ה"מפגש" חח..

ר ו ו נ י

New member
ה"מפגש" חח..

אוקיי.. תתכונו למגילה.. זאת הייתה הפעם הראשונה שהייתי במפגש.. ות'אמת.. חשבתי שיהיה ממש אבל ממש משעמם.. וגם לא ידעתי אם בכלל כדאי לי לבוא בסוף.. באתי עם טופז.. וכשהגענו לא היה שם אף אחד.. ובגלל שאיחרנו קצת אז חשבו שהם כבר הלכו.. אבל בכל זאת נשארנו לחכות.. ואז אורי יובל וטל באו.. וישבנו ליד מקדולנדס.. והסתכלנו על "משהו מפרפרים" חח XD עם יוסי והגיטרה
חחח ואז רחל באה.. עלינו לקומה של האוכל.. והיתה שם איזה אישה אחת שהצבע של השיער שלה נראה כמו הצבע של המגשי אוכל הכתומים.. וככה אנחנו שעות צוחקים עליה.. וסתם התחלנו לדבר וזה.. ואז שיחקנו איזה משחק שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו
אקיצר.. לרחל הייתה משימה.. והיא היתה צריכה ללכת לאיזה איש ולהגיד לו שהוא מייקל לואיס ושיחתום לה .. שעה היא מדברת איתו ועושה ת'צמה לא יודעת שהוא לא מייקלואיס.. אח"כ אורי בא ולקח אותה משם
חח זה היה כ"כ מצחיק.. ואז אורי התקשר ל-144 וביקש את משפחת איזנאורנ(אינלי מושג איך כותבים את זה.) וטל את מושון כהן שלאשתו קוריאם ברכה
ותיכננו לכתוב עם קטשופ של מקדונלנדס "פורום 1082" על השולחן.. אבל בסוף יצא שכתבנו את זה על נייר.. ואז כבר הלכתי.. חח.. טל ורחל אתם פשוט קרועים!! "מה זה ההפליות האלה!! באמת!!" חחחחXD אה וטל.. זה שניימים ולא שתי ימים חחח
אני יעלה תמונות אח"כ

B o N u s

New member
אוי ואבוי לי, אורי לא מקנה בך בשיט.

קודם כל, אורי בא אליי הביתה (D:) אז הלכתי אל התחנה המרכזית, חיכיתי לו ימבה זמן. הוא ירד מהאוטובוס בכלל במקום אחר, הוא בא אליי הביתה - לא עשינו כלום. באנו ללכת וצלצלנו אל יובל שחיכתה מתחת לבית שלי. הכלב שלי נבח על אורי בלי הפסקה, עלינו לאוטבוס - חיכינו מלא זמן עד שהוא יגיע לקניון הזהב אבל לעומת זאת הגענו לתחנה ליד הבית שלי והוא הגיע תוך דקה. בקניון חיכו לנו ר ו ו נ י וגם טרפזייזיי. אחר כך רחל הגיעה ואני עדיין בהלם שהיא באה מירושלים. אורי עכשיו בטח נרדם לו באוטובוס.. עד שהגיע, שיגעו את הבן אדם. בקניון היו בעיקר שטויות. היה איש שהאצוציאסיה הראשונה שראיתי אותו הייתה מייקל לואיס. הוא לא היה עד כדי כך דומה לו אבל בכל זאת, היה כיף לתת משימה כזו בNEVER. שיחקנו סיבוב אחד ורחל ביקשה ממנו חתימה וכל הקניון הביט על שניהם, אגב, נתנו לו את הקלף של הקינג מהקלפים בכוונה P-: אחר כך עשיתי את קול המורה לספרות שלי וביקשתי את הטלפון של מושון כהן. הטלפנית מ144 (הטיפשה) לא הבינה שילדים עובדים עליה ולא נתקה את השיחה. כל מה שהיה בפרק "שוב זה קורה" בעונה השלישית, קצת יותר מוקצן, יותר דבילי והוספתי קצת 'טעמים' משלי לשיחה. אבל כל מה שהיה שם אמרתי. אורי בקש >שוב< את משפחת אייזנהרוונ (זה בסדר?). רחל עשתה שיגועים והביכה את עצמה ברבים. אומרים שתי ימים ועל זה אין ויכוח. יש לי את 'גביע הגלידה' ויש לו הרבה תמונות. (סתם אמרתי שמחקתי :p). שירן לא באה והיא תקבל על הראש. המפ, זהו נראה לי בגדול. אה! איך שכחתי את האירוע המחריד וחבל שאסור לקלל בפורום, חזרנו הביתה (אורי, יובל, רחל ואני). עלה איש חשוד לאוטובוס, היה לו משהו בבטן. אני עם הפאנודיות שיש לי, יחד חשבתי שהוא מחבל וגם ראיתי שהוא נכנס בלי לשלם. מהר בתחנה הבאה ירדנו כולם. הגיע עוד קו ושאלנו את אורי עם הוא בא איתנו ועד שאורי חשב ועד שכולם החליטו מה לעשות פתאום האוטובוס נסע. חיכינו מללללללא זמן והייתי בשירותי השדה. טוב עכשיו הכל בסדר, ואורי בטח ישן באוטובוס. רחל תגיע בערך בשבע לבית שלה. אה ומשהו לכם, לכל מי שלא בא: כל מי שלא בא - הרוויח תמונות אחר כך. (-: טל :)

ר ו ו נ י

New member
אומרים שני ימים..../images/Emo6.gif

ימים זה זכר! וטל, אל תשים תמונות שלי
אחרת אני אשים שלך
חח

Yu vi

New member
אבל רוני את צריכה להבין ~

לטל מותר להגיד שתי - הכל אצלו בנקבה
והנה גם הדוגמה שטל הביא- אם יש שתי בנות שקוראים להן ים, ורוצים לפנות אל שתיהן , פונים לשתיי ימים ! XD

לא!|טיפה|

אז לא פונים לשתי ימים, פונים לשתי ימות. א-ב-ל-! אם רוצים לפנות לאורי ולטל, ולפתע מגלים ששניהם ממש במקרה החליפו את שמם לים, אז אומרים שתי ימים. אני גאונהההה!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!../images/Emo7.gif

חבריי המיטונפים, שותפי לפורום, כבר שבועות שלמים עברו מאז עבר החורף הגשום (אתמול ירד ברד בירושלים במשך כ-5-10 דקות, אבל זה לא חשוב). את רוב זמני בפורום הקדשתי לטיפתי היקרה. אבל עכשיו תפוזינו המנוולים...
סליחה, היה לי כחכוח בגרון..
עכשיו, תפוזינו המנוולים..החליטו שהחורף הגיע לסופו.
נהניתי מאוד בחברתכם, פורום יקר, אך זה היה רק בגלל טיפי שלי. אבל עכשיו, כשטיפי איננה עוד
, זה כבר לא יהיה אותו דבר. להתראות לכם, פורום יקר, היה שלום ועליכם הברכה.

למעלה