ה.ל.ל בחדשות.

בן הצבי

New member
ה.ל.ל בחדשות.

באמצע שאני מכוון את הערוצים, אני רואה שיש בחדשות משהו על ה.ל.ל... רק שלא הצלחתי לראות כלום. מישהו יכול לתת פרטים?
 
יום מודעות החזרה בשאלה

היו מאיר טראוב חוזר בשאלה חרדי.ורינה אופיר מה ל ל. מה בן הצבי אתה רואה טלויזיה?
 

בן הצבי

New member
יום מודעות החזרה בשאלה? עפעס נייעס.

מה זה בדיוק? וכן, טלויזי` זה אמנם לא משהו שאני אכניס הביתה, אבל אני בהחלט רואה טלויזי` כשמזדמן לי. היום הביאו טלויזי` לקומה של הילדים כאן (אני מדריך בפנימי`) והייתי בדיוק באמצע לכוון אותה כשנתקלתי בזה.
 
הייתי בסינימטק ומאוד נהניתי.

היה מדהים . היה שם קהל עצום ,האולם היה מלא , היו גם כמה חרדים . בניהם חברת מערכת החדשות של ערוץ 2, סיוון אסתר רהב -מאיר ובעלה ידידיה מאיר מאוד נהניתי לשמוע את יוכי ברנדס ,אדם שוב ,אפי חכם ואת היוצא מחסידות ויז'ניץ . פחות נהניתי לשמוע את ישראל סגל משום מה תמיד הוא מדבר שטויות על החור השחור שהוא מרגיש ועל זה שהוא איבד את הריבונו של עולם ועוד לוקשים למשל שהוא אמר , שהחילונים לא מקבלים יפה את היוצאים בשאלה כמו שאצל החרדים החוזרים בתשובה הם סוג ב . ראיתי כשהוא אמר את זה שיוכי ברנדס עשתה מין תנועה כזאת כאילו היא לא מבינה על מה הוא מדבר בכלל . גם בטקס של חלוקת המילגות של הלל הוא דיבר הרבה על הצרות שלו . לדעתי הוא איש ממש מדוכא וממש רע לו .אני לא בטוח בזה אני משוכנע בזה . הוא פשוט עושה רושם על החברה בגלל שהוא איש טלוויזיה ומפורסם ובגלל הספרים שלו . זה הכל .
 
נו מה לעשות ישראל סגל זה לא ישראל

תשמב. העיקר שאתה הגעת שמחתי לראותך, מאד התרגשתי. אותי הסרט ריגש, למרות שהיה מבוים ולא ממש אותנטי וקורב למציאות. בכלל אני תמיד מתרגש בארועים גדולים.
 
למה אתה חייב

להגן עליו? יציאה בשאלה זה דפוס התנהגות ולא שם פרטי של אדם. אנחנו שייכים לחברה חופשית שיש בה מגוון גדול מאוד של דעות ואנחנו אחד מהם.
 
הרהורי כפירה...../images/Emo197.gif

עיסוקו האובססיבי של ישראל סגל ביהדותו מעידה כאלף עדים על היותו חרדי חילוני (או חילוני חרדי- לשיפוטכם). אצלי עיקר יהדותי מתבטאת באכילת חרוב בט"ו בשבט, ובהורדת חצי ס"מ בעת היותי עולל בן 8 ימים... (וזה מה שחסר לי הרבה פעמים...)
 
שמעתי נימת גנאי?

אם מר סגל מוצא את עברו כאבן שואבת לכאב ולמרפא. אם הוא ניזון מהגעגוע וחי את החוסר והדבר מדרבן אותו וממש לו כקרש קפיצה קריירסטית או עבור תיעול אישי. בכייף שיהיה לו. הלוואי עליי.
 

naty 1

New member
יפה דרשת

געגוע וחיפוש עצמי מזינים לא פחות מאשר פרסום ותהילה..
 
אתם הגרר'ס, אתם גרי אריות

אינכם יודעים מהו טעמו של רגש,או את"ל "רגע חושבים". אתם נהנתנים מרגע היוולדכם, לעשות שנור לאכול צ'ונט עם באטל יין , לזיין ולברוח. לעומת זאת אחינו הליטאי ישראל סגל יודע גם יודע. ואני יותר ממרגיש כמוהו, אני מסכים אתו שההתערות בעולם החילוני לעולם לא תהיה מושלמת, כיון שחילוני שנולד חילוני נולד משהו אחר בכלל, גודל כמשהו אחר בכלל,עולמו שונה לחלוטין. לעולם לא אוכל להשתוות אליו. כיון שעם כל מה שאוכל ואפריש, לנצח ישאר לי משהו בבטן שלא ירד, וזה לא צ'ונט ולא זנב סוס.
 
כמה שטויות...

כזאת הצטברות של שטויות בהודעה אחת??? אתמהה... אם אתה אוכל ומפריש, תשתדל לא לאכול "צ'ונט"... יש פה עוד אנשים! (ד"א- צ'ולנט ולא צ'ונט, אני מקווה שזה לא מה שנשאר לך מחרדיותך...)
 
לעומת זאת, אתה תאכל

טעשולענט, תעשן ותזיין ותהנה. תהנה באמת. כה לחי עלה והצלח. ומאז שיצאתי אפשר לספור על היד כמה פעמים אכלתי צו'נט. תתרגל ככה ליטאים מקצרים. חיצלמעישה, כמו שאומרים אצלכם, צריך לעשות מחקר ישיר בין אכילת טעשולענט לאינטיליגנציה. המנצח יפסיד.
 
למעלה