ה + ה ו ד + ם ! ! !

ה + ה ו ד + ם ! ! !

חזרתי הרגע מההופעה של היהודים! כל מה שיש לי להגיד זה שהיה בננזזזזוונהההה!!!!!! (כן, כן... אני מרשה לעצמי להגיד את זה אפילו בתור מנהל) אורית היתה פצצצצהה!!!! חוצמזה שהשיער שלה היה נראה כמו ראסטות אבל יפה לה רצח! תום גם היה אחלה! אפילו שהוא קצת הסתלבט עליי
אני הייתי שורה ראשונה ואני צועק לו "תתתתווווום!!!!! תביא מפרט!!!!!" והמניאק הזה זורק לי על הרמקולים שמושכבים על הבמה והם חוזרים אחורה שזורקים אותם בגלל זה וזה היה בכוונה!
אז הוא חייך והזיז אותו עם הרגל אליי
בסוף ההופעה חיכיתי ליד הרכב שלהם אורית (כפרה עלייה!!! (ואני לא ערס...)) הסתכלה עליי מהחלון ונתנה לי נשיקה באוויר + מפרט!!!! יצאתי עם מפרט אחד של תום ואחד של אורית!!! מתתתתת עלייהם!!!!!!!! המפרט של תום היה ורוד ושל אורית ירוק... קיצקצ.... אני דיי מסריח (היו כמה ששכחו לשים שם דאורדורט והסריחו אותי) אני הולך לעשות עכשיו את מקלחת חיי ולישון!
ואולי בקרוב נארח בפורום את הלהקה
(אני לא מבטיח אבל אנסה כמה שאפשר) - דודי
ואני יודע שאני נשמע כמו איזה ילד מתלהב... אבל אני פשוט בהתלהבות ואני מתתתתת עליהם!

kiss22

New member
דודי

חחח שמעתי מחברות שלי על ההופעה... שטל רצתה לקנות ממך כרטיס והשומר לא נתן לך להעביר או משהו כזה... שיהיה... גם הן נהנו

אמממ... ../images/Emo13.gif לא בדיוק אבל...

היתה לי הנחה של 20% על כרטיס בקופות... עכשיו אני עמדתי עם כמה חבר´ה שלי מב"ש והייתי אמור להביא לטל את ההנחה... והשומר לחץ עליי להכנס... ואם הייתי יוצא לא הייתי יכול להכנס שוב...
חפיף
היה בנזונה!!!!!

guitar lan

New member
אני הייתי...

בהופעה שלהם בסיטיהול לפני שבועיים, היה ענק!!! אין מה להגיד, הלהקה הזאת יודעת לתת הופעות!!! ובקשר לזה שתנסה להביא אותם לפורום. אני חושב שאם הם כבר יבוא להתארח בפורום בתפוז הם יבואו לפורום שלהם לא? אבל חפיף, לאן שלא יבואו אני יהיה שם. איזה דיסק שלהם אתה מעידף?

אמממ... לגבי הדיסק...

אין לי העדפה מיוחדת אף על-פי שאני חושב שהראשון... (יש לי את כולם) כל הדיסקים שלהם טובים לדעתי... - דודי

זה היה כ"כ גדול אם הם יהיו בפורום!

בנאדם רציני תנסה להביא אותם לפורום!!! אני פשוט מתההה עליהם!!!

עטלף77

New member
אנחנו עושים כל הזמן מאמצים להביא

כל מיני אומנים לאירוחים ושיתופי פעולה עם הפורום. אנו מקווים שבקרוב נוכל להציג לפורום הצלחות

למעלה