ה-י-ו-ם!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

AeroTom

New member
הספירה נגמרת היום../images/Emo70.gif (היום../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif)

אוקי-לפני 38 ימים התחלנו את הספירה לאחור הרשמית לאחר שגיא קיבל את המידע על היציאה של בובו מ-NMC. היו ימים קשים,ימים חסרי שינה,ימים ש-Stop messin around ו-Baby please dont go לא יצאו לנו מהראש כל היום. ימים שיום הפך ל-לילה ולילה הפך ליום.ימים שהתהפכנו במיטה והמחשבות שלנו נדדו בתוך חלומות ופינטוזים של בלוז ומפוחיות.היו ימים ארוכים,היו ימים יותר קצרים אבל כל הימים האלה הובילו אותנו לכאן,היום,ה-29 במרץ 2004. היום שבו אלבום הסטודיו ה-14 של הלהקה הטובה בעולם אמור להגיע לחנויות. לאן היום הזה יוביל אותנו אנחנו לא יכולים לדעת בבטחה.אנו מקווים שאכן בחלק מהחנויות בארץ בובו יחכה לנו על המדפים ולא נצטרך להוסיף עוד יום בונוס לספירה הגורלית. אבל אפילו אם נצטרך להוסיף עוד יום בונוס ואפילו אם בובו לא יהיה בידינו ב-29 במרץ 2004, אנחנו נמשיך להאמין ונמתין אפילו עוד קצת.עוד קצת כדי לשמוע את ההפתעה החדשה שחמשת המופלאים מביאים לנו,ואנחנו נהיה מוכנים אפילו לחזור בזמן בספירה ולהסתכל למוכרים בטאוור בעינים ולהגיד להם בגאווה: That they make take our lives,But they never take our FREEDOM!! שיהיה לנו היום בהצלחה וקרב טוב.אני את שלי אמרתי...

AeroTom

New member
והיום יוצא לדרך...

מקווה לחזור מהעבודה עם בובו...

בינג

New member
אם מישהו\י ראה\קנה את בובו שיודיע

פה בפורום שנוכל לדעת

AeroTom

New member
אוקי. התאכזבנו היום כולנו אבל-

למרות האכזבה הגדולה שגם אצלי אמרו חלק מהחנויות שיכול להיות יהיה אותו היום בערב ובסוף כמובן לא הגיע,רוב החנויות וגם האוזן השלישית אישרו לי עכשיו שמחר הוא אמור להיות. אחרי התקוות הגדולות והנאום בבוקר מאוד התאכזבתי שהיום אחרי חצות יהיה לי שוב מה לעשות...אבל צריך להסתכל קדימה ואני באמת מקווה שמחר לכולנו יהיה את האלבום ביד. שוב נהיה בקשר בכמה מוקדים והלוואי ומחר יבואו הבשורות הטובות. בואו נרים את הראש עכשיו ונסתכל למחר עם עתיד טוב... אני מקווה שהטאוור בקרית אונו לא יהרגו אותי בקרוב למה שהתקשרתי אליהם שוב היום ב-18:00 לשאול זה הלך ככה: אני: היי דיברתי איתכם אתמול והיום... מוכר: מה? אירוסמית'? לא! לא הגיע. אפשר לראות שנקשרתי אל המוכרים שם בקשר מיוחד בימים האחרונים...
טוב אז יאלה,נחכה למחר ואולי נחשוב על עוד נאום יותר מבטיח היום בלילה...

בינג

New member
חחחחחחחחחחח

קרה לי גם!!!
ציטוט השיחה: אני: שלום, הגיע אליכם הדיסק החדש של אירוסמית'? מוכר:לא שאני יודע, אוליי מחר. אני: טוב ביי. למחרת: אני:"שלום, הגיע אליכ.... המוכר:שוב אתה?!?! לא לא הגיע, וגם לא יגיע ביי!!! באותו היום: אני:"שלו.... המוכר: אני אקרע לך ת'תחת!!!!!!!! חחחח, אחלה בחור...

למעלה