ה"מגן לחתול" נעמה אדלר - בלו!
אם כבר עמותות, אז למי שלא מכיר ולא שמע על ה"מגן לחתול",
זהירות
היום פגשתי נערה נחמדה שאני מכירה, ותוך כדי שיחה היא סיפרה לי שהיא מצאה גור חתולים עזוב ליד הבית. מכיון שיש לה כבר שני חתולים, והיא גרה עם ההורים, אין באפשרותה להחזיק בו עד שימצאו לו בית מתאים. שאלתי אותה מה היא רוצה לעשות איתו, אז היא סיפרה לי בתמימות שהיא היתקשרה ל"מגן לחתול", (מספר טלפונים של פתח תקוה) וענתה לה מישהי מאוד "נחמדה", שהסכימה לבוא לקחת אותו. כששמעתי את זה, צעקתי "מה? היא כבר לקחה אותו"??? הנערה ניבהלה ואמרה לי שכנראה שלא, מכיון שנעמה אמרה לה "בשעות הערב", (והשעה היתה בערך ארבע אחה"צ). היא באמת ובתמים לא יודעת מי האנשים האלו. לא חיכיתי עוד שנייה אחת, ורצנו לקחת משם את הגור. (אלי הביתה). אז למי שלא יודע: (בעיקר תושבי פתח תקוה ראש העין והסביבה) זהירות
זהירות
זהירות
ה"מגן לחתול" - מרדימים חתולים למוות!!!
כול חתול ש"נופל" לידיים של נעמה ואייל אדלר - בלו מורדם!!! בטוח שכמה מקוראי הפורום מכירים את הסיפור המזעזע!
אבל מי שלא,
שימו לב למי אתם מוסרים חתולים
אם אסור לכתוב את מה שכתבתי, ולילך תמחוק את ההודעה, אני אבין את זה. וסליחה מראש. פשוט הרגשתי חייבת לאזהיר את כולם.
הגור נמצא אצלי, הוא עבר בדיקה, קיבל חיסון, הוא בריא, משחק, אוכל, והכול בסדר איתו. (החתולים שלי קיבלו אותו יפה מאוד, הם משחקים איתו ומלקקים אותו) עכשיו אנחנו מחפשים לו בית חם.
מקודה.
אם כבר עמותות, אז למי שלא מכיר ולא שמע על ה"מגן לחתול",