ה"פ הסרט.

Ophel McNeil

New member
ה"פ הסרט. ../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

בעקבות "מאחורי הקלעים" של ה"פ, הסרט, שהוקרן עכשיו בערוץ 6, חוויותי המרתקות - א. אני חולה על דיוייד תיוליס (רמוס)
. והגעתי למסקנה שהוראות הבימוי שלו לא היו "תהיי הומו" - הוא ככה טבעית (כלומר, מאוד יכול להיות שהוראות הבימוי כן היו "תהיי הומו", בהתחשב בעובדה שהבמאי עמד ליד אולדמן (סיריוס) ותיוליס המחובקים במשך שעה ורק אמר להם איפה לשים את הידיים ואיך להתחבק ["איפה היית אומר שהכי טוב לשים עליו יד?"], אבל זה לא משנה את העובדה שדיוויד תיוליס הוא פאג חמוד
. אם כי בשבע שנים בטיבט הוא היה סטרייט באופן מפתיע, מעניין כמה הסרט הזה השפיע עליו X:) ב. רדקליף לא יודע לבכות. או לעשות סצנות דרמטיות. או להראות כועס. או, בעצם, לשחק. ג. יש לי קראש היסטרי על הבמאי. הוא כזה יצור אנרגטי וחמוד! הוא כל הזמן רץץץץ!!!! ^__________________________^ ויש לו זקן חמוד!
ד. השחקנית של האישה השמנה שולתת!!!!! - "נתנו לי לשחק את האישה השמנה, אבל אני לא בטוחה למה, בהתחשב בכך שאני כל כך רזה. אני חושבת שאני אאלץ לאכול הרבה סופגניות בשביל התפקיד". - "האישה השמנה משחקת תפקיד מאוד חשוב בסרט. למעשה, אני חושבת שיקראו לסרט 'האישה השמנה'. אני לא בטוחה, אבל אני חושבת."
ה. כבוד - אנשים!! כבוד לעיצוב, לתפאורה, לשחקנים הנהדרים, לאפקטים המדוייקים. אמנם הצוות לא עשו סרט, אלא.. אה... עדיין לא ממש מצאתי לזה הגדרה, אבל עדיין - כבוד! (רק לראות את ההפקה מאחורי הקלעים גורם לי להצטער שלא קיבלתי תפקיד בסרט. או לפחות התגנבתי לשטח ההפקה. הכל שם כל כך.... מדהים *מזילה ריר*
). ו. הורידו בעריכה הרבה קטעים שווים מהסרט. וחבל. כמו למשל, קטע שבו כולם מדברים על כמה בלאק מפחיד. כאילו, אני לא יודעת מה אתכם - אבל בסרט הוא לא הזיז לי הרבה. בתור רוצח פסיכופט ומסוכן, הוא לא עושה את העבודה שלו! (בטח עסוק בלהתגנב לחדר של רמוס כשהוא ישן ו... אה. את ההמשך אני אשאיר לעצמי.
) ז. מסע השיווק של ה"פ מוצלח באופן היסטרי. בא לי לראות את הסרט שוב רק בזכות המאחורי הקלעים (ולהזכיר לכל מי שהיה איתי בסרט - בזמן הסרט עצמו לא רציתי לראות את הסרט. ועכשיו יבוא סם ויירד על ההתנהגות שלי בקולנוע. ברינג איט און, אני הזהרתי אותך מראש!). ח. אמה, תעשי לי ילד!
זהו. אתם מוזמנים לחלוק את החוויות שלכם מהסרט.

אני בשוק! ../images/Emo2.gif ../images/Emo54.gif

רק עכשיו קלטתי שלופין זה בעצם זה משבע שנים בטיבט!!!!

Kryptonite

New member
מה קרה ל../images/Emo58.gifשם הספרהשישי../images/Emo168.gif

Harry Potter and the Half Blood Prince?

Ophel McNeil

New member
תשאל את יעל. ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

לא, סתם. פשוט, יעל הזאתי חרשת (וכשאמרתי לה שהיא חרשת היא שמעה שאמרתי לה שהיא "חולשת" - איי רסט מיי כאס), וכשאמרתי לה את שם הספר החדש של ה"פ, היא לא הבינה מה אמרתי (באנגלית). אז תרגמתי לה את זה לעברית תרגום חופשי ("הארי פוטר ונסיך חצי הדם" - ולא, לא אכפת לי שזאת לא כוונת השם, הרעיון הוא העיקרון), והיא שמעה את זה בתור - "הארי פוטר והנסיך לוחץ הידיים". אני אישית מתלהבת. אני חושבת שזה יכול להיות ספר גאוני! תאר לך, נסיך שהולך ממקום למקום ולוחץ ידיים של אנשים למוות. ספוקי!!!!!!! (אגב, צחי, אתה באמת האמנת שזה השם החדש?
מה לעזאזל חשבת שהעלילה של הספר תהינ?...). ועוד אגב - איך לעזאזל יתרגמו את זה לעברית? האם אי פעם גילי התעסקה בכלל במוסג "האף בלאד"? או רק ב"מאדבלאד"?

buffgirl

New member
הספר עצמו הולך ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

להיות מעולה. אני מקווה. התרגום, כרגיל, ממש לא.

Ophel McNeil

New member
תראי, זה שודר בערוץ 6, ../images/Emo28.gif

הבני אדם שם הם אוהבי טבע (לכן הם דואגים למחזר הכל עד מוות), זה בטוח ישודר שוב בקרוב. פשוט תבדקי במדריך שידורים. בכלל, זה "מאחורי הקלעים" מאוד מומלץ. אפשר להגיד הרבה דברים על הסרט, אבל צוות ההפקה שלו, חייבים להודות, מבריק. מדובר בסרט שלא נותן לך הרבה אינפורמציה שלא ידעת, או מראה לך שלב שלב איך הסרט הופק, זאת לא המטרה שלו (המטרה שלו, למי שמתעניין, זה יחסי ציבור נטו), אבל הוא מהנה מאוד, נותן לך הצצה מאחורי הקלעים, על השחקנים קצת (חבל שלא התמקדו יותר בדינמיקה בניהם, ורק הסתפקו בהרבה ראינות של "הוא כל כך מדהים ונהדר וכזה שדחקן מוכשר וכוסון. אם לא הייתי סטרייט, הייתי עושה אותו!"), ובעיקר מראה המון אפקטים נהדרים, תפאורה מרשימה וקטעים שווים מהסרט. סרט קצר (למדי) ויעיל. אני מחכה רק שיעשו סרט מאחורי הקלעים מפורט, כי ההפקה שם נראית לי דבר מרתק (ראיתי כזה סרט על פארק היורה ונהנתי מאוד. פארק היורה רולז!) עכשיו רק חסר לי להשיג דיוויד תיוליס קטן משלי, ואני מסודרת.

למעלה