ה-סקר של המדינה!

ה-סקר של המדינה!

ולאחר כותרת פומפוזית זו, הבה ניגש לעניין... מי לדעתכם השחקן אקשן הכי שולת? אתן לכם כמה אפשרויות, אם כי אתם תמיד יכולים להוסיף כמה משלכם
1- וויליאם פטרסון (ידוע כגיל גריסום מCSI): טוף אין הרבה מה להגיד עליו חוץ מזה שהוא מגלם דמות אגדית ו... אממ... הוא שחקן טוף. 2- קיפר סאת'רלנד (ידוע כג'ק באוור מ"24"): סאת'רלנד שחקן ענק, אשר פשוט תפור למידות של ג'ק באוור! חוץ מזה, איך אפשר שלא לתת הומאז' לגיבור סדרת האקשן הגדולה ביותר
[ואם לא הגדולה ביותר, אז אחת הגדולות]. 3- הוגו וויבינג (ידוע כהסוכן סמית' מטרילוגיית המאטריקס): הוגו וויבינג הוא מניאק, פשוטו כמשמעו. הוא ממזר בר מזל! אין הרבה אנשים בעולם שלא היו מסכימים להתחלף איתו כיום... הוא שחקן מעולה, ובעל קריזמה ענקית, וחוץ מזה - יש לו את התפקידים הכי גרוביים שיש! חוץ מהסוכן סמית' הוא שיחק גם כאלרונד מטרילוגיית שרה"ט... כך שבמילים אחרות הוא שיחק בשנים האחרות בטרילוגיות הכי מושקעות והכי מצליחות של התקופה, ובתפקידים הכי שולתים! 4- איאן מקליין (ידוע כגנדלף מטרילוגיית שר הטבעות): ע"ע כל מה שכתבתי על "ממזר בר מזל" אנד סטאף. גם מקליין זכה להשתתף בתפקידים מאגניפים ביותר, כמו מגנטו מ"אקס-מן" והאבא של הרשע שמת בהתחלה ב"גלדיאטור" [הערה: בקשר לגלדיאטור אנ'לא ממש בטוח...
), וכמובן גנדלף
5- מייקל צ'יקליס (ידוע כוויק מאקי מ"המגן"): הרבה זמן לא ראינו שחקן שעשה שינוי דמות כל כך קיצוני... צ'יקליס, אשר כיכב בעבר כטוני סקאלי ב"איש המשטרה", בתור שוטר נחמד, הגון, מוסרי, ושמח-לבב - פוצץ את הבועה בתור וויק מאקי, השוטר המושחת אך היעיל, האלים אך הקריזמטי, ומן הדמויות היותר מורכבות שנראו אי פעם בסדרת אקשיין... :] 6- פירס ברוסנן ושון קונרי (ידועים, בין השאר, כבונד. ג'יימס בונד.
): תהרגו אותי, אבל הייתי חייב

guinness man

New member
באפשרויות שלך אני הולך על

מייקל צ'יקליס מהמגן למרות שכולכם בטח ילכו על זה שמשחק ג'ק מ-24 כמובן שהשחקן פעולה המעודף עלי הוא בלי ספק ברוס וויליס אבל הוא קשור יותר לסרטים על אף שהייתה לו סידרה אחת ישנה עם שרון שטון למי שזוכר

VAMPhantom

New member
עם שרון סטון?!../images/Emo6.gif טעית, בחורצ'יק...

לא שרון סטון שיחקה לצד ברוס וויליס ב"בלשים בלילה" אל סיביל שוורד(או שאיך שכותבים שמה)

DesertRose1

New member
באמת, איפה ברוס? ../images/Emo4.gif }}../images/Emo11.gif

טוב, אז בלית ברירה... אני בוחרת בקיפר... טוב מה לעשות? הוא הכי טוב מהרשימה הזאת....

VAMPhantom

New member
אני אם בוחר אז...../images/Emo8.gif

בוחר ב"רמינגטון סטיל" שהוא כמובן פירס פרוסנן המעולה, בסדרת האקשן-הבלשית הראשונה שלו, לפני שבכלל חלם על ג'יימס בונד.

למעלה