ה-כ-ל- על SIMPLEMENTE NATALIA
|

INBAL OREIRO

New member
ה-כ-ל- על SIMPLEMENTE NATALIA../images/Emo104.gif|

אז ככה.. לפי בקשתכם! החלטתי לכתוב הודעה גדולה שמפרטת הכל על המועדון..היסטוריה! דרכי הרשמות..מפגשים! הכל!!
את ההיסטוריה של המועדון ניתן לקרוא בספרדית באתר הרשמי של מועדון סימפלמנטה העולמי ב-www.simplemente-natalia.com.ar אבל מכיוון שזה בספרדית ולא בטוח שכולם מבינים אני יספר בקצרה..
ילדה...(היום כבר בחורה...חחח) בשם ג'סיקה מארגנטינה... שהיא מנהלת סימפלמנטה נטליה העולמי.
ג'סיקה התחילה להתעניין בנטליה דרך הסדרה "עשירים ומפורסמים" ולאט לאט התחילה לעקוב אחר כל הפרוייקטים שלה. בתכנית " YO AMO LA TV" ג'סיקה פגשה את נטי בפעם השניה לאחר שראתה אותה יום לפני זה בתכנית -MOVIDA DEL VERANO" יום לפני כן.. בתכנית "YO AMO LA TV" נטי התראיינה ובהפסקה ניגשה ג'סיקה אל נטי ודיברה איתה..ושם בלי תכנון מסוים היא שאלה את נטי אם היא תוכל לפתוח מועדון מעריצים שלה..ונטי כמובן..! מאודד שמחה מהרעיוןן ואמרה שברורר! בכיף..
באותה הזדמנות שאלה אותה אם היא תוכל לבוא לאולפנים לצילומים של "בובה פראית"..ונטי ישר נתנה לה את השעות ואת הימים שבהם היא תהיה שם! באחת מהביקורים של ג'סיקה באולפן היא שאלה אותה איך היא הייתה רוצה שיקראו למועדון שלה..ונטי אמרה לה שתיתן לה לחשוב על זה והיא תחזור אליה..
וכמה ימים אחר כך היא חזרה עם-SIMPLEMENTE NATALIA!!
כן כן! השם המדהים הזה! לא יכל שלא להיות עוד אחת מהמצאותיה הגאוניות של הגברת נטליה! חחח
כאן מסתיימת ההיסטוריה של המועדון שכולנו מכירים! שהולך ומתפתח בצורה מדהימה!! בזכות ההתמדה המדהימה של כל מעריצי נטליה ברחבי העולם! וזהו..נקווה שימשיך לפעול ככה עוד המוןן המוןן שנים!!
SIMPLEMENTE NATALIA ISRAEL נפתח..לאחר דיבורים והדרכות מג'סיקה ולמרות שהוא פועל רק כמה חודשים! אני מקווה ובטוחה!! שנוכל להגיע איתו רחוק מעוד! בשיתוף פעולה של כולם! שזה הכי חשוב! עכשיו...חשוב לי להבהיר שהמועדון נועד למעריצי נטליה בלבד! כמו כן המפגשים..שעליהם נדבר עוד מעט..חח דרך ההירשמות למועדון היא פשוטה..אפשר להגיד שמאוד! כל מה שצריך..הוא למסור לי את השם+שם משפחה ואי מייל שלכם! על מנת שנוכל להיות בקשר ולהודיע לכם על כל המתרחש במועדון! מה שחשוב לדעת! שאולי ההרשה פשוטה! אבל שבהרשמה לממועדון! כל אחד חייב להבין! שזה אומר! להשקיע!! להתמיד!! וכמובן להנות!
כל כמה חודשים..מתקיים מפגש של המועדון! שחשוב לציין..הוא אך ורק למעריצי נטליה...ולרשומים במועדון! מי שרוצה לבוא..לראות...להתנסות...אין שום בעיה..אבל כדאי ורצוי להודיע! במפגשים..אנחנו נעבוד על פרייקטים..בין אם זה הסרט שאנחנו מצלמים במפגש הבא שדרך אגב לכל מי שעוד לא יודע ב-13 לאפריל בני יהושע! מפגש קודם הכנו ספר..לכבוד היום נישואין ה-2 של נטליה וריקרדו עם ברכות של כל אחד ממכם!
אז זהו...אני מקווה שהזכרתי הכל...והכי חשוב עניתי על כל השאלות שלכם! אם יש עוד משהו לא ברור אתם מוזמים לשואל אותי! אני אשמח לענות! ההודעה הזאת תשמר ב- טאגליינס כך שתוכלו לקרוא אותה מתי שרק תרצו! אז!! ARRIBA NATY ARRIBA ISRAEL!!!
ענבל
מנהלת סימפלמנטה נטליה ישראל

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ו....

להודות למנהלת המדהימה שלנו
שאין לכם מושג כמה היא עושה ומתאמצת שהמועדון הזה יהיה מדהים כמו שהוא
אני חושבת שבזמן הקצר שהוא פועל הצלחנו ליצור את אחד המועדונים הטובים ביותר של SIMPLEMENTE
נשיקות לכולםםםםם
ו... ARRIBA SIMPLEMENTE NATALIA ISRAEL!!!!

niravital

New member
כמובן שאני מסכים ../images/Emo140.gif

המועדון בידיים טובות, חחחח

INBAL OREIRO

New member
תודהההה../images/Emo9.gif

תודה!!!! ואני רוצה לנצל את אותה הזדמנות...חחח להודות לסיון על כל העזרה שלהה בכל התקופה הזאת!!ובכלל תמידד
באמת!!! המוןןן המוןןן המוןן..(תמשיכי אותי) תודה!!
על הכל!!

איייי מון אמור../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני בריגוש
(טוב מה חדש?חחחחחח) וסלחי לי שאנחנו תמיד מתווכחות על זה אבל אני אוהבת אותך יותררררררררררר
חיחי
מואהההההההההה

INBAL OREIRO

New member
סיון יקירתי!

ניר!! אני דורשת סמיילי עושה זין!! הוא היה מאוד מועיל לי בזה הרגע!!
חחחחחח

*שוק* *הלם* *שוק*

האם הינך מוכנה להסביר לי מדוע הינך משתמשת בגסויות האלו
האם אלו הם הנימוסים שהקנו לך אמא ואבא בילדותך
טוב אבל אם כבר ביקשת אז אני מצטרפת לבקשה כי כרגע הפרצוף הזה היה מועיל לי מאוד!! אבל הרי ידוע שדימון מפותח לא חסר לנו (אפילו יש לנו עודף
) אז קבלי: |ז|

INBAL OREIRO

New member
הרי אני ילדה כה מנומסת!

חחחחחח עודף....אאהמ...אהמ...ברגעים לא רצוים!! טיפשות שכמותנו.. חח איי סיון...השטויות שלנו...עוברות את גבול הטעם הטוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה אימרה זאת דעתי.. ואני בטוחה שלא תחלקי עליהה חחח

niravital

New member
אין לי אייקון של "אצבע משולשת"

(תשטפו את הפה שלכם בסבון
) אבל יש לי את זה

חחחחחחח../images/Emo6.gif

זה לא אשמתנו...נולדו ככה
זה פגם מולד חחחחחח (טוב שתמיד אנחנו מוצאות את מי להאשים
) אוווווו ו....מה דעתך להביא את *הכוסונים* שלנו למפגש
טחחחח תארי לך היא תראה אותם בסרט...היא ישר שולחת אותנו לבית משוגעים
(הלוואי שזה יהיה אותו אחד שהיא מאושפזת בו
כי גם לה לגמרי לה חסר
) טוב טוב עדיף שאני אסתום זה החוסר בחמץ פוגע לי בשכל (שוב מאשימה) קיצר ממו'ששש..מואהההה

וואוו!!

ענבל אני אישית לא ידעתי למה השם נקרא ככה עכשיו אני יודעתת יוו ממש התרגשתי מהסיפור הזה..חח תודה על המידע ועל הכללל את פשוט גדולה מהחיים!!

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif וואיי איזה גדולל../images/Emo12.gif

לא ידעתי את זה.. תודה רבהההה רבהה

rozalinda22

New member
טוב לדעתתתת|../images/Emo11.gif../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

תודה על המידע ענבלללל

INBAL OREIRO

New member
../images/Emo9.gif

חחח אין בעדד מה!! תודה לכם!!