ה-חופש

meitar 8

New member
ה-חופש

טוב.. רוב הבנות פה הן כבר עברו בצפר יסודי ולכן החופש מתחיל מחרתיים!! מחר היום האחרון ללימודים!! הוא התיכנונים כל ההתרגשות כל הכייף כל מה שבא לכן להגיד על החופש הקרב ובא. לפההה!!

לאו14

New member
היי מתוקות!!../images/Emo141.gif

לפני חצי שעה חזרתי הביתה.. היה לנו יום קצר..מאודדד!! יש לי תעודה די סבבה..אפשר להגיד.. חוץ מציון אחד שהרס לי ת'ממוצע[60] אבל חוץ מזה הכל 80 ומעלה..
איך שלכם?!?!

simhit

New member
חופש.... ../images/Emo42.gif

גמאני חזרתי לפני חצי שעה הביתה... קיבלנו תעודות ושלי ממש טובה הציון היחיד הנמוך שלי הוא בספורט-85 ואני לא ממש מבינה את זה כי אני בין היחידות שמשתתפות בשיעור אבל שיהיה.... יש לי 100 באנגלית ומתמטיקה, תנ"ך ולשון וכול השאר 95 וספרות 90 עוד משו - אולי תצחקו עליי אבל אני ממש עצובה לצאת לחופש עכשיו כי התחלתי לאהוב את הבצפר כיף לי להיות עם כול החברות וזה..... בבית זה לא אותו דבר.... הנחמה היחידה שלי היא שאני יכולה להיות בפורום שעות..... בקיצור פעם חשבתי שהחופש הגדול הוא קצר מידי וטוב ועכשיו אני חושבת שהוא ארוך מידי ומבאס. אוהבתותכןןן!!

לאו14

New member
יפתייי../images/Emo141.gif

אני מבינה אותך.. באמת.. בצפר זה אחלה..תודו.. כיף בבצפר.. כיף לצעוק על המורות.. כיף להיות עם חברות.. כיף להיות עם ידידים.. כיף כל הצחוקים בשיעור.. אני ממש יתגעגע.. אין מצב שיש מישהו לא יתגעגע למשהו..[או למישהו..] היום..שכולם נפרדו מכולם היה כל כך נחמד..התחבקנו..[חח טוב..את זה עושים כל בוקר..אבל זה היה שונה..] לא היינו עצובים..כי כבר תכננו מסיבות לחופש..ואנחנו נפגש מלאא!! אוףף זה מזה מוזר לא לראות את כולם כל בוקר.. לא לחבק אף אחד ולא לנשק אף אחד.. אני באמת יתגעגע..אבללל..זה רק חודשיים..זה יעבוררר בטילל!!!

תהנו לכן מהחופש!! ../images/Emo39.gif

אנחנו נקבל תעודות בעוד שבועיים, אבל לא נורא במלא אני לא רוצה לקבל אותה. תנצלו את החופש כי הוא עובר מהר.

תומר 10

New member
מה להנות לעזאזל?!?!?!?

הממוצע שלי 75 ואין לי אינטרנט שנה הבאה..איזו שיחה קיבלתי, שאני הולכת להיות מנקת רחובות ושאני צריכה להתבייש. כיף אהה??

בגלל 75?? ../images/Emo39.gif

הציונים שלי יותר נמוכים מזה וההורים שלי לא מענישים אותי. הם צריכים להגיד תודה שזה לא נכשל. אני מקווה שתסתדרי בסוף ושהם יבינו שזה לא כזה נורא ממוצע 75.

לאו14

New member
למה להתבייש??../images/Emo141.gif

זה ממוצע ממש פסדר.. הוא לא רע..ולא טוב..

i love skat

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

נכון שזה חופש.. ושזהו לא לומדים יותר.. עד תחילת שנה הבאה..ובעיקרון זה נורא כיף והכל..
אבל בכל זאת, היום סיימתי כיתה ט'.. וזה היה כ"כ עצוב..אני כל שניה מתאפקת לא לבכות..
פתאום זהו, נפרדים..לא חוזרים יותר לביה"ס הזה..
נפרדים מכל המורות, מכל התלמידים..מהכיתה מהמבנים מהכל..
זה אולי נחמד באיזשהו אופן.. אבל זה נורא עצוב..ואפילו קצת קשה..
לא רציתי שזה יגמר..רציתי עודד..!! עוד קצת מכל הביחד הזה של כל השכבה!! בעע..זה מבאס רצח.
אבל אני בטוחה שיהיה טוב
חופשה מהנה לכולכם נשמותיי.. מווואה..

לאו14

New member
גמאני בטוחה!!../images/Emo141.gif

בטוחה מאוד אפילו!! אויי אביבושש איזהה מותקק אתת!! האמת..אני יודעת שלך יותר קשה ממני..כי את עוברת לתיכון..אני עוד שנה בחטיבה.. זה כל כך מזכיר לי ת'מעבר מהיסודי לחטיבה..פיי זה היה קשה.. אבל גם זה עבר..ועבר טוב.. אזזז.. אל תהיי מבואסת..הכלל לטובהה!!

תומר 10

New member
אמא שלי רוצה שאני אביא ציונים ../images/Emo12.gif

רק מעל 80 ומתחת זה לא טוב.. חח..לדבר עם אמא שלי..הצחקת אותי..

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifחופש גדולללללללללל

אני ל-א מאמינההה סופסוףףףףףף אעאעאעאאעאעאעאאאאאאעעעעעעעע

למעלה