ה-שלום

holy goat

New member
ה-שלום

היי.. אני חדשה.. בכלל בכל הקטע של הפורמים אז מה שלומכם היום?:) ואני מ
השרון ייאאאאאהההווואאההההה ! איזה כיף היה טיול חנוכה! נכון ?? ורציתי לבקש סליחה.. מכל לב שרון.. לדרום שרון... האמ.. יום טוף לכם

שקסי

New member
האם זה יכול להיות נכון???

אחת מלב שרון מבקשת מאחדים מדרון שרון סליחה על משהו... וואו זה צריך להירשם בסיפרי ההיסטוריה התנועתית!! והשאלה היא על מה באה הסליחה? אבל יפה יפה העיקר הכוונה המדהימה שבדבר!

YaLdoNet 4 EveR

New member
היי, בקשי בשמך ../images/Emo46.gif

גמני מלב שרון
ואני לא באה לבקש סליחה משום דרום שרוני, אני חושבת שכיף מאוד שיש "מלחמה" קטנה כזאת בתוך השרון.. הם מעלים אחלה מורל וכיף להתחרות איתם, ואם נשלים עם דרום שרון, יהיה לנו להתכסח רק עם עמק חפר, ו.. נו, עמק חפר הם קצת... אממ..
?
("היי, עמק חפר, אוזניית הנגב!!
" - "סתאאאאם
")

holy goat

New member
הסליחה היא מהט´ניקים

ובגלל שירדנו עליהם בקשר לחממות...חחח וגם על עמק חפר ירדנו, סליחה ועל רמת גולן.. באמת סליחה ועוד קבוצות... סליחה אבל היו גם מלא קבוצות שאמרו שאנחנו דפוקים בראש! אז תבקשו גם סליחה..

YaLdoNet 4 EveR

New member
נראה מה תגיד על זה..

"דרום שרון, בני **** (סורי
), לא יודעים לעשות חממותתתת, בני **** (once again), בני ****..." אני הייתי חלק בהמצאת השיר הזה!!
ואני ט´ניקית אגב.. מי אתה?

holy goat

New member
אופיר???

מרקו? אני יודעת פוסטמה גם אני הייתי שם! גם אני מכירה את השיר.. :) גם אני שרתי, את המצאת ? ואחר כך גם את הגירסה עם הסליחה... האמ..

מ ו ר ע ל

New member
אני לא חושב שזה המקום לשירים כאלה!

עמק יזרעאל כרגיל היו הכי הרבה אבל גם כרגיל היו הכי שקטים

YaLdoNet 4 EveR

New member
היי, אמרתי סליחה..

רק הוכחתי להולי גואט שאני מכירה ת´שיר.. צינזרתי ממילא.

kedeman

New member
מצטערים שהיתה לנו חממה ענקית

ושהיינו האימפריה הכי גדולה בטיול חנוכה באמת סליחה :) או שלא! עמק חפר שולטים!

מי לא מתכסח עם עמק חפר???

ממש לא מכורי....כל העולם רב עם עמק חפר ועם כבר מדברים הריב הגדול (עם המכות והפיצוצים וכמובן הדגל החטוף) שייך למטה יהודה.

אני במקומך...../images/Emo46.gif

לא הייתי מתגאה בזה כל כך!! זה היה ממש מגעיל!! במיוחד בתנועה שלנו, זה היה פשוט דוחה

אחות של....היקרה

זו לא גאוה זו שמירת זכיות...וכחי את הבעסה בסבבה. לא הכל חייב להיות ברצינות יש גם הומור בעולמינו העגמומי. אני מסכימה איתך לגמרי זה היה טיפשי ולא במקום-אבל מותר לצחוק על זה...עדיף על לבכות

kedeman

New member
תכלס זה לא משהו שיש להתגאות בו

אני אישית לא נגד גניבת דגלים אם עושים את זה ברוח טובה מה שאומר שגונבים אותם אבל שומרים אותם כמו שצריך, לא הורסים ובסוף מחזירים בקטע הזה אני אולי לא לגמרי מתאים למועצה שלי (אני מאמין שבמחנות קיץ האחרונים יצאנו עם יותר מדי דגלים.. במיוחד שרובם לא היו שלנו) אבל זה שהרסתם את הדגל שלנו זה היה ממש מגעיל למה אני נגד להרוס דגלים? כי דגל זה סמל של משהו. משהו שמייצג ומאחד קבוצה ובגלל זה כשאת הורסת ו"מחללת" דגל של מישהו אחר את הורסת איזשהו סמל וזה מוריד לדעתי גם ובעיקר מהכבוד שלך כי אם את לא מוכנה לשמור על סמלים של אחרים ולתת להם חשיבות אין סיבה שיתנו חשיבות לסמלים שלך

נקודת הסתכלות שונה

לפני שאני אתחיל אני מוכרחה לציין שאני נגד גנבת דגלים אפילו עם לא הורסים אותם. לגנוב משהו שמלכד מישהו אחר זה מעשה לא במקום. אני ממש לא מתגאה במועצה שלי על זה שגנבו והרסו את הדגל...אבל כיוון שאת הנעשה אין להשיב וכיוון שזה בכל זאת לא מעשה כל כך חמור (הם לא רצחו או היכו מישהו-לעומת עמק חפר שפיתרונם לבעיה היה במכות!) אני חושבת שמותר להתבדח על זה. זה היה הלצה שהם לא התכוונו שתהפך לונדליזם, אבל זו דרכם של ילדים להסחף. כשגיליתי על זה כעסתי על שלקחו את הדגל אך כעסתי יותר שאנשי עמק חפר התכוונו להרביץ למטה יהודה-זה לעולם לא הפיתרון!!! אז אני מסכימה איתכם שאין שום גאוה בגניבת דגלים-אבל זה עדיין מצחיק. מעניין שעל המכות אף אחד לא מתבדח

kedeman

New member
זה בסדר, אני נגד אלימות

ואני גם נגד השחתת רכוש אני מאלה שניסו לעצור את עמק חפר מללכת מכות עם מטה יהודה ואני גם מאלה שהלכו לצעוק על מישהו אחר כשראיתי שהוא תפס ומשך את הדגל של בני שמעון

אז יש גם אנשים טובים בדרך

קיבלת ממני צל"ש וכתר הדר ופנינים. שי אתה פשוט איש טוב-יש גם כאלה! יש תקווה!!!!!!!!!!

למעלה