סיים כבר בית ספר...ואתה מתקרבים אחד לשני...ואז אתה מגלה שהוא למעשה למד בעירוני ח` נו אז מה תעשי????? אתה מדברת שטויות בת``א זה לא ככה זה ככה רק למי שרוצה שזה יהיה ככה!!! מורן

kirk hammet

New member
מה כל כך רע ???

מה כל כך רע בעירוני ט` ??? יש להם קבוצת כדורסל חביבה עד כמה שאני יודע .... וחוץ מזה איפה זה עירוני ח` .. אני רוצה לדעת מאיזה אזור זה , לראות על מי את מתנשאת .... אני שונא אנשים שמתלהבים על בתי ספר אחרים ........ ביי

בלה בלה

New member
נראה לי שזה קצת בעייתי

בהתחשב בזה שכל החודשים הראשונים של הפורום נעלמו להם.. בלה בלה :)

למעלה