ה ל ל ו י ה ! ! !

ה ל ל ו י ה ! ! !../images/Emo6.gif

סוף סוף חיפה מבקיעה פנדל!!! פראליה, אתה הגיבור שלנו!!! איזה ניצחון!!!!!!!!!

Shadow Warrior

New member
אלוהים הוא ירוק!!!!!!!!!!

יוווווו אני נמצא עכשיו באקסטזה של החיים!!!!!
כמעט והיה לי התקף לב כשראיתי את פראליה עומד שני מטר מהכדור

עידן טל ../images/Emo46.gif

יא אידיוט לא עושים עבירות כאלו באמצע המיגרש מול השופט זה פשוט דורש אדום וזה היה אדום מוצדק

agent V

New member
איזה משחק אללה יוסטור../images/Emo70.gif

ראיתי אותו עם כל המשפוחה. וברגע שנשרק הפנדל לטובתינו אח שלי התחיל לצעוק משמחה ולחבק אותי ולשמוח, ורק אני אמרתי " אוי לא! רק לא פנדל! רק לא פנדל! אני לא יכול לראות את זה, תמיד שאני מסתכל על פנדלים אני מביא נאחס!" ואז יצאתי מהחדר לא הסתכלתי לא שמעתי רק חיכיתי לשמוע את התגובה של אח שלי ושל אבא שלי, ואז כששמעתי את צהלות השמחה רצתי לחדר התחבקתי עם כולם, ואמרתי : "זה בזכותי! אם הייתי רואה את הפנדל הייתי מביא לו נאחס!...זה הכל בזכותי!...וטיפה'לה גם בזכות פראליה
" סתם... איזה תותח הפראליה הזה! ובקשר לעידן טל, באמת היה עבירה מטומטת, אבל גם השופט (מי זה היה, תבריזי?) היה ממש לא הוגן! טל ביצע את העבירה אחרי שהשחקן עליו הוא ביצע את העבירה תפס אותו! והשופט התעלם מזה, הוא היה צריך לפחות להוציא גם לשחקן ראשל"צ איזה כרטיס אדום או לפחות צהוב

ממש חבל על הכרטיס האדום

של עידן טל,מאוד מיותר. לא נורא,אנחנו נסתדר שבוע הבא. יששששששששששש... ניצחנו

ראיתם איך עידן טל

נלחם על הכדור כשהוא בישל לברדה?... אני כבר סלחתי לו על האדום אחרי המבצע שהוא עשה. אל תדאגו,אנחנו ננצח את הפועל בשבת,עם או בלי טל.

niref1

New member
עידן טל שחקן גדול

אבל בן אדם קטן - מה זה היה הפאול הזה??? כזה פאול מטומטם, באמצע המגרש, בלי קשר למשחק. גם ככה זו לא הייתה התקפה מתפרצת - סתם פאול מטומטם של איבוד עשתונות - וכרטיס אדום מוצדק לגמרי. חבל - כי הוא ופראלייה הביאו את השינוי במחצית השנייה. הוא באמת שיחק משחק מצויין, אולי הטוב שלו מאז שהגיע לחיפה. אני מציע לשום ששבת הבאה יפתח עם פראלייה ובאדיר - כי ז'וטאוטס היה ממש גרוע היום. הוא חלש כבר הרבה זמן, ולא צריך להתבייש להושיב אותו על הספסל. דרך אגב היה משחק מצויין, והיה ממש כיף באיצטדיון, למרות מיעוט הקהל... נקווה ששבת הבאה יהיו יותר!

ברור שהוא לא היה בסדר

שהוא ביצע את העבירה הזאת!!! בטוח שגם הוא חושב ככה!!! אך זה לא יפריע למכבי חיפה! יש לה מספיק שחקנים טובים שינצחו בשבת! אני לא יודעת מה אתכם,אבל אתמול בפנדל היתה לי הרגשה טובה,ידעתי שפראליה מבקיע,פשוט ידעתי!!! לא הרגשתי כמו שהרגשתי נגד הפועל ת"א,פה הייתי בטוחה שהוא מבקיע ולא הייתי לחוצה כמעט!

למעלה