ה צ י ל ו ! ! !

• פותח הנושא fergi
  • פורסם בתאריך

fergi

New member
ה צ י ל ו ! ! !

שיחקתי במנג'ר 01-02 עם רומא יופי של עונה (מקום שלישי בליגה ולקחתי גביע) אבל כשהגעתי לתאריך 19.6 המשחק מפסיק לפעול וכשאני עושה אלט קונטרול דיליט הוא כותב: לא מגיב זה קרה לי בעבר אבל אז הייתה לי עונה גרועה אז התקנתי את המשחק מחדש. גם אז זה היה באמצע המונדיאל (סביר להניח שבאותו תאריך). העתקתי את קובץ השמירה ואת תיקיית ההיסטוריה. התקנתי מחדש והעלתי את המשחק אבל זה שוב נתקע... כל פעם שהתקנתי את זה (מתוך קובץ rar) היה כתוב ששני קבצים חסרים, אבל בדקתי אותם והם לא היו קבצים חשובים, אלא סתם נתונים של שחקנים אלמוניים האם כדאי לי להשיג את המשחק מחדש ? או אולי לחכות עד שתצא גירסה חדשה ל cm? בבקשה תעזרו לי שלכם fergi

JRM

New member
אז ככה

המנג'ר לא ממש עובד על הפלטפורמה של הווינדואוס, הכוונה, שים לב בכל פעם שהוא מעביר ימים אם תקיש קונטרול+אלט+דיליט הוא ירשום שהוא לא מגיב, ככה שזה לא אומר כלום אם אני לא טועה אתה אומר שזה באמצע המונדיאל - אז באמצע המונדיאל המשחק מטעין את העונה החדשה וזה הטעינה הכי ארוכה כמה זמן חיכית? פעם הבאה תן לו ככה חצי שעה לך לטלויזיה או משו אם זה עדיין לא עבר אז באמת יש לך בעיה

ליטן א

New member
חבל!!

חבל שלא חיכית ("קצת") יותר זמן... גם לי פעם אחת משחק הלך קאפוט בגלל זה.. (כלומר, לא הלך קאפוט, אבל הייתי צריך ללכת בערך חודש-חודשיים אחורה לשמירה הקודמת שלי..) עד שהבנתי, שבתאריכים 19.6, 20.6, 24.12 - המשחק נטען הכי הרבה זמן מהרגיל. הטעינה הכי ארוכה, פועלת ב-19.6. כל שנה, זה ארוך יותר ויותר, כי יש יותר מידע לאגור. אין לי מושג כמה זמן זה בדיוק, אבל זה הרבה זמן. פעם, שיחקתי בערך עד 12 בלילה, והגעתי לתאריך הזה, ואז החלטתי להשאיר את המשחק טעון, וללכת לישון.. בבוקר, כשהתעוררתי, לפני שהלכתי לבי"ס, טענתי את המשחק עד ה- 20.6 (שגם שם המשחק נטען הרבה זמן, אבל פחות), וכשחזרתי, הייתה לי עונה חדשה..

stas51

New member
שמע

פשוט תן לו יותר זמן...גם אצלי באמצע הטעינה הזאת הוא רושם NOT RESPONDING ודרך אגב, מקום 3 עם רומא זה עונה לא טובה......כשהמחשב משחק איתה הוא כל עונה לוח אליפות

למעלה