ה צ י ל ו !

סורג

New member
ה צ י ל ו !

תקשיבו, יש לי מחשב נייד IBM פנטיום 4 השחור המרובע לא הכי חדיש, בקיצור הדלקתי אותו השבוע, אני שומעת שהוא פועל הנורה של הסוללה דולקת בצבע הרגיל הירוק (גם בהטענה, אפילו שבד"כ כשמטעינים האייקון של הסוללה הוא כתום ועכשו ירוק גם בהטענה) ולא רואים כלום. ניסיתי לחבר אותו למסך רגיל אך עדיין המסך היה חשוך. ממה זה יכול לקרות? לא מתאים לי לאבד את כל מה שיש שם ומאידך גם לא מתאים לי להשקיע בתיקון את מחיר המחשב?? הבו עצות. טיפים. אנסה הכל מבטיחה. תודה!

RoyBO

New member
נשמע כי הלך כרטיס המסך

דרושה החלפת לוח אם ככל הנראה- עניין של הרבה כסף פני במסר למשתמש ali052 אולי הוא יוכל לעזור מציע להתחיל לחפש לקנות מחשב חדש

ali052

New member
תופעה מוכרת בניידים של IBM-T-40

אם בא לך לתקן אותו = צרי קשר במסרים
רועי

sacrament

New member
אויש... קרה גם לי /-:

בעיקרון אחרי מיליון ניסיונות של הדלקה הוא עבד- העתקתי ממנו מהר את כל הזיכרון, ואחרי כמה דקות הוא שוב נכבה (נדמה לי שזה קרה כי הזזתי אותו). הצלחתי אחר כך להדליק אותו עוד פעמיים אחרי הרבה מנוחה אבל שוב נכבה המסך אחרי כמה דקות... בהחלט עסק יקר /-: נסי להדליק אותו שוב כדי לפחות להצליח להעתיק מה שיש עליו. מקווה שיסתדר

sacrament

New member
../images/Emo9.gifאז אולי תעזור לי? (שאלתי כמה הודעות למטה)

וזו לא קוריצה! זו ציף-ציף (ז"ל)

bar666xp

New member
איזה דגם?

בגדול אם חיברת מסך חיצוני וגם לאחר לחיצה או 2 על FN+F8 {אם אני זוכר נכון} לא רואים כלום גם במסך החיצוני כניראה בעיה בכ.מסך/לוח-אם.. בכל מקרה טכנאי/מעבדה קבל/י הצאת מחיר ותחליט/י... לתקן או פשוט לרכוש חדש ולהעביר עליו את המידע אם צריך... יש כמובן עוד כמה וכמה אופציות בין לבין... כמו איפוס הגדרות BIOS וכדומה.. הכל תלוי בבעיה עצמה ואם התיאור שלך ו/או ההבנה שלי
ממך. אם הבנתי נכון לכאורה הכל עובד שומעים את מערכת ההפעלה עולה והכל רק לא רואים כלום.

למעלה