ה - קיטור

dana2909

New member
ה - קיטור

בפעם הבאה (מכירים את ההבטחות האלה), אם מתחיל לכאוב ישר הולכים לרופא!! ביום ראשון עקרו לי ציפורן ברגל. בלי להגעיל יותר מדי (כי מספיק בצמד המילים האלה) 3 ימים לא יכולתי לרדת מהמיטה כמעט בלי להרגיש שצבת מלאה מחטים לוחצת עלי.. הגעתי לעבודה (עד כדי כך הייתי נואשת כבר מלא לעשות כלום). אז אפילו גישה למחשב לא היתה לי - צריך ללכת הרבה עד אליו.. נראה כמה נצליח לשרוד היום.

גנגי

New member
אוף... מכירה גם את הכאב הזה.

מאחלת לך שתרגישי טוב - ומהר.

האגס 1

New member
../images/Emo4.gif

ואיך את עכשיו? לי בעצמי היה איזה משהו בריאותי במשך הרבה זמן (שעד היום לא פירטתי עליו כאן) ושאני עדין מחלים ממנו - שונה מעקירת ציפורן
, אבל לפעמים הוא גם כן משבית והופך את הפעולות הפשוטות למשימה, שלא לאמר תיק. אבל אחרי שזה עובר, יש מן אנטי-קליימקס של ההרגשה הרעה, ופתאום אתה מרוצה מזה שאתה מוצא את עצמך "מיומן" במצבים בריאותיים מעיקים. וזה לא שאני מאחל לך שזה יהפוך לכרוני... אבל לפחות שזה לא יהיה קשה יותר ממה שזה עכשיו, ואל תשכחי שאיתך בסירה יש עוד כמה וכמה "ניצולים".

dana2909

New member
יותר טוב מיום ראשון זה בטוח

צולעת בהיסטריה, עדיין כואב אבל פחות. מה שכן, הבעל הטרי והמקסים שלי התברר כעוד יותר מקסים, טיפל בי כמו בנסיכה. הייתי אומרת שרק בשביל זה היה שווה, אבל הייתי מסתדרת בלי הכאבים...

למעלה