ה-סיכום השבועי!

ladymadden

New member
ה-סיכום השבועי!

בה' הידועה!
שיא השבוע שלי היה...
השפל השבועי שלי הוא...
שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק
)...
אני הכי מצפה בשבוע הבא ל... הסמיילי של
שהכי מגדיר אותי: תמונה: ו-חדש
שאלה פלספנית (אתם מוזמנים להמציא מעצמכם או לשאול מאחרים):
יאללה, תהנו, סופ"ש-על שיהיה לכם!
תום.

ללא נושא

שיא השבוע שלי היה רוב השבוע היה די טוב. המפגש של סופרי"צ, והשינה אצל שלי, וההליכה אל מור, ואל ימיט. השפל השבועי שלי הוא מתלבטת בין ראשון בלילה להיום. סביר להניח שהיום (יותר נכון, החל מאתמול בערב). מצב הרוח צנח צניחה חופשית ולא הצליח לקום. שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק) עדיין עם מוניקה סקס, בעיקר. אני הכי מצפה בשבוע הבא ל הייתי כותבת שלהופעה של מוניקה סקס, אבל הפנימיה ארגנה טיול, אז אני מפסידה את ההופעה. יש עוד כמה דברים בסדר בשבוע הבא. הסמיילי של תפוז שהכי מגדיר אותי: כרגע
.

Lp Fairy

New member
שופ שופ

שיא השבוע שלי היה... שיא השבוע..אוווו קניתי מלא גואש כדי לצייר על הקירות!!! וכמה תחתונים שקסים בטירוף..[= אווו ודורון בא מחר.[= השפל השבועי שלי הוא... אתמול מתקפת ג'וקים על הבית!!! ]= שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק)... מה עוד ביקשת- אריק ברמן (יש מצב שאני טועה בשם של הזמר..) אני הכי מצפה בשבוע הבא ל... לקנות צבע חדש לחדר ולהתחיל לצבוע ולצייר עליו! הסמיילי של שהכי מגדיר אותי:
תמונה: הממממ זאת אחת מהפיות שאני הולכת לצייר על הקירות שלי..[=

עופריקי

New member
אני =)

שיא השבוע שלי היה... נפגשתי השבוע עם מלאמלא אנשים שלא ראיתי המון זמן...וגם אכלתי הבה גלידותD: השפל השבועי שלי הוא... התחלתי ללמוד למתמטיקה
ושלשום ישנתי 14 שעותO_O
שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק)... דניאל סלומון- אחרת היית נשארת אני הכי מצפה בשבוע הבא ל... לסוע לגן יבנה סוףסוף אולי... הסמיילי של שהכי מגדיר אותי:
תמונה:

ladymadden

New member
טוב,ככה-

השיא הוא לנצח סוף סוף בטאקי (אז מה אם בהשוואה לשיאים שמעלי זה כלום... טאקי זה משחק מאוד מלוכלך!). השפל הוא שטיילתי יום בת"א, כש34 מעלות חום, כל הגב והכתפיים נשרפו לי, אבל לא השתזפתי ולו בקמצנות. השיר הוא זאת שבמקומי- קרן פלס (שיר מדהים), והדיסק הוא פצעים ונשיקות-מוניקה סקס. מצפה בשבוע הבא ל- אם למות מסקרנות לגבי ציוני הבגרויות נחשב לצפייה... אבדנו.
(טוב נו, זה לא מגדיר אותי, סתם בא לי להרגיש סמכותית). לא הספיקו לכם התמונות מאיטליה?! שאלה פילוסופית- if you do as i say and not as i do, will you say "i do" if i do too? (אגב, אני רואה שאתם לא עונים על זה...נפגעתי עד עמקי נשמתי, קחו את זה ברצינות שאני לוקחת את זה!
) החוק היבש לא נרטב אף פעם,אפילו לא מדמעה של ילדה.

go goldi

New member
../images/Emo204.gif

שיא השבוע שלי היה...היום, ניראה לי.. השפל השבועי שלי הוא...אתמול. שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק)...האנשים החדשים[השיר]-עברי לידר אני הכי מצפה בשבוע הבא ל...שיהיה הרבה יותר טוב הסמיילי של שהכי מגדיר אותי:
תמונה:[זה אנימציה...] ו-חדש שאלה פלספנית (אתם מוזמנים להמציא מעצמכם או לשאול מאחרים):תסבירו לי מזה "פלספנית"...

crysania

New member
מתי כדוה"א יתפוצץ?! דאמיט.

שיא השבוע שלי היה כשדין ויוסף באו לאשקלון..... או שזה היה שבוע שעבר בכלל. השפל השבועי שלי הוא כל השבוע...שובע סאקס. ישבתי בבית וניסיתי לפענח את הסיסמא שההורים המניאקים תקעו לי במחשב. בסוף נכנסתי בSAFE MODE אבל לא משנה. עושה שיעורים לגבי הספר בעל זבוב. שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק) TURN ME ON MR. DEAD MAN של THE UNION UNDERGROUNG אני הכי מצפה בשבוע הבא להלוואי וידעתי. (להשיג זיון עם כריסטיאן סלייטר מלפני 17 שנה בסרט HEATHERS) הסמיילי של תפוז שהכי מגדיר אותי:

hagarshtar

New member
מי../images/Emo118.gif

שיא השבוע שלי היה...נגמרה סוף סוף הפאקינג קייטנה וקורס קייץ האלה תודה לאל השפל השבועי שלי הוא...לא זוכרת שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק)...הדיסק של הבויים ושל פינק פלויד אחי קנה לי
אני הכי מצפה בשבוע הבא ל...טיול בצפון[אותו מקום כמו בתחילת החופש] הסמיילי של שהכי מגדיר אותי:
ו..
תמונה:אין כרגע.

gloom

New member
אני אני אני../images/Emo66.gif

שיא השבוע שלי היה- להיות עם חבר שלי כל הימים האחרונים שלו לפני שהוא נסע לשוויץ השפל השבועי שלי הוא- צו ראשון לא הלך לי טוב וגילו שיש לי דופק לא סדיר שיר השבוע שלי הוא (אפשר גם דיסק)- just can't get enough- DePhece Mode אני הכי מצפה בשבוע הבא ל-קרדיולוג :p הסמיילי של שהכי מגדיר אותי:
שאלה פלספנית- אם עץ נופל ביער ואין מי שישמע אותו- האם הוא משמיע רעש?

Tervingi

New member
אם כבר אז כבר

אני במילא חדש וכו', אז חשבתי שההודעה הזו תיהיה הסיפתח שלי. שיא: אתמול, לא רק שהתעמלתי אחרי הרבה זמן, אכלתי שקשוקה ירוקה עוד פעם (זה אחד הדברים) שפל: ממממ... יום רביעי שיר השבוע: דני רובס - בדרך אל האושר תמונה: שאלה פלספנית: אם אני אתפוס ואשים מחטים מלובנות מתחת לציפורניו של הבנאדם שהגה את הרעיון של "פורום סוף העולם", כמה אנשים ינשקו את רגלי?

mgirl

New member
אני דווקא

ממש אהבתי את רעיון הפורום... משעשע.. :)

mgirl

New member
I don't even like no stupid tomatoe

אבל זה כנראה חלק מהבעיה
ברוך הבא לפורום!

Tervingi

New member
בהחלט חלק מהבעיה

איך מישהו לא יכול לאהוב עגבניות?! ותודה רבה ^_^

mgirl

New member
האהא

אני בכלל לא אוכלת ירקות.. או שזו בעיה גדולה יותר?

mgirl

New member
שומדבר...

חוץ מ.. תפוחי אדמה ופטריות. כאלה דברים... זה נורא לא טעים, ירקות (ופירות).

Tervingi

New member
פירות?!?!?!?!

עכשיו ליכלכת! יום שלישי, 15:00 בגן המשולש בת"א! אני אראה לך מה זה!!@%

mgirl

New member
מה גן המשולש?

סורי, יש לי ימי היערכות.. אתה מוזמן לגן העצמאות בירושלים :)

Tervingi

New member
ירושלים?!

אוח... אני כל כך מתעב את העיר הזו... ואם כבר גן בירושלים אז גן הורדים

למעלה