ה-מ-פ-ג-ש-

Ez sLeeP

New member
ה-מ-פ-ג-ש-../images/Emo70.gif

הודעה אחרונה בהחלט. מאחר ושגיא (AKA איששש) בחר אתמול לגזול ממני את אחריות וזכות ההודעה הסופית (סופנית) - החלטתי להשתלט על תפקידי כמארגן המפגש הרשמי, ולהודיע הודעה אחרונה בהחלט.
המפגש יערך כאמור בגני יהושוע, הסמוכים לתחנת רכבת אוניברסיטה/מרכז ירידים (ככה קוראים לזה, תומר?) בת"א, בשעה 19:00, ביום חמישי, ל' בכסלו התשס"ד, ה-25/12/2003 - מחר!
עשו לעצמכם טובה ודאגו שיש לכם את המספר של אחד ממגיעי המפגש. רצוי שיהיה לכם את שלי, ושלי יהיה את שלכם. כל זאת ועוד - נא לבצע במסר אישי אליי. כל המעוניין, שישלח מסר - עוד היום (כי החל ממחר בבוקר אני לא אהיה בבית). אם במקרה אין לכם עד מחר את המספר שלי - לתומר יש.
כל המגיע עם מצלמה, הרי זה מבורך. נסו שיהיה בה גם פלאש. פלאש-פנימי לאקסטרא-קולים שמביניכם.
מטרייה. לא אומר חובה, אבל רצוי. גם מעיל. נתמודד יחדווה מול פגעי הטבע.
זה הכל בעצם. שיהיה לכולנו מפגש נפלא, חמים, ונעים! לכל הנעדרים - יהיו עוד מפגשים. אל דאגה!
נדבו'ש.

lollapalooza

New member
אוף אני לחוצה

אני באמת לחוצה. אני אהיה שם, בלי נדר, עם המצלמה (עם פלאש) שלי ועם מעיל. שונאת מטריות.

|פיס| בלי לחצ..:p

יהיה כייפ:] האמ.. -בדרך לשלוח מסר לנדב- אני ילדה ממושמעת לא כך? אה כן ולהדלקת נרות ולסבתא.. איכסה:/

happy happy joy joy ../images/Emo187.gif

כן אני מאושרת יש מחר מפגש!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת לגבי מצלמה אבל אנייודעת לגבי עצמי אותי אני מביאה בטוח!!! שזה כבר משו לא??????????? בקיצור מספרי טלפון יש לי
ככה שסבבי לי

אל מנהלו הרישמי של המפגש../images/Emo3.gif

יוהו אח.... כמו שאמרתי כבר לשגיא
>
אבל אין לדעת. וכמו שכבר אמרתי לך- לא ירד גשם
|

shani the one

New member
בעיה קטנה../images/Emo53.gif

אממ..אני לא מצליחה לשלוח מסר..או שאני פשוט לא יודעת איך

lollapalooza

New member
תראי.

זה נורא פשוט. את לוחצת על הכינוי של מי שאת רוצה לשלוח לו מסר, נפתח לך הכרטיס האישי שלו. בצד ימין כתוב לך "שלח מסר", לוחצת עליו, כותבת את המסר ולוחצת "שלח". זה הכל.

Principesa Reut

New member
מה אתם אומרים../images/Emo35.gif

לבוא או לא
ושני - כדי לשלוח מסר תפתחי את ההודעה של נדב, תרדי לסוף ההודעה ותלחצי על "שליחת מסר לכותב ההודעה" (לא בטוחה לגבי הניסוח... משו בסגנון...)

למעלה