Prince Yoni
New member
ה-ש-ב-ו-ע../images/Emo70.gif בוע... וע.... ע...
היי שוחרים ממצב
הרגע חזרתי מהטיול שלנו, של הטטניקים היה ממש ס22ה נתחיל ככה
האפטר הכיתתי, יום שלישי
אז ככה, ביום שלישי, אחר הצהריים יצאנו (קורסים: 8811 ו 8807 - הקורס התותח שלי) לחוף הכרמל, ליד ה - CAMEL ועשינו שם את הערב הכי טוב ומהנה שיכול להיות, התחלנו בעשיית המנגלים, ובזמן שהמנגליסטים ממנגלים לנו את האוכל, כל השאר הלכו לשחק אמת או חובה, אבל ממש משחק כמו שצריך, נתנו חובה למישהו ללכת לסוכה של המציל, ולבקש ממנו שיגיד בכריזה:"צוות 1 התותחים" היה שם עוד מלא חובות, כמו להתחיל עם בנות ולהגיד שהכלב שלה יותר יפה ממנה, כמובן
שהיו בנות עם וויקני ובאלגנים, סוף סוף בנות
בקיצור עשינו שם על האש, פעילויות, צחוקים, הורידו את המדריך שלי בהורדת ידיים, ועוד מלא דברים.... קיצור ממש נהננו
עוד מעט יהיו תמונות
.
הטיול השנתי
ביום רביעי - חמישי יצאנו כל השכבה לטיול השנתי, אז מה היה לנו שם
ביום הראשון של הטיול היינו בנחל הג'ילבון קרעו אותנו והלכנו 5 ק"מ
אבל זה היה פסדר, ראינו מפלים ענקיים, ששמעון צילם ויעלה, כל מיני צמחים והמון דברים. לקראת הערב הלכנו לאכסניה ואחלנו אוכל כמו שצריך לאכול חייל רעב, המון מבחר וטעם טוב, החדרים היו מצוינים, טלוויזיה, מקרר, מזגן, מקלחת לכל חדר - בקיצור אחלה חדר
לקראת הערב היותר מאוחר היה לנו מסיבת דיסקו עם, DJ על הפנים, אבל נהנו והתפרקנו, לאחר מכן שבנו לחדרנו כל הלילה צחקנו וזללנו וראינו טלוויזיה, בקיצור היום הראשון היה סבבה
ביום השני לטיול, שזה היום, היינו בלונה גל היה ממש סבבההההההההההה הייתי עם בליטי באבובים, ירדנו את זה ביחד עם אבוב כזה דו מושבי, וזה היה מפחיד אבל סבבה, אחר כך הלכנו לאכול צהריים שתאמת כזה מבחר קשה למצוא היה ממש טעים. בקיצור טיול ממש אבל ממש ס22ה
נהנתי מאוד, לא יודע מה איתכם. אני רוצה תגובות, אם שכחתי משהו וגם אם לא. שיהיה לכם סופ"ש נעים
היי שוחרים ממצב