ה-ו-פ-ע-ו-ת!!!!!

TEENAGER1

New member
ה-ו-פ-ע-ו-ת!!!!! ../images/Emo124.gif

סיבוב ההופעות "תן לשינוי לצמוח" מעלה הילוך...
23.11 חמדת ימים 7.12 המעבדה ירושלים 14.12 מרתף 10 חיפה 21.12 צוותא ת"א 26.12 דאג וטוני נתניה 2.1.07 בארקה באר שבע הפרטים המלאים על כל הופעה - בלוח האירועים. שריינו לעצמכם תאריכים!
[הוא חייב להופיע בירושלים בערב שתפוס לי כבר?
]

darling2

New member
אלך לב"ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif סוף סוף בדרום!

כמה חיכיתי...

a mit

New member
שלום לכולם

הייתי רק בהופעה אחת והיא הייתה בישיבה ונורא נהנתי רציתי לדעת גם אם שאר ההופעות בדרך כלל בישיבה

TEENAGER1

New member
../images/Emo45.gif

רוב רובן של ההופעות הן רשמית בישיבה, ותלוי איפה ההופעה - אבל בדר"כ בשירים ה"מקפיצים" יותר נעמדים.

virgin mary

New member
תנק יו נורא!

איזה מגניב לי לגרום לחאבורה שלמה לצאת לאביתר בנאי בנתניה :p רק שאלה (אם באמת כדאי לגרור אותם בתאריך המיוחל או לחכות שהוא יגיע לכ"ס)- מישהו יודע משהו על "דאג וטוני"? איזה סוג אולם זה? צוותאי יותר? סוזןדללי? בארבי? או בקיצור יש מספיק מקום לעמידה או שחייבים לשבת בסגנון אולם קולנוע? זה חשוב מאוד מאוד מאוד, מאוד. תודה
רבה!!

../images/Emo6.gif

כל ההופעות שאני הייתי בהן עד היום בדאג היו בעמידה, אחד המקומות היותר שווים
אני מתה על המקום הזה.. זה מן פאב קטן כזה (יחסית..) ממש לא דומה שאף אחד מהאולמות שהזכרת.. זה סוג של "פאב שכונתי"
מגניב לגמרי עם אחלה אנשים וממש כיף שם.. הייתי מדברת על אווירה באופן כללי אבל זה תלוי בסוג הקהל והייתי שם רק בהופעות של מאיר, אני חושבת שזו הופעה ראשונה של אביתר שם..
בקיצור, מניסיוני מהופעות של מאיר שם- חבל לפספס, זה אחד המקומות הכי כיפיים שיש!

virgin mary

New member
אחלה, תודה!

לגמרי חיזקת לי ת'רצון להופיע שם, ויהי-מה (או מי)
תהיי שם?

virgin mary

New member
אחלה,

לאביתר זה לא קשור שיהיה ממש מופע עמידה, דחוס כזה.... ישיבה בסבבה, אבל שיהיה גם מקום בצד לעמוד ולחוות תהופעה בצורה אחרת. זה סבבה כי כולם יושבים אז אפחד לא מסתיר.. עמידה לגמרי באמת לא יהיה קשור. ממש לא.

למעלה