ה צ ע ה נ ח מ ד ה!!!!!!!!

ניקולי

New member
ה צ ע ה נ ח מ ד ה!!!!!!!!

חברים יקרים אנשים נפלאים יש לי שאלה ותגידו לי מה דעתכם!! ביום שלישי בעוד שבועיים יוצא תענית אסתר.. (פורים).. חשבתי על רעיון נחמד אבל אני צרכיה את שיתוף הפעולה שלכם אם זה יראה לכם... מה דעתכם שביום חמישי במפגש נעשה מסיבת תחפושות..אז נקדים קצת את פורים בכמה ימים אז מה??? (הרבה מתחילים מסיבות פורים לפני הזמן)... נתחפש ונעשה שמחחחחחחחחחח אה מה דעתכם??? לא רעיון נחמד????? בבקשה תגידו שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! אבל אם מחלטים שכן אז כולם באים מחופשים..אבל ממש מחופשים.. פליזזזזזז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז..... חחחחחחחחחחחח... אני פורים אני פורים שמח ומבדח הלא רק פעם בשנה אבוא התארח.... חחחחח נביא את פורים עלינו 5 פעמים בשנה.. חחחחחח יאלה תהיו ספונטנים. אוהבת ניקול* ושבוע טוב לכולם

ניקולי

New member
סידיייייייייי...

רק העלתי רעיון נראה מה כולם יגידו אם זה לא מתאים לרוב אז כמובן שלא אבל אם כולם יגידו שכן אז כן... דרך אגב אם אתה חושב שאתה מחופש גם ככה אז בוודאי שאין צורך
... תאחלס זה היה רק רעיון נראה... רגע.. אז אתה בא או לאאאאאאאא???????????????

sidi

New member
לא יודע עדיין

אבל אם כן הרווחתי, אני לא אצטרך להתחפש
סתאםםםםם, אוך יפה שכמוני אני אומר לכם אני פשוט נראה מדהים

ניקולי

New member
אויי סידי סידי../images/Emo13.gif

אתה יודע טוב שכך אתה חושב על עצמך זה אומר שאתה אוהב את עצמך בצד החיובי אחלהההההההההה..
.. תגיד לי אתה באמת כזה יפיוף או שזו רק תחפושת??
.. יאלה סידי תהיי ספונטני ובוא למפגשששששששששששששששש... ניקול*

jess ועוד

New member
אני מאוהבת בפורים

זה ה חג שלי אני תמיד שמחה להתחפש תרשמי אותי

mariana

New member
יווו הצעה מקורית

אבל בחיים שלי לא התחפשתי, ואני מתביישת לצאת מהבית עם תחפושת, את יודעת אני הרי מגיע עם אוטובוסים ואז לפני הזמן זה קצת פאדיחה, אבל גם לא שוללת את הרעיון אז את יכולה לרשום אותי רק בתנאי שריקי גם מתחפשת

GALI02

New member
רעיון נחמד אבל...

היי ניקול אני מצטרפת למה שמרין אמרה. מה לגבי אלו שבאים בתחבורה ציבורית?
גילי

למעלה