ה י ו ם ל"ג בעומררר

אמממ....

כנראה בשכונה על האש ומדורות וכל זה... ואז יותר מאוחר סתם מסתובבים.. והולכים לבקר את כולם...

אני--->

כמה דק' יהיה בשכונה שלי ואז אני הולכת לגן סאקר. יהיה פצצותתתתתתתתתתת אני מקווה. -קרן-

../images/Emo117.gif וואלה לא יודעת

ניראה לי אני אעשה עם המשפחה למטה או שאני אעשה לי ארב שקט בבית כי הכיתה שלי התפלגה וכל אחד עושה עם חברים מכיתות אחרות או מהשכונה ומזה אין לי כוח לזה..........

הממממממממממממ../images/Emo110.gif

חברים... ותמיד היו לנו 2 גינות שהיינו עושים בהן.. אבל שמו שם דשא ואי אפשר לעשות על.. אז מצאנו מקום תחליפי אבל כנראה תופסים לנו אותו כרגע

Koala Girl

New member
מזל שאני גרה

בחולון..אף פעם לא היו לי בעיות כאלה
יש לי קילומטרים של חול מתחת לבית
חח

יעל 13

New member
אני עושה על האש עם חברים ואז נלך

להסתובב נראה לי... אמאאאא
הייתי בבית וחברה שלי מתקשרת אליי ואומרת לי "יעל טוסי אלי יש מול הבניין שלי שריפה!!" ואני כזה "מה?!?!?" הלכתי אליה...הרגענו את הילדים בזמן שכולם חילצו את האנשים מהבתים...ובקומה הראשונה הייתי אחת בת 80 ומשהו ולא יכלה לזוז...אז היא נשארה בבית וכיבו את השריפה...אסור להם לישון שם היום...

אימאלהההההההההה

זה כמו שהיה בפתח תקווההה בבניין הזה שנשרףףף וחברה שלי גרה שםםםם... וואי איזה מפחיד זה היהה

../images/Emo45.gif כי גמאני גרה בפ"ת../images/Emo3.gif ../images/Emo205.gif

אמא'לההההההההה חברה שלי גרה מול הבניין הזה והיא ראתה הכל... ושאני באתי אליה יכלתי לראות את הבניים ממש שרווווווף

חחחחחחחח רעותתתת

חברה שליי גרה בבניין הזהה!! וחברה אחרתת היא גרה גם בבניין מולל כאילוו יש שני בנייניםם כאלוו אז היא גרה בשני לא בזה שנשרףף והשנייה גרה בבניין שנשרףףף!! חחחחחח אז חברות שלנו גרות באותו בנייןן איך קוראים לחברה שלךךך\.? אולי אני מכירה בטעותת?

אנייייייייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

איזה כיייייייייף היה:]] הייתי בפ"ת עם השבט שלי של בני עקיבא:]] והיה כ"כ כיייייייף
אני ועינב הבאנו תפו"א מהבית
ושמנו אותם במדורה
שרפתי ת'מחברת בערבית
[אמא לא הרשתה ספר וחוברת
] והתחלנו לחקות את הרב שלנו מהבצפר בגיטרה חחחחחחחחח, אז שרנו "שיר למעלות, אשא עיניי..." ועינב אכלה ת'גיטרה
נשארנו שם עד 2:00 לפנות בוקר:]] והיה כייייף חיים משוגעיייייייים
עינב תספר את כל הפרטים יותר מאוחר...

באמת היה כיףףף ../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

ומצחיק בטיררררווווווףףףףף אני יספר יותר מאוחר... נראלי שיש עכשיו צבי הנינג'ה

:):)../images/Emo110.gif

לאדעת איךךך קמתי עכשיווו חשבתי שאני אקום ב1-2 חזרתייי מהמדורההה ב3 כברר נמאס היהה
היההההההההה ממממממממש נחמדדדדדדדד
והיווו כמה עובדים באתרר בנייה שהביאוו לנו רפסודוותת
עכשיוו לא רק נתנו לנוו אותןן הםם גםם סחבוו לנו אותן
ולפניי זהה לקחנוו משם פול למדורה בלי שהם יראו! זתומרת שאם היינו מבקשים הם גם היו מביאים לנו בכיף
סתם הרגנו את עצמנו
יש תמונות אני אעביר ואראה איך יצאוו... יש לי היום מלאן דברים לעשות אז אנלא דעת עד כמה אני אהיה כאןן... לאביו

נופר 5551

New member
אניי... :))

אתמול הייתי בחוף באשקלון עשינו על האש! עם כל הידידים והחברות שלי!! אממ האמת היה רק נחמדד..!! וחזרתי ב- 6 בבוקר לבית!!

natali2007

New member
אנייי-->

הייתי ב-3 מדורות חחחחח 1 המדורה שלי ושל חברות שלי שנישארתי איתם עד 5 וחצי ואז אמנו דיי חחחחחח 2.של חברות שלי וידידים שלי.. הם עשו עם ביצפר אחר אז אני וחברה שלי פגשנו אותם והיינו שמה איזה קצת המון זממן חחח 3.מדור של חברה שלי שהייתה לידנו אני וחברה שלי (אותה חברה מסעיף 2 חח)הלכנו אליה והיה אצלה ממש מצחיק.. הם שרפו שולחן קטן מפלסטיק|המוממההה| אבלל היה ממש כייףףף!!! הקיצר מאוד נהנתייי... לא יודעת למה חשבתי שלג בעומר הזה יצא לי מבאס אבל דווקא יצא ממש ממש ממש ממש ממש ממש כייףףף!! אני גרה גם בחולון ככה שאצלינו לא היה חסר .... חחחחחחח מקווה שנהנתםםם!!!

למעלה