ה"מפגש" חח..

מה ../images/Emo128.gif?

מפגשים בראשון? אם כן אז הייתי אומרת שאתה אנוכי אבל תל אביב זה יותר קרוב לי וזה העיקר.

חח צודקת, חכמה!../images/Emo23.gif

טופז את יכולה לשים תמונות שלי למרות שאני אכעס אם זה לא יצא טוב, כלומר אני בוודאות אכעס עלייך, אבל אל תדאגי.

B o N u s

New member
אה! ועוד משהו על הבנות שראינו..

בקניון ראיתי מללללא בנות כוסיות. במיוחד כשישבנו במקדולנס למעלה. וכרגיל הן היו עם המשפחה שלהן ולא היה לי ביצים להתחיל איתן.. בדרך חזרה באוטובוס הייתה ילדה אחת שהייתי בטוח שהיא י"א מסתבר היא כיתה ט' כמוני והולכת גם למב"ר $-: אבל היא ישבה עם הרגליים על המושבים, משהו לא ממש יפה אז כל האנשים העירו לה וזה... X=D מסכנה. אחר כך אורי או יובל או לא זוכר מי משניהם שאל אותי מה אני חושב עליה.. ואמרתי דברים לא ממש שכדאי לרשום פה.. אף על פי שאני לא רוצה איתה כזה.. כאילו.. עזבו. טל :)

B o N u s

New member
אני לא רוצה איתה כלום...

אולי בקטנה.. אבל זה היה באוטובוס.. זה היה סתם.. טל :)

ר ו ו נ י

New member
?

טל?אורי?יובל?רחל? אפשר לשים תמונות שלכם?.

מסכם :)

טוב. לכבוד יום העצמאות-הנה לכם מגילת העצמאות בנוסח חדש: יצאתי מהבית ב-9:30. אחרי שהקאתי באוטובוס,הגעתי לראשל"צ,זה היה בסביבות 11:15 נראה לי... הלכתי אל טל הביתה והכלב/ה שלו שונא/ת אותי ): וראיתי מאיפה טל כותב...וגם ניסיתי לעבוד על שרון שפרצתי לטל למסנ אבל זה לא הצליח כשאמרתי לה "באמת פרצתי לו...תשאלי אותו אפילו-הוא פה לידי"...אופסי נופסי
בכל מקרה-נפגשנו עם יובי למטה ונסענו לקניון :) הגענו וראינו את טופז ורוני. ישבנו במקדונלדס במשך שעה בעודנו מחכים לשירן בתקווה שהיא תגיע...בינתיים כולם צילמו :S והסתכלנו על המודעות של מתפרפרים בקניון :p...וניסינו לרמות את המוכרת במקדונלדס עם העודף בזמן שליובל המכונת שתייה בלעה את הכסף XD... אחרי שעה ששירן לא הגיעה החלטנו להסתובב בקניון. התיישבנו באיזו מסעדה וראינו מנקה עם שיער כתום בצבע של המגשים XD. אחר כך שיחקנו נוור ועבדנו על אנשים בטלפון-אבל את זה כבר פירטו קודם אז אני לא אתעכב על זה...אחר כך הסתובבנו בג'ויסטיק וניסינו לרמות את המכונה של הכסף XD. כשיצאנו משם ראינו כזה מקום לילדים קטנים ורחל החליטה שהיא רוצה להיכנס אז היא שמה את הנעלים על הברכיים והלכה כמו ילדה קטנה :S [וזה עוד היה במקרה הטוב]...אחר כך המשכנו לשבת ולהסתובב ואז רוני וטופז הלכו ): המשכנו להסתובב אני יובי טל ורחל וטל החליט שהוא מבזבז שקלים בודדים כדי לקנות טילון XD. אני ויובי לא כל כך ראינו את זה כי היינו עסוקים בדברים אחרים ><. הסתובבנו בקניון והחלטנו ללכת בעקבות עקבות הרגליים על הרצפה. ברגע הזה סתיו התחרפנה והחליטה ללכת על הברכיים כמו קודם. אנשים הסתכלו עליה,צחקו עליה,הצביעו עליה XD מה שלא תרצו...טל ניסה להראות לי בסופר פארם את הקונדומים שהוא קנה אבל הוא לא מצא אותם XD אחר כך טל החליט שהוא משדרג את הפלאפון שלו והוא רצה בעשרים שקלים לשדרג את הפלאפון XD אחר כך השתעממנו והחלטנו ללכת...את תקרית האוטובוס כבר שמעתם... חזרתי הביתה וזהו...:p

למעלה