ה-פ-ת-ע-ה!!!!!!

TEENAGER1

New member
ה-פ-ת-ע-ה!!!!!! ../images/Emo124.gif

לא תאמינו! כל מי שרצה לנסוע להופעה של מאיר בפסטיבל התמר ולא יצא לו עדיין לקנות כרטיסים-זה בשבילכם! קיבלנו חמישה כרטיסים זוגיים לחלוקה בין הגולשים! חמישה כרטיסים זוגיים! כל המעוניין בזוג כרטיסים, יכול לשלוח אליי מסר בצירוף שמו המלא של המזמין. להזכירכם: ההופעה תתקיים בגן הבוטני בעין גדי, ביום רביעי הקרוב (11.10.06) בשעה 18:00. נא לבקש כרטיסים רק אם אתם באמת בטוחים שתלכו להופעה!! ניתן לשלוח מסרים עד מחר (יום שלישי) בשעה 19:00 בלבד. כל הקודם זוכה!!!!!!!!

אוף. עד שאני יכולה,

אני לילה לפני בהופעה של אביתר. גם הגיוני שלא יסתדר להשאר שם עד הערב הבא, וגם אני אשאיר כרטיסים לאחרים
אוח מה אני מתלוננת בכלל. (קניתי היום את 'גשם', 'וביניהם' ו'הופעה חייה'
)

TEENAGER1

New member
יש לך טעות, חביבתי

ההופעה של אביתר היא באותו לילה. מאיר ברביעי בערב, אביתר בלילה שבין רביעי לחמישי. זה דווקא מסתדר מצוין, אם תשאלי אותי

ימית 78

New member
שמעי...../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

3 דיסקים של מאיר בבת אחת זה אושר ענק וכל הכבוד לך על ההשקעה הכדאית הזאת את תהני מכל רגע ומכל שיר...קנית דיסקים מדהימים אני אוהבת באמת את כווולם אבל האמת ככה, "ביננו" יש לי הכי הרבה חולשה ל"וביניהם" פשוט חגיגה לאוזניים בקיצוד, שיחקת אותה תהני.....!

כזה דבר רושמים בסוגריים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

איזה כיף
אני גאה בכן/ם
אבל עדיין מחכה לביקורות..
דנה
מורי
רותם
לספר לנו שקניתן זה לא מספיק, מה אתן אומרות על מה שקניתן

dooda

New member
הלוואי... ברביעי אני בהר מירון

רחוק מדי. תהנו!!!

זה עדיין מדהים אותי ../images/Emo99.gif

וגם העובדה שבכל ים המלח לא נשארו מקומות לינה או כל פתרון אטרקטיבי אחר
(אם רק היו מספרים לי מראש שאני לא אצטרך לדאוג ללילה כי אני אבלה אותו בבית חולים מההתקף לב אחרי ההופעה בגלל מה שקרה בה, הייתי מגיעה באוטובוס
)

למעלה