ה"פרטנר" ל"שלום"

master simon

New member
ה"פרטנר" ל"שלום"

הילד מוחמד א-דורה קורא לילדים לבוא אחריו שהידים משחקים בלונה פארק בגן עדן נערות שרות מה מתוקה השהידה מסמך מיוחד של מבט לתקשורת הפלסטינית חושף כיצד נשטף מוחם של ילדים בשטחים בכלי התקשורת ובספרי הלימוד עד שהם גדלים ומצמידים לגופם את חגורת הנפץ פורסם ב"על השרון"-עמוד 72 שיר השאהיד:"אשא את נפשי על כף ידי ואשליך אותה אל תהומות המוות... בך נשבעתי שאני רואה את מותי, אך ני מחיש אליו את הצעדים... בך נשבעתי שזה מוות הגברים..." הדרשן ד"ר מוחמד אבראהים מאדי:"נער פלסטיני שאל אותי ´הו שייח´, אני בן 14,. נשארו לי עוד ארבע שנים ואז אפוצץ עצמי בקרב אויבי האל, אפוצץ את עצמי בין היהודים. אמרתי לו:´הוא בני הקטן, שאללה יזכה אותך בשאהדה! ´כל כלי הנשק צריכים להיות מכוונים אל היהודים, אל אויבי אללה, האומה המקוללת בקוראן" שאר הכתבה המזעזעת הזאת נמצאת כאמור במוסף על השרון 17/1 עמוד 67

first sight

New member
תשאל את עצמך למה!!

השאלת את עצמךלמה הם חושבים כך!! אדם בה אליך אהוריג לך את אשתך וגונב לך את ביתך ואת אדמתך ואת הפרנסה שלך, מה אתה רוצה ממנו שילמד את בניו?? לאהוב?? השנאה הזאת גדלה מיום ליום בלבו ובלב ילדיו!! והם דורשים נקמה!!! זאת המציאות הפלסתינית!! בבקשה עזוב את הגיזענות והציונות בצד חשוב כאדם, שקול את הדעת הפלסתינית, אתה מצפה שאתה תגנוב את אדמתו והוא ישתוק!! לדעתי אחת המיצבות אומרות: אל תגנוב!! אל תבין אותי לא נכון!!

אלטלנה

New member
לפי מה שאתה אומר מותר למתנחלי חברון

להרוג ערבים. כל הבתים ממערת המכפילה ועד בית הדסה היו בתים יהודים שנלקחו מבעליהם אחרי פרעות תרפ"ט.

Deathatred

New member
בגלל ההסתה שבשמאל כל כך

אוהבים להתעלם מממנה. ילד שגדל על ספרי התעמולה של גבלס נהיה נאצי. ככה זה בשרש"פ מחנכים כל ילד להתאבד על החיידקים האיומים. היי, אבל יש כיבוש... בטח תאמר, כאילו כיבוש מצדיק נאציזם והסתה לרצח.

nonick2k2

New member
תסתכל על הסתת הימין

שעובר אותם בכמה וכמה דרגות לפני שתדבר על הסתת השמאל

Deathatred

New member
שני דברים

1. קרא את המשפט שנית והפעם בעיון. 2. לא מזמן פרסם אתר אינדימדיה המזוהה עם השמאל הקיצוני הסתה שגובלת בקריאה לרצח כנגד קצין צה"ל ואף חשפו את פרטיו על מנת שמי שירצה יוכל לענות לקריאה "ההומנית" להפעיל טרור כנגד אותו קצין.

nonick2k2

New member
אני לא יודע למה לא מזיז לי

אולי בגלל הסתת הימין הביאה לרצח ראש ממשלה? אולי בגלל אותה הסתה ירצחו את מצנע או למה לא - יוסי שריד או ביילין? לא אהיה מופתע...

Deathatred

New member
לא מזיז לך שירחו חיילי צה"ל

או את שרון? טוב שחשפת את פרצופך האמיתי.

nonick2k2

New member
לא מזיז לי באותה צורה

שלא מזיז לך הסתת הימין. ואני לא כמוך - גאה בפרצופי האמיתי גם אם אנשים כמוך לא כל כך אוהבים אותי.

Deathatred

New member
לי מזיזה הסתת הימין

וברוך השם, הימין למד לקח מאז מה שקרה עם רבין וחל שיפור עצום ביחס הימין לקיצוני המחנה ולהסתות שלהם. מצד שני, השמאל הקיצוני הופך לכהנא 2.

nonick2k2

New member
או לא לא!

האומנם? לא ידעתי - איזה שינוי דרסטי! אז אין עוד מוות לערבים? אין עוד פושעי אוסלו? אין עוד התראות רצח על ביילין שריד ומצנע? ואללה לא ידעתי - שיפור עצום!!!!!!!!

Deathatred

New member
אז תפקח עיניים

כאשר ימני קיצוני קורא "פושעי אוסלו לדין" הוא חוזר ומדגיש שהכוונה היא שטריבונל מטעם המדינה ישפוט אותם ולא שאנשים יקחו את החוק לידיים. התרעות על רצח ביילין ושריד ומצנע? כיום כמעט כמו שיש על כל פוליטיקאי. גם על לפיד איימו ברצח וגם על שרון. אז? מדובר בד"כ במהוניים ולא במחתרת מאורגנת. התרעות כמו בימי רבין - אין.

nonick2k2

New member
יש מלא אנשי כהנא

ואנשים שונאי שמאל וגזעניים וניסוייך להקטין את מד ההסתה לא השתנה ולא ישתנה... רק תמתין כאשר מצנע יעלה לשלטון ותראה שאין פה אף שינוי לא קטן ולא גדול.

nonick2k2

New member
עוד דבר אחד

תראה את חרות בכל הסקרים ממפלגה ללא כל סיכוי לעבור את אחוז החסימה עכשיו היא מקבלת 1-2 מנדטים בזכות הגזען מרזל... דבר זה רק מראה שיש הרבה גזענים שונאי שמאל וערבים במדינה וגודל חרות החדש מראה את זה.

Deathatred

New member
הסיבה היחידה שחירות מקבלת מנדטים

זה בתור הצבעת מחאה כנגד בשארה וטיבי - תומכי טרור וגזענים בפני עצמם.

Deathatred

New member
מלא? אנשי כנהא

במחתרת, מדובר בכמה עשרות אנשים שהשב"כ דואג לפקוח עליהם עין. ולגבי שאר המלל שלך - הוא לא קשור. אבל השמאל הקיצוני שרוקד על דם המתים שלנו ומצדיק את הטרור נגדינו - שלא יתפלא ששונאים אותו.

master simon

New member
אני שואל את עצמי למה

במדינה דמוקרטית כביכול השמאלנים שהם יהודים כביכול מביעים תמיכה כה מאסיבית ברצח לדעתי כל עוד יש את ההסתה השקרית הזאת הגיע הזמן שבמערכת החינוך שלנו יתעוררו וילמדו את הילדים מי אלה הפלסטינים באמת

למעלה