ה-מ-ש-פ-ט ש-ל-י

talba3

New member
ה-מ-ש-פ-ט ש-ל-י ../images/Emo180.gif

טוב אז עקב אילוצים של למידה ומבחנים והרבה מונדיאל, לא היה בשבוע שעבר את הפינה הזאת אבל עכשיו היא חוזרת. למי שלא זוכר מה לעשות: צריך לבחור את המשפט שאתם הכי אוהבים מהשיר שיצויין ולהוסיף עוד משפט משיר (לא של בית הבובות) שעשה לכם את השבוע! השיר הוא: (רמז- הוא משודר לפחות 5 פעמים בגלגל"צ) ניחשתם נכון- שיר בעיפרון המילים בקישור הבא: http://www.beit-habubot.com/shelfs_lyrics.htm#pencil_song שבוע נעים

Lee Roni

New member
שלי..:))

"תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים" וקטע ושיר אחר: "זמן ורחובות ריקים וחתולים על הכביש, עיר רפאים"

eladi88

New member
../images/Emo99.gif איזה שיר../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

בעיקרון כל השיר... אבל במיוחד במיוחד כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר

רושי2

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

"מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך" ומשיר אחר: "אני יודע שזכיתי לאהוב" (זכיתי לאהוב-עברי לידר
)

NaaMuna

New member
אחד השירים היותר יפים שלהם../images/Emo99.gif

"בחיים הכלללללל עוברררר מטעויות למד והשתפרר מה שקולך הפנימי אומררררר זו האמתת שלך"
אחחח משפט כ"כ יפע וכ"כ נעכון
ומשיר אחר: "כל מה שנשאר מהכוח שנגמר אשמור לי למחר לעוד יום נהדר..." זהו..יומעולה לכולם

elivnat

New member
שלי- ../images/Emo42.gif

"לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך.." ומשפט משיר אחר: "תגידי לי את באם בין כל ענני הסתיו אפשר למצוא את מה שכבר אבד.." שי גבסו- תגידי לי את.

hagarshtar

New member
שלי שלי שלי../images/Emo118.gif

"כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר" בול השבוע הזה!! ולא של הבובות: "עכשיו אני שמח יותר מתמיד ושום דבר לא יבנה לי עתיד כי אני,אני שלם עם עצמי כי אני, לא משנה לי מה אומרים" יום טוב!

eden456

New member
טמ טטטמ טטטמממ ....

תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. מתחברת אליו...

talba3

New member
שלי ../images/Emo180.gif

"אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף" וכמובן הפיזמון ומשיר אחר זה ללא ספק "את יודעת ליאת כשאווירון ממריא ומתרחק מאיתנו האם הדרך, האם היא כבר ברורה לו אז גלי לי, ליאת כשהשמש זורחת לאן את בורחת, לאן וכשהחורף מגיע למי הוא מודיע, למי שעוד מעט ירד קצת גשם עוד קצת" זה פשוט שיר מדהים!!!

שליייייייייייייייייייייייייייייי

זה אל תלך בדרכו של אחר זה המשפט שאני הכי הרבה מיתחברת אליו כי הוא כל כך נכון כל אחד צריך ללכת בדרך שלו אבל כל השיר הוא יפה!!

שלי

"אל תלך בדרכו של אחר ואל תכנע לחולשות שבגוף, שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין, ותאמין, כן רק תאמין.. שבחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר" די צפוי, אבל לא נורא.. זמן ורחובות ריקים " והיא, שכבר מזמן לא שלך.. כמו נערת המזל, דוחפת גלגל ושוב הכל מסתחרר מתערבבים הקלפים, נפתח מעגל שוב עמדת בצד היא באה או הלכה תמיד תמיד זה לבד, כמו כלום נוגע לך... הכל יקרה איתך או בלעדייך." למה אין מדפים באתר??

elivnat

New member
נזכרתי עכשיו בקטע שהיה לי ../images/Emo42.gif

במתכונת השניה בהיסטוריה (בתקופה שלמדתי היסטוריה) כתבתי בקצה הטופס של המבחן את המשפט:אז איך זה בסוף שכולנו נפגשים עם אותן ההבעות ואותם הריגושים בבית הבובות הקטן של אלוקים.. קיצור המורה שלי להיסטוריה רשמה לי ליד זה :מה הרעיון? חחחחחחח קרעה אותי... עלאק... או שבמבחן אחר, או בהיסטוריה או באנגלית רשמתי "כי בחים הכל עובר מטעויות למד להשתפר.." כי הייתי בטוחה שהיו לי מלא טעויות..
נ.ב. שמתם לב שבזמן האחרון איתי וכל החברה בקושי כותבים

eden456

New member
כןן...

גמני בדיוק חשבתי על זה ,הם בזמן האחרון לא כותבים .. נראה לי עובדים רציני... וד"א זה עוזר משהו בציון המשפטים האלה כי אם כן אז אני יקח את זה להרגל אולי זה שינה משהו ...

Hadardur

New member
נצל"ש... סיימתי ללמודדדדדדדדדד

והוהוהוהווההוווהההוהוה איזה אושר איזההההההההההההההההההההההההה

Lee Roni

New member
חחח מזל טוווווווב!

איף... גמני רוצה לסיים!!! יאללה לסחוב עוד שנתיים בערך וזהו...

yaelala14

New member
../images/Emo121.gifשלי...שזה גם המוטו שלי ../images/Emo3.gif

מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך

שלי :]

יש לי שתיי משפטים : כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומררררר זו האמתת שלך" "לא , לסלוח זו לא חולשה נוצר אהבה דרכך ודע, את כל הסובב אותך."

שליי ../images/Emo105.gif

"ותאמין ותאמין, רק תאמין." ומשיר אחר.: "עיגולים שחורים במקום עיניים..."

yara derei

New member
ועכשיו..שלי!!!../images/Emo13.gif

"מטעויות למד והשתפר..." כמו שאתם יודעים.. עוד ארבע שעות וקצת... מסיימים ללמוד!!! השנה..עשיתי המוןן אבל המוןן טעויות!! אבל מה שנכון, נכון!! מטעויות לומדים..ומשתפרים!!!! [תגידו שלא עשיתי נאום מפתיע!!] שיר לא של בית הבובות... אממ... "שוב הכל נשמע חשוב.. הכל נשמע פשוט.. כשאת איתי!!!!" שרן דנקר שר בשיר שלנו.. תקראו לי מושפעת חחח אבל נורא התחברתי לשיר הזה!!

למעלה