ה-פותנה דיקטטורית שלא עומדת בסטנדרטים של עצמה

Doda da da

New member
ה-פותנה דיקטטורית שלא עומדת בסטנדרטים של עצמה

נחש צפע, קנאית שעובדת בשיטת הפרד ומשול, והקורבנות הבאים שלה הם אלירז וגואל, שבמשפטים מאאאאוד "תמימים" היא תזריק רעל בינהם עד שיווצר "הפער הרצוי". את אותה "תמימות" היא מפעילה גם כדי לפעור סדק בין סער ואיילה, שממש אבל ממש בצחוק היא מצדדת תמיד בסער, וממש בצחוק תמיד גוערת באיילה. עד שאיילה אמרה "אני לא יכולה לשבת בחברת שניכם" וכך גורמת לכעס של איילה על סער שנהנה מחיזוקיה של ה-פותנה, נשאר רק לחכות לריב הבא של ה"זוג" על רקע ה-פותנה. היחידים שלא הצליחה ה-פותנה להכנס בינהם הם אלין ואלירז, וכמובן הם על הכוונת שלה. שימו לב - ה-פותנה מפעילה "אנרגיות חיוביות" קודם כל על גברים, ונשים היא רומסת!! אלירז אהוב נפשה לא החזיר לה אהבה בלעדית, ואפילו קרא בבהירות את מניעיה, ועל כך ה-פותנה תתנקם איזה טיפוס נאלח ה-פותנה

שקדי

New member
נאלח הוא........

מי שקורא נאלחים לכאלה שאינם יכולים להגיב ורק מתוך כוונה שאהובו אלירז יזכה במיליון הסירי את ידייך ולשונך המזוהמים מפותנה בדרכה למיליון

פותנה, עוזרת הבית מטייבה חייבת לחזור למקומה

הטבעי - המטבח בחומוס אכרם. עם כל הכבוד, עלי היא הפסיקה לעבוד מזמן. כל הדיבורים החיובים האלו על עצמה, כל המחמאות שהיא מחלקת על לעצמה הפסיקו להרשים מזמן. היא שום דבר מעבר למה שנראה על המסך- עוזרת בית פעלתנית. לא דיברה מילה על הסיכסוך הערבי פלשתיני כדי לא לעורר אנטי בקרב מצביעי ימין ולא עשתה שום דבר חוץ מלבשל ולנקות, כך שעדיף לכולנו שתשוב לכור מחצבתה, תפסיק להציק לדיירים צעירים ממנה בעשרים שנה ובכלל, שתרד לנו מהמסך.

ATIG

New member
פוטנה כל פעם אומרת איכס נתניה מה אי באה מUSA

עפריטה

New member
בראש צלול1 ,את צלולה כמו בדולח ....פותנה בלי

ספק לא מגרה את האינטלקט ובטח לא את תחושת "הנעימים " בגוף ....... אשה קטנה ,בגוף גדול הייתי מאוד רוצה שיתנו לי לחזות בלפחות שבוע ,בלי הנוכחות המעיקה שלה ,,,, קצת דינמיקה אחרת ,צעירה ומשוחררת הייתה בהחלט עושה לי "נעימים" אחלה יום ושבוע אנשנושים !!!!!!

אשתאר1

New member
פותנה מניפולטיבית רוצה לישלוט בכולם גם בדרך

עקיצות ,אלירז עלה עליה מיזמן כשהיא נסתה לעלות עליו הוא ענה לה והעמיד אותה בימקומה ,היא אף פעם לא מנסחת את דבריה ברור קופצת מי מילה למישפט לא קשורים אבל יודעת לעקוץ מנסה להפעיל שליטה ,בקיצור תפסנה תחת חושבת שדרך האוכל היא שולטת בכולם ושיתחנפנו אליה .מה עשתה לה אלין ?או הילה או אלירז שהיא אנטי . גואל האינטרסנט נע בין פותנה ,פיתאום קורה לסער ממי ולאיילה ממה יאלללה צבוע ומלקק לאלירז . פותנה אכן לא תורמת לבית דבר חוץ מהמיטבח מדברת הרבה על העיצובים של הבגדים שלה אף פעם לא ראיתי לבוש שלה שעשיתי וווואו חוץ מג'נס וכמה חולצות פשוטות .ואת החומוס של אכרם כאילו אין עוד חומוס בתל אביב יפו מלאה . נראה אותה מכינה פעם חומוס ופלפל בבית סתם דיבורים .בזה היא טובה חוץ מי וואוו ו וואלה אישי היא לא שווה כלום .

דבר היחיד שמפריד בין פותנה והמיליון הוא אלירז

הדבר היחיד שמפריד בין פותנה והמיליון הוא אלירז את זה היא הבינה מזמן וגם לאחר שגואל הבהיר לה אמש שאיש לא יצביע נגדה להדחה, ברור לה שאין לה מתנגדים בבית ויש מצב שהיא תוהה אם גם ברחוב הישראלי רואים בה מלכה אז אם אלירז המכשול היחיד - היא תנסה להסירו אחרי הכל היא באה כמו כולם בשביל המיליון ולא מתוך אידיאולוגיות... נחכה ונראה את מהלכיה ביומיים-שלושה הקרובים

אני דווקא שמחה שהם מתנהגים ככה,זה יוציא

את כולם מהשאננות לגבי הגמר.שגואל ופותנה ימשיכו "בבחישה".פותנה ה"צדיקה" אמרה שהיא שונאת בחישות,אך מסתבר שהיא הבוחשת הגדולה מכולם..למשל אצלי זה עבד,זה הרגיז והצדיק את מה שחשבתי כל הזמן לגבי מהימנותם.ככל שייכנסו באלירז יותר,הם יעופו מהר יותר. וזהו.לאלירז טוב שייכנסו בו,ככה הניצחון יהיה מתוק יותר כשהם יראו את זה מבחוץ.

תרדו מעניין פותנה אנשיי אלירז, כולם שם בשביל

לנצח ומפתחים אסטרטגיות, גם אלירז לא תמים,ובצדק!! הוא רוצה לנצח כמו כולם.

המהלך של פותנה ברור לעין, "מחר" זה יהיה גואל

הכל ידוע מראש ורור שכולם בשביל לנצח... אלא שפותנה בימים האחרונים מושכת תשומת לב לשלילה כל מיני יציאות והתנהגויות לא לעניין - אז עכשיו הגיעה העת להתעסק איתה.. לא מן הנמנע שיש מצב שעוד כמה ימים נתעסק בבחישות של גואל, או איילה, סער, ארז, הילה

סער ואיילה לזכייה, מי שיזכה יתן לשני חצי

מהסכום, טוב קודם שיגיעו לגמר, בואו ניהיה ראלים, לכל אחד מדיירי הבית יש סיכוי שלא יגיע לגמר, נקודה,

למעלה