ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י

s a l a l a

New member
ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י

שלום לכולם .. הרבה זמן לא ביקרתי בפורום היקר הזה .. פורום שגרם לי לרוץ לחנות ספרים ולקנות את הספור ארבע ההסכמות ולקראו בשקיקה רבה ... פורום שתמך שייעץ שעודד .. אוו איזה פורום. בעוד כשבוע אני טסה לטיול של אחרי הצבא .. פתח טוב למדיי לשינוי . אני רוצה להאמין שיש לי את הכלים הטובים והנכונים להתמודד עם מה שחיי יזמנו לי , ואני סוברה ובטוחה שכיום מה שיהיה לי בחיי .. תיהיה תוצאה ישירה של מה שאני יחליט להביא לחיי . אין עוד תלות באנשים , אין עוד תכתיבים של החברה , אין עוד "חייבת" .. יש רק רוצה . כרגע לאחר שסיימתי 12 שנות לימוד , תעודת בגרות שאף אחד לא היה מתבייש בה, שירות צבאי מלא , וכול ה"מטלות" שחייבים לעשות .. אני חופשיה. חופשיה להחליט מה אני רוצה לחיי . חופשיה לבחור. וברור לי שמה שאני לא ייעשה בשביל עצמי פשוט לא יהיה לי . אני מאחלת לעצמי (את מה שאני מאחלת לכל אחד ואחת מכם ) .. שחיי תמיד יהיו מלאים באהבה , שאני לא יישפוט אנשים , שאני יקבל בהבנה ובאהבה את האחר שלא תמיד חושב כמוני (וזה הכי קשה לי .. :) ) שאני תמיד יראה את חצי הכוס המלאה , שאני לא ישקע ברחמים עצמיים , ושאני יידע להרים את עצמי מכול מצב שהחיים יביאו לי . שאני יהיה קשובה יותר לאחר , שיהיה נאמנה לתחותיי ומחשבותי. שאפעל רק ע"י מה שמניע אותי ולא לפי מה שמניע את הסביבה הקרובה שלי. שאזכור תמיד שנקמה באחר מביא רק רעל והרס לעצמי , שאדע לשים את עברי במקומו - בעבר ולא אתן לו להשפיע עליי חיי בהווה ובעתיד . שאסלח לעצמי על כל הדברים שאני ממש מצטערת שעשיתי ... ושאדע להחכים מטעותי ולא לחזור אליהן שוב .. טוב זה כבר ממש ארוך אני מאחלת לכולם חיים מלאים באהבה אור שקט ושלום. שלכם , S A L A L A

יה-יה

New member
אחרי הרבה זמן...

אחרי הרבה (מאד?) זמן, שאני משתתפת לא פעילה בפורום שאני כל כך אוהבת, הצלחת לגרום לי להרים את היד ולהקליד. התרגשתי לקרוא את האור שיש בהודעה שלך. את בתחילתה של דרך מופלאה. אני רוצה להבטיח לך שהיא לא תהיה קלה... ולא כי אני פסימית
אם היא קלה, זה סימן שאת עושה הנחות לעצמך
אל תלכי בדרך שלך כדי להגיע. תלכי בדרך שלך כדי ללכת בדרך שלך. אני מאחלת לך (וגם לעצמי, אם לא אכפת לך) את כל מה שכתבת. נשיקות אוהבות, יה-יה

למעלה