ה- -צ- -י- -ל- -ו

ה- -צ- -י- -ל- -ו../images/Emo53.gif

אני צריכה דחוץ תשובה לשאלה: איך מתגוננים מפני פריצות למחשב???? מה עושים אם כבר פרצו לי למחשב??????ואיך אני יכולה לדעת אם פרצו לי למחשב? אני צריכה תשובה כבר שיותר מהר אני נואשת ביותר!!!!!

lili5

New member
קודם כל תרגעי

אף אחד לא פרץ לך למחשב. רק לפני 5 דקות טיילתי בין הקבצים שלך וראיתי שהכל בסדר ואין לך מה לדאוג...

eranmc

New member
רע שכמוך בטח היא מבוהלת :)

חמודה תורידי תוכנת FIREWALL שמגנה ב 80% מהמקרים. יש בעמוד הלינקים קישור לתוכנה החינמית Zlrem zone תורידי זה יעזור. בהצלחה ובזהירות

regman

New member
../images/Emo18.gif

למחשב ניתן לפרוץ בינתיים רק ע"י האינטרנט. הפורץ צריך לגלות את כתובת ה -IP של הגולש ואז ע"י תוכנות מסוימות הוא יכול להשתלט על המחשב שלך. ישנן עוד דרכים נוספות אבל זו הכי פשוטה. את הIP ניתן לדוגמא לגלות ע"י הICQ. את לא יכולה לדעת אם פרצו למחשב שלך אם הם לא שינו שום דבר. עצה: תחפשי במחשב שלך אם יש לך את תוכנת הVNC. אם יש לך את התוכנה תמחקי אותה מADD REMOVE PROGRAMS. או שתמחקי אותה מהSTARTUP דרך הMSCONFIG

sy15

New member
טוב בוא נעשה קצת סדר

באתר של ynet יש מדריך אבטחה, תכנסי אליו שמה כתוב את הדברים שיגנו עליך על המחשב, אני לא אומר שהם יגנו עליך במאה אחוז, אלא יעשו את מיטב ההגנה. הנה הכתובת למדריך האבטחה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1650,00.html תודה

למעלה