ה-ש-א-ל-ו-ן !!!

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
ה-ש-א-ל-ו-ן !!!

השאלון המקוצר להפגת השיעמום : השעה עכשיו : 15:28 שם מלא : נאור אזאצ'י תאריך לידה : 28/11/75 עיר : קרית אתא מזל : קשת מידת נעליים : 40 גובה : 165 חיות מחמד : אין, עדיפות לכלב תכונה טובה : כנות תכונה רעה : כנות את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? חום לישון או לקום ? לקום חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : rem - forever not yours מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? מדליק את המחשב מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? מכבה את הטלוויזיה את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? ידידה טובה בשם טיה אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? דולפין ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ? לבד בבית צבע שיער : חום צבעת פעם את השיער ? כן באיזה צבע ? בלונד- פלטין תחביבים : מוזיקה, אינטרנט, פאזלים איזה שפות אתה מדבר ? עברית, ערבית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום ? לילה ויום רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? כן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? לא זוכר מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? לא זוכר איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? הופעה של שוטי הנבואה ביומולדת 28 (28/11/03) מה הדבר הכי חשוב לך ? משפחה וחברים יש חבר\\חברה\\קראש ? לא ממה אתה הכי פוחד ? לא יודע על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על מחר המקום האהוב לחופשה : כל מקום חדש שלא הייתי בו טעם גלידה אהוב : מוקה פרי אהוב : תפוח ממתק : במבה מכונית : לא משנה שיעור : מי אוהב ללמוד בכלל ?! חג : חנוכה צבע: כתום שם לבת: עמית שם לבן: עדן תוכנית אהובה בטלוויזיה : זהות בדויה חיה אהובה : כלב מילה אהובה : ואללה דיסק אהוב : שוטי הנבואה,מוש בן ארי, שבע, אוליבר שאנטי ועוד רבים רגש : אהבה מספר : 11 ספר : שיחות עם אלוהים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו : לא בכית : כן צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : כן קנית משהו ? לא הסתפרת ? לא הרגשת טיפש ? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? לא משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? כן ראית את מגדל אייפל ? לא עישנת ? כן שתית אלכוהול ? כן עישנת מריחואנה ? לא שיחקת מונופול ? כן נישקת מישהו/י ? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו'....) ? לא ניסית דיאטה ? לא ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? כן היתה לך תאונת דרכים ? כן רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? לא שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? כן פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ? כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? לא נשבר לך הלב ? אולי שברת למישהו את הלב ? לא הלכת מכות ? לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : 10 דקות

nawa

New member
יאללה לי...

את צריכה לתת דוגמא בתור מנהלת הפורום !!

אז ככה...

עשיתי משו דומה...(יש הרי מלא שאלונים כאלו...) אבל את זה עדיין אל עשיתי! אז קדימה לעבודה... (למרות שעכשיו לא משעמם לי אבל לא משנה) =) השעה עכשיו : 16:50 שם מלא : הדר וייסלר תאריך לידה : 29/07/87 עיר : ראשון מזל : אריה רולז מידת נעליים : 39/38 גובה : 159 חיות מחמד : אין...היו פעם עכברים בשם מיני ומיקי (אחחח המקוריות חוגגת!) קיצר, הם הולידו איזה עוד 100 עכברונים קטנים ונאלצתי להיפטר מהם אחרי זמן ממושך... ואחריהם היו שני דגים "אמיר" ו"שאנן" (על שם הסולן והבאסיסט של ה-
נחש) תכונה טובה : נדיבות תכונה רעה : נקמנית את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? אהממפפפ...אני מאמינה שיש משו שגדול ממנו ...כן.. קור או חום ? ק-ו-ר-! רק חורף!!!
לישון או לקום ? לישון!!!
חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? שוקו + לשים במיקרוגל (בלי עטיפה כמובן) ל-15 שניות! יוצא דבסט!!!
שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : משינה - אהובתי מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? שותה נס קפה או מרביצה לאמא שלי!
מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? מכבה את הטלוויזיה /מזגן ("עוצמת ת'יעניים") את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? את מי הייתי? או את מה? קיצר לא יודעת!!!
אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? אריה@השעה עכשיו : 15:28 שם מלא : נאור אזאצ'י תאריך לידה : 28/11/75 עיר : קרית אתא מזל : קשת מידת נעליים : 40 גובה : 165 חיות מחמד : אין, עדיפות לכלב תכונה טובה : כנות תכונה רעה : כנות את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? חום לישון או לקום ? לקום חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) : rem - forever not yours מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? מדליק את המחשב מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? מכבה את הטלוויזיה את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? ידידה טובה בשם טיה אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? לביאה צמחונית! ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה ? עם ידיד מאוד טוב שלי...במיטה רואים סרט ושוקו... צבע שיער : חום...=) צבעת פעם את השיער ? אהממפפ...בטח! לסגול חציל!!! הייתי הכי מעעניגבה! תחביבים : יש יותר מידי!!! אני רוקדת (מי שמבין ב"מונחי ריקוד"- מודרני, ג'אז, קלאסי, אתני והיפ הופפפפ ) אני בצופים! לשמוע מוזיקה ישראלית!! לשהות בארומה בזמני הפנוי ו...לישון! איזה שפות אתה מדבר ? עברית ואנגלית (האלללה 5 יחידות דבסט!) אתה בן אדם של לילה או של יום ? לילה... רגיש לדיגדוגים ? nop מאמין באלוהים ? זה לא כבר היה!? איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? היו הרבה... מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? היו יותר מידי!!! איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? אי אפשר לבחור!!! מה הדבר הכי חשוב לך ? o_O אוף אני לא יודעת! בריאות...לי ולקרובים שלי! יש חבר\\חברה\\קראש ? בטחחח כפרעות עליו ממה אתה הכי פוחד ? שמישהו קרוב אליי יפגע פיזית ..חס וחלילה!!! המקום האהוב לחופשה : כל מקום הוא מעולה ברגע שיש איתך אנשים שאתה אוהב! טעם גלידה אהוב : לימון / סורבה פסיפלורה שולט!! פרי אהוב : תות...אבל אני לא יכולה לאכול פירות כי אני רגישה אליהם... אז אני לא אוכלת.=/ ממתק : הממפפ..שוקולד?! אני לא אוהבת את כל הביסלי/במבה למינהם... מכונית : לא התחלתי אפילו ללמוד רישיון!!! שיעור : שיעורי מגמה...(ריקוד) או חינוך עם המורה.. חג : לא אוהבת חגים!!! פשוט לא! אבל אם כבר אז פסח... צבע: בורדו (בעיקר צבעי אדמה) שם לבת: גאיה שם לבן: דניאל תוכנית אהובה בטלוויזיה : אודטה!!!! (רומניה כמוני!!!) חיה אהובה : אריה! אבל אם כבר- אז חתול.. מילה אהובה : דבסט אש, "ייווו איזה מעעעגניב" , משו מטורף! דיסק אהוב : השוטים! הפרוייקט של עידן רייכל-דיסק חובה!, אביב גפן-ממנטו מורי, ג'ירפות- משוחח עם כסא, דנה ברגר -האחרון.. רגש : ?! אני אמורה להגיב?! מספר : 7 ספר : פלונטר ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : כן חיבקת מישהו : כן בכית : כן צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : כן קנית משהו ? כן הסתפרת ? לא (אנילא מסתפרת אפפעם!!!) הרגשת טיפש ? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? כן משהו בגד בך ? כן...=( נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? כן ראית את מגדל אייפל ? כן שתית אלכוהול ? כן שיחקת מונופול ? כן נישקת מישהו/י ? כן ניסית דיאטה ? כן ביקרת בארץ אחרת ? כן עשית אמבטית קצף ? כן היתה לך תאונת דרכים ? לא רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? כן זרקת מישהו והתחרטת על זה ? כן!! יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? כן שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? כן! היום!!! פעמיים! השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? כן פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ? אהממפפ...הכינוי אומר משו!? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן... נשבר לך הלב ? כן... שברת למישהו את הלב ? אני לא יודעת... הלכת מכות ? כן..אבל אני לא אלימה!! זה היה בצחוק! כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : חצי שעה! =) תהנו

nawa

New member
../images/Emo12.gif

היי, מה קורה ?? לא שמת לב שהעתקת חלק מהתשובות שלי והשארת אותם כמו שהם !!!

-אני- :)

השעה עכשיו: 19:17
שם מלא: יעל בודניק. אל תשאלו למה.
תאריך לידה: 20.6.89
עיר: כפר ורבורג. אל תשאלו למה.
מזל: מה אתם מעדיפים? תאומים או סרטן? נולדתי ב12 בלילה, במעבר!
מידת נעליים: 40.
גובה: 1.76
חיות מחמד: כלבים, חתולים, רפת..למתקשים ברפת מגדלים פרות.
תכונה טובה: נאמנה.
תכונה רעה: דכאונית להפליא.
מאמינה בגורל: לא!
מאמינה באלוהים: לא!
קור או חום: קור.
לישון או לקום: מן הסתם לישון..
חוף או הרים? חוף.
קרמבו וניל!

מסטולית

New member
אני!!!!!!!!!!!

השעה עכשיו - 20:58 שם מלא - גילי ו..זהו! תאריך לידה - 29.10.87 עיר - רמת ישי מזל - עקרב מידת נעליים - 39 גובה - 163 בערך... לא סגורה על זה.... חיות מחמד - אחותי תכונה טובה - נאמנה (מאוד!!!) תכונה רעה - פסימית בטרוףףףףףף מאמינה בגורל - כן באלוהים - כן קור או חום - בעיקרון קור... אבל אביב... לישון או לקום - ברור שלישון... חוף או הרים - הרים קרמבו - וניל שיר שמזכיר לי אדם אהוב - אלאניס מוריסט - זה עם הקליפ של הטלוייזיה... לא זוכרת כבר איך קוראים לזה :) הדבר הראשון בבוקר - בודקת מה השעה הדבר האחרון לפני השינה - לילה טוב לאמא מי לקחת לאי בודד - ידיד הכי טוב שלי :) איזה חיה הייתי אם הייתי - לא אוהבת חיות... אבל עקרב ברגע זה ממש עם מי להיות ואיפה - עם מישו שאני נורא אוהבת... :( צבע שיער - חום אם צבעי - לא תחביבים - מוזיקה, חברים, מחשב, אמא איזה שפות - עיברית ו... זהו?? בנאדם של יום או לילה - לילה רגיש לדיגדוגים - כן יום הכי גרוע בחיי - כל יום שפוגעים בי הוא יום גרוע... :( הדבר הכי מביך - שנפלתי באמצע ביצפר... שונאת פלטפורמות!!!! יום הכי טוב בחיים - הנשיקה הראשונה שלי שהייתה עם מישו שאהבתי כמה חודשים לפני זה... הדבר הכי חושב לי - אמא והחברים יש חבר \ קראש - תמיד יש קראש... חבר לא ממה הכי פוחדת - מהמוות...לאו דווקא שלי... על מה חושבת לפני השינה - על היום שהיה לי ועל אנשים שאני אוהבת מקום אהוב לחוופשה - בית גילדה - פיצפוצים דהההההה פרי אהוב - ממממ אבודקדו זה פרי??? ממתק- שוקולד מכונית - כן יש לי אפילו 3 שיעור - חחח הפסקה אם כבר... חג - פורים צבע - שחור או סגול שם לבת - עדן שם לבן - טל תוכנית אהובה - חברים מילה אהובה - סוף דיסק אהוב - עכשיו מעונן של אביב רגש - מה זה אמור להיות??? מה התשובה אמורה להיות??? מספר - 2 ספר - תעביר את זה הלאה ב24 השעות האחרונות... הייתה לך שיחה רצינית - כן חיבקת מישו - כן בכית - לא צחקת - כן גרמת למישו לצחוק - כן קנית משו - לא הסתפרת - לא הרגשת טיפש - כן (ננעלתי מחוץ לבית חחחח) דיברת עם מישו אהוב - כן התגעגעת למישו - כן האם אי פעם.... נזרקת על ידי מישן - כן מישו בגד בך - לצערי כן... נשארת יום שישי בבית סתם כ התחשק - כן היית מאוהב- כן ראית את הבית הלבן - לא את מגדל אייפל - לא עישנת - כן שתית אלכוהול - כן עישנת מריחואנה - מממ כן... שיחקת מונופול - כן פעם אחת יותר מידי... נישקת מישו\י - כן הזדיינת - לא ניסית דיאטה- כן ביקרת בארץ אחרת - כן עשית אבטיית קצף - כן הייתה לך תאונת דרכים - לא רכבת על פיל - לא נשארת ער כל הלילה - כן פחדת מהחושך - כן זרקת מישו והתחרטת על זה - כן.. :( יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו זמן - לא מה פתאום??? שיקרת - כן נרדמת בשיעור- כן השתמשת אוכל לצרכים אחרים מאכילה - לא... פגשת סלבריטי - כן עברת על החוק ונתפסת - רק אתמול עברתי את הכביש באור אדום והייתה שם משטרה חחח אהבת מישו כל כך שזה גרם לך לבכות - לצערי כן שנאת את עצמך - כן נשבר לך הלב - כן שברת למישו את הלב - כן הלכת מכות - חחח כן כמה זמן לקח לך לענות על זה - 21 דקות (אבל היה לי טלפון באמצע אז זה לא נחשב!!!!!)

N E Z E K

New member
חחחחח...

הדבר הראשון בבוקר שאני עושה זה נכבה ת'שעון מעורר וחוזרת לישון... :)

אתגר !!

השעה עכשיו : 21:30 שם מלא : הדר הדר תאריך לידה : 11/5/86 עיר :מודיעין סיטי מזל :שור מידת נעליים : 40 גובה : 165 חיות מחמד : אין, וטוב שכך... תכונה טובה : כנות תכונה רעה :חוסר טאקט ( זה עסקת חבילה עם כנות מסתבר) את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן את\ה מאמינ\ה באלוהים ? כן קור או חום ? חום לישון או לקום ? לקום חוף או הרים ? הרים קרמבו- וניל או שוקו ? וניל שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת (אהבת) :שיר הסמרטוטים-אביב גפן מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר ? בודקת את ה-בי טי מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון ? מצחצחת שיניים (?) את מי היית לוקח\ת לאי בודד ? ידיד בשם חנן ( הוא פשוט מבין במוזיקה ) אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות ולמה ? סוס צבע שיער :חום עם פסים ורודים צבעת פעם את השיער ? כן באיזה צבע ?ורוד , אדום ,ירוק ( מזעזע !! בע !) וסגול תחביבים : מוזיקה, אינטרנט,אנימה וסיפרי פנטזיה ( סגון רומח הדרקון מחזור שער המוות:)) איזה שפות אתה מדבר ? עברית ואנגלית אתה בן אדם של לילה או של יום ? לילה רגיש לדיגדוגים ? כן מאמין באלוהים ? היינו בשאלה הזאת...וכן איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך ? לא זוכרת מה הדבר הכי מביך שקרה לך ? לא בדיוק זוכרת...היו הרבה וכולם היו קשורים באלכוהול... איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? נראה לי הערב של " כל הקופה" מה הדבר הכי חשוב לך ?משפחה הופעות וחברים יש חבר\\חברה\\קראש ?אין.. ממה אתה הכי פוחד ?כרישים על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון ? על מה אני הולכת ללבוש מחר :) המקום האהוב לחופשה :מקום עם מזג האויר חם טעם גלידה אהוב :שוקולד פרי אהוב :קווי ממתק :פוקפורן מתוק מכונית :אחת שנוסעת שיעור :אנגלית חג : שבועות צבע:סגול שם לבת:שבט שם לבן:אין לי מושג תוכנית אהובה בטלוויזיה :הסופרנוס חיה אהובה :סוס מילה אהובה :קופים דיסק אהוב :יש יותר מידי...אבל בזמן האחרון " מלמולים חסרי שליטה" של אביב מארק והפילהרמונית רגש :הכל ביחד...זה מה שיפה בי :) מספר :7 ספר :אוי !! אני לא יכולה לבחור אחד !! רוב הסידרה של רומח הדרקון ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית : לא חיבקת מישהו :כן.. בכית : כן צחקת : כן גרמת למישהו לצחוק : כן קנית משהו ?כן הסתפרת ?ממש לא ! הרגשת טיפש ? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו ? כן האם אי פעם... נזרקת על ידי מישהו ? לא משהו בגד בך ? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך ? כן היית מאוהב ? כן ראית את הבית הלבן ? לא ראית את מגדל אייפל ? לא עישנת ? כן שתית אלכוהול ? כן עישנת מריחואנה ? לא שיחקת מונופול ? כן נישקת מישהו/י ? כן הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו'....) ?כן ניסית דיאטה ?כן ביקרת בארץ אחרת ?כן עשית אמבטית קצף ? כן היתה לך תאונת דרכים ? כן רכבת על פיל ? לא נשארת ער כל הלילה ? כן פחדת מהחושך ? לא זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן ? כן שיקרת ? כן נרדמת בשיעור ? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? כן פגשת סלבריטי ? כן עברת על החוק ונתפסת ?לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות ? כן שנאת את עצמך ? כן נשבר לך הלב ? כן שברת למישהו את הלב ?כן הלכת מכות ? לא כמה זמן לקח לך לענות על השאלון : 11 דקות

the iron fairy1

New member
גמני גמני.. מותר?!

השעה עכשיו : 22:20 שם מלא: שיר.... ופה זה נפסק תאריך לידה: 8/9/88 כתובת: ברחבי ארץ ישראל.. איפה עוד גרת? ברחבי ארצות הברית בית ספר: ברחבי ארץ ישראל.. סתם סתם אורט השומרון בנימינה מזל: בתולה מידת נעליים: 38-39 גובה: 1.63 בערך..אולי יותר מוצא: אין לי כוח לפרט.. בחיית... חיות מחמד: טוב.. היו לי 3 כלבים.. אחד נסע לברזיל עם אח שלי.. ועוד שניים מתו אחים: 3.. אחות ושני אחים.. צבע שיער: חום כהה אורך שיער: ארוך.. מממ .. ככה 10 ס"מ מעל הטוכס.. צבעת פעם את השיער? לא !!! איזה צבע? : מממממ..... כיתה: י'5 מצליח בבית ספר?: חחחחחחחחחחחחח... איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וטיפה טיפה טיפה ספרדית.. אוהב ספורט? כן, למה לא? אתה בן אדם של לילה או של יום? זה תלוי.. עם אני ישנה ביום אני בן אדם מחורפן תחת בלילה אבל אם אני לא ישנה מספיק.. כל כך לאאאאאאאאא רגיש לדגדוגים? אני לא יודעת.. אף פעם לא בדקתי את זה !! מאמין באלוהים? ממש לא. חי חי חה חה ... יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן. מה הם? The iron fairy , yoko יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים.. אבל לא הולכת איתם !! מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לחיות זה דבר ראשון.. ודבר שני.. רופאת ילדים.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? אין לי מושגגגגגגגג מה הדבר הכי מביך שקרה לך? מממממממממ... וואלה שאין לי מושג .. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? דייייייייי.... מה הדבר הכי חשוב לך? כסףףףףףףףף...חחח סתם סתם.. כנות !!! יש חבר/חברה/קראש? לא.. אבל בהחלט רוצה ! ממה אתה הכי פוחד? עכברים וציפורים ! אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מתחת לחולצה של לחן שרעבי כדי לראות את הגוף שלו כל היום !! על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כמה זמן יקח לי להירדם.. למה אתה הכי מתנגד? אפליה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אבל אני אוהבת ת'צמי דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: חחח.. אפשר לחשוב כמה חופשות כבר הייתי.. טעם גלידה אהוב: קוקיז.. פרי אהוב: אפרסמון ומנגו.. ממתק: דובונים.. מכונית:אני נראית לכם כמו אחת עם רשיון? חג: פסח.. יש חופש גדולללללללללללללל היום הכי אהוב בשבוע: מממ.. שני... כי יש שעתיים תאטרון מעשי... צבע: כתוםםםם.. שם לבת: יובל , דניאל ,עומר ,שחר. שם לבן: לחן , עופר . שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס. שחקן אהוב: יו גרנט , ריצארד גיר, ג'ורג קלוני. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים,מכושפות אתר אהוב: ישראבלוג...נראה לי :J חיה אהובה: כלב אומר הרבה: "מממ.." נעליים: אל-סטאר חדר בבית: חדר מחשב..חחח ההופעה הכי טובה שראית: היהודים בהאנגר (3שעות..) דיסק אהוב: לא יודעת.. :/ סלט: שאחותי עושה.. המון המון חסה.. עגבניות שרי צנוברים קלויים וטיבול מהשמיים..חחח בשר: איכססססססססס... רק עוף ! תוספת לפיצה: תירס.. מקום אהוב: המיטה שלי.. עדיף שיהיה איתי מישהו שאני אוהבת. ריח: של התרסיס הכתום של סרקל.. אלוהייייי רעש: של עלים יבשים שדורכים אליהם.. ושל שקית נייר כזאת שמקמטים אותה. טעם: מלוח... באמת אתם מדברים פה עם מכורה למלח.. רגש: הא?! מספר: 11 ספר: שהכי ריגש אותי : זכרונותיה של גיישה שהכי אהבתי : פתאום אני אוהב. דברים פחות אהובים צבע: ורוד. צכלת. מורה: אמיתה.. שיעור: תנ"ך,לשון יום בשבוע: שלישי.. חג: איך אפשר לא לאהוב חג?? הוא מביא חופש! עונה: חורף..גררררררר אוכל: פטריות.. אוף אני שונאת תדבר הזה.. שתיה: בירה לבנה.. חיה: עכברים , ציפורים. מילה: כל השפה של הערסוותים. סלט: עם פטריות. מקום להיות בו: בית חולים, שירותים כימיים. ריח: של פרות ושל זיעה. רעש: של צרצרים מתי שאני מנסה להרדם בטיולים. ספר: מתח.. פעולה.. ב24 שעות אחרונות... היתה לך שיחה רצינית: מממ.. לא חיבקת מישהו: כאילו דאאאאאאאאא.... רבת עם חבר: לא.. למה סתם לסכסך? בכית: כן.. צחקת: כן....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך הרבה גרמת למישהו לצחוק: כמדומני שכן ! קנית משהו: כן! הסתפרת: לא במודע לפחות..חחח הרגשת טיפש: כן!! דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו: כן. האם אי פעם... השתמשת בסמים? לא. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לבד?? לא! נזרקת על ידי מישהו? לא! מישהו בגד בך? אני מקווה שלא... נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? ברור.. כמעט כל שישי.. אני שונאת לצאת סתם כדי להגיד שיצאתי.. אם יש משהו מיוחד אני באה.. היית מאוהב? כן.*פרצוף מסמיק* ראית את הבית הלבן? שהייתי קטנה קטנה.. אז אני לא זוכרת את זה.. עישנת? ברור.. שתית אלכוהול? דהההההההה... עישנת מריחואנה? מממ..לא! שיחקת מונופול?חחח...אכן! ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן..! התנשקת צרפתית? כן.. הזדיינת? לא!! ניסית דיאטה? כן!! ביקרת בארץ אחרת? מן הסתם... צבעת בספר צביעה? לפני שלושה ימים..בביביסיטר! עשית אמבטיית קצף? כן. הכי כיף בעולם! טסת? כן... שטת? כן.... בטורקיה..חח נסעת ברכבת? כן... היתה לך תאונת דרכים? לא.. ברוך השם! רכבת על פיל? לא נראה לי.. הכנת אתר אינטרנט? בלוג זה נחשב? עיצבתי לבד והכל! שיחקת בברביות? מה אתם אומרים? נשארת ער כל הלילה? חחחחחחחח כן! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן.... שברת עצם? לא ... אוף.. תמיד בילדות הייתה לי פנטזיה לשבור יד.. זה נראה לי כך כך מגניב! ראית ג'רי ספרינגר? מלא פעמים.. דיברת בשיעור? כל שיעור. פחדת מהחושך? אכן...זה חוזר אליי לפעמים. היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. עשו לך תפרים? כן! ודפקו לי אינפוזיה וזה כאב!!! זרקת מישהו והתחרטת על זה? מממ.. זרקתי לא התחרטתי...סוורי! יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא. שיקרת? פה ושם, אתם יודעים, כל איש משקר... נעצרת על ידי המשטרה? לא. נרדמת בשיעור? כמה פעמים יצא לי .. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, לזרוק על אנשים...חחח.... ירדן את יודעת שאני אוהבת אותך! פגשת סלבריטי? מממ....כן.. עברת על החוק? כן.. אני כמעט אף פעם לא חוגרת מאחור! אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן... כשאהבתי שנה שעברה את...*** שנאת את עצמך? לא נראה לי.... נשבר לך הלב? בערך... שברת למישהו את הלב? לא נראה לי שהוא אהב אותי עד כדי כך שזה שבר לו ת'לב... רצית להרוג מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נפלת מכסא? נפלתי. נתת למישהו לאפ דאנס? אם זה מה שאני חושבת.. אז ברור.. הלכת מכות? אכן. פיוווווווווווו סוף סוף !

Kremboim

New member
ימפגר מה אתה חושב???

שיש לאנשים זין לשבת ולקרוא את הזיונים שלך

booly16

New member
איזה קללות מה יש לך??!

כולה נתנו עובדה.. רוצה לסתור אותה!? תוכיחי אחרת.. כרגע, המשחק הזה מיותר.. - מפגר זאת ההתבטאות של רועי, מה לעשות? :) וחוץ מזה.. חבל לך על האף!!! עולם עם קללות זה שוס, איך הייתי עובר את הילדות שלי בלי כוס אמק!? :) איך הייתי מתעצבן!?

מפגר בשבילי זו קללה...=/

לא יודעת...לא אוהבת... שמע גם יכול להיות שהטון דיבור של אחד התאומים (איך קוראים לכם?!?!?) היה שונה ממה שחשבתי שהוא.. קיצר...לא משנה! בלי קללות וזהו!! ואני חושבת שהיית מסתדר בילדותך טוב מאוד בלי כוסאמוק... אהממפפ...נראה לי שזהו...

למעלה