ה-מפגש!!!!!!!!!!!!!!

ה-מפגש!!!!!!!!!!!!!!

טוב, עברנו יותר מידי טופיקים ויתר מידי החלטות... מה הסקנו מזה?! שאנחנו דמוקרטיים. שאנחנו לא יודעים איך להחליט על מפגש. שאנחנו לא החלטיים. ושהמפגש "נדחה" ליום חמישי!!! אז כל מי שלא שמע/ראה/ידע - המפגש ביום חמישי ב-5 מול הבית קולנוע בעזראילי... אני חושבת שנגיד מי שבא מאותו אזור שיהיה בקשר עם מישהו שגר לידו... טלפונית.. בכל מקרה- מי שבא אנא הקלידו את הסימן הבא-
או לחילופין
סבא-בא...?!? תהיו בריאים יום טוב אהוביי... אההה...ותכתבו סימן היכר לכל אחד! אני- בטח אני אהיה עם חצאית מעל מכנס... מתיימרת להיות מתנחלת...

edlessme

New member
אז...אני דמוקטטור?..אני שם בכל אופן

טוב נו.. מיציתי את זה... בכל אופן.. אני אהיה החבוב שכניראה יקדים באיזה חצי שעה... וחוצמזה.. שער ארוך, ובטח גם אני לא אהיה מגולח מי יודע מה... ו.. בטח אני אהיה עם אוזניות גדולות על האוזניים ואקרא ספר עב כרס...

N E Z E K

New member
חחחח... :)

סבבה :) מעניין אם באמת המפגש הזה יצא לפועל.. אא.. ואנשים תביאו מצלמה דיגיטלית! :) סבבה??

edlessme

New member
מישהוא יכול אולי לתת לי טרמפ

מאזור נתב"ג? (יעני אם אתם מגיעים מרמלה,לוד,פתח תיקווה, ירושליים אני דיי אהיה בדרך שלכם...)

edlessme

New member
תארי לעצמך בור עמוק באדמה

אבל אני מדבר על בור שהוא מעבר לבור... הוא פשוט.. חור ענק.. שניפער כתוצאה מאיזה מעשה שיטני, חור עמוק, אני מדבר עמוק יעני חצי מהדרך למרכז כדור הארץ... תיארת לעצמך? יפה... תחשבי על חור עמוק יותר... זה כמה שהישוב שלי חור... עוברים פה ביום אולי שלושה ארבעה אוטובוסים בינעירוניים מקסימום.. ככה שהדרך היחידה ששווה משהוא בשביל לצאת מפה היא מוניות שרות...

N E Z E K

New member
מקסימום תבואי את בשבע..

כי יש כאלה שאין להם הסעות וזה כבר מאוחר מידי..

DidjiT

New member
../images/Emo127.gif סימן שתזהו אותי?

מממ.. ילדה עם ראש ובו חצי חאסטות חצי חלק..חחח מכנסיים 3/4 שחורות ונעלי ואנס.. :) :)

nawa

New member
צריך להביא כיבוד ?

נרגילות ? כלי נגינה ? משהו ?

edlessme

New member
לא נו... אני ממש לא יכול...

אני אצטרך לתפוס מונית שרות הבייתה כי אין לי אוטובוסים לישוב שלי.. והמונית שרות האחונה יוצאת ב9... תשמעי... את יכולה תמיד לפגוש אותנו בגן הרכבת.. זה איזה 200 מטר סה"כ מעזריאלי...

nawa

New member
צריך להביא כיבוד ?

נרגילות ? כלי נגינה ? משהו ?

sHotZy M

New member
נאור כפרות...

איזה כיבוד.. העיקר שתביא את עצמך.... בעצם, אם אתה כבר שואל אז נרגילה זה תמיד טוב....
אבל
בבקשה תדחו את המפגש ליום אחר!!!!!!!! פליז.......

למעלה