ה"מפגש" חח..
אוקיי.. תתכונו למגילה.. זאת הייתה הפעם הראשונה שהייתי במפגש.. ות'אמת.. חשבתי שיהיה ממש אבל ממש משעמם.. וגם לא ידעתי אם בכלל כדאי לי לבוא בסוף.. באתי עם טופז.. וכשהגענו לא היה שם אף אחד.. ובגלל שאיחרנו קצת אז חשבו שהם כבר הלכו.. אבל בכל זאת נשארנו לחכות.. ואז אורי יובל וטל באו.. וישבנו ליד מקדולנדס.. והסתכלנו על "משהו מפרפרים" חח XD עם יוסי והגיטרה
חחח ואז רחל באה.. עלינו לקומה של האוכל.. והיתה שם איזה אישה אחת שהצבע של השיער שלה נראה כמו הצבע של המגשי אוכל הכתומים.. וככה אנחנו שעות צוחקים עליה.. וסתם התחלנו לדבר וזה.. ואז שיחקנו איזה משחק שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו
אקיצר.. לרחל הייתה משימה.. והיא היתה צריכה ללכת לאיזה איש ולהגיד לו שהוא מייקל לואיס ושיחתום לה .. שעה היא מדברת איתו ועושה ת'צמה לא יודעת שהוא לא מייקלואיס.. אח"כ אורי בא ולקח אותה משם
חח זה היה כ"כ מצחיק.. ואז אורי התקשר ל-144 וביקש את משפחת איזנאורנ(אינלי מושג איך כותבים את זה.) וטל את מושון כהן שלאשתו קוריאם ברכה
ותיכננו לכתוב עם קטשופ של מקדונלנדס "פורום 1082" על השולחן.. אבל בסוף יצא שכתבנו את זה על נייר.. ואז כבר הלכתי.. חח.. טל ורחל אתם פשוט קרועים!! "מה זה ההפליות האלה!! באמת!!" חחחחXD אה וטל.. זה שניימים ולא שתי ימים חחח
אני יעלה תמונות אח"כ
אוקיי.. תתכונו למגילה.. זאת הייתה הפעם הראשונה שהייתי במפגש.. ות'אמת.. חשבתי שיהיה ממש אבל ממש משעמם.. וגם לא ידעתי אם בכלל כדאי לי לבוא בסוף.. באתי עם טופז.. וכשהגענו לא היה שם אף אחד.. ובגלל שאיחרנו קצת אז חשבו שהם כבר הלכו.. אבל בכל זאת נשארנו לחכות.. ואז אורי יובל וטל באו.. וישבנו ליד מקדולנדס.. והסתכלנו על "משהו מפרפרים" חח XD עם יוסי והגיטרה