ה"ועידה"

Carl Freeborne

New member
ה"ועידה"

רבותי, קמו קולות בינינו הקוראים ל"ועידה", וועידה עכשיו. רבותי וגבירותי, "ועידה", שבה יתכנס כל הנוער ויבחר את היו"ר, הסיו"ר והמזכ"ל שלו, תתכנס בחג הפורים הבא עלינו לטובה. כל כינוס ארצי אחר, הוא לא בדיוק ועידה. בנוסף לזאת, אינני מבין למה לקיים ועידה כזו רק לשם פטפטת. לשם כך, הוקמה המזכירות שתתקיים בעוד שבוע וחצי. ואז כל מי שרוצה "ועידה עכשיו" יוכל לדבר. אני מבקש מאלה שקוראים לועידה, בבקשה דעו מה אתם עושים. ואל תעשו שום דבר גרוטסקי בלי להעביר אותו דרך הנהלת נוער מרצ או המזכירות של נוער מרצ. ולעניין זה, ביום שלישי עוד שבוע וחצי יש מזכירות - ושם תדברו על מה שאתם רוצים כאוות נפשכם. אם רק תדברו איתי אני אתן לכם זמן לדיון שאתם רוצים להעלות, בבקשה... ואם לא תדברו איתי או עם גורמים אחרים בנוער כמו המזכירות או ההנהלה (לעניין זה היו"ר אילן ליאור) זה יהיה פשוט חבל.

חבל וביזבוז זמן משווע... ../images/Emo45.gif

לא משנה שלא תהיה לזה משמעות... תשקיעו את הזמן בהפגנות, לא בברברת... שאו ברכה ותחי המהפכה!

Carl Freeborne

New member
אלון צודק...

אינני רואה שום צורך
לכנס את כל הנוער רק בשביל ברברת, אם יש מזכירות (שמטריחה רק חלק קטן מהנוער), ויש ועידה שבכל מקרה תתקיים רק עוד חודש וחצי... אז רבותי תתאפקו. למה לכנס את הנוער פעמיים? וחוץ מזה, אתם חושבים שניתן לעשות דיונים ערכיים בפורום כה גדול כמו ועידה?

אני באופן אישי

תומך ברמה העקרונית ברעיון הועידה, אבל צריך לעשות את זה באופן מאורגן. מכיוון שגם ככה תהיה ועידה בפורימון, חייב לבזבז על זה אנרגיות כרגע. לצאת לשטח ולפעול!

Carl Freeborne

New member
לפעול ולומר שיש אלטרנטיבה

ולא לפחד מלומר את דעותינו, גם אם יש פיגוע.

eviv

New member
זה מיותר להתכנס פעמיים

נכון שכבר היו צריכים להיות בחירות אבל זה באמת מיותר להתכנס כל הנוער פעמיים במשך החודש וחצי הקרוב מה גם שזה מיותר להתכנס רק בשביל ליבחור לתפקידים אני חושב שהפורימון זה זמן מתאים לשלב בין הדברים גם בחירות וגם פעילות ולא צריך להפריד את הבחירות מיום זה כדי שניתכנס פעם אחת בשביל רק לבחור

למעלה