ה-ה-הפרק ה- 5000!!!

ה-ה-הפרק ה- 5000!!!../images/Emo58.gif

איזה פרק סוף הדרך!!!! איזה חמודים ומצחיקים הם!!! נחמד שרק ארבעתם היו שם, כי הם בעצם היחידים שהיו מהפרק הראשון, והופיעו באחד הפרקים הראשונים, אלה שאריק נזכר בהם. פשוט מעולה! אני שמה כל סכום בעולם שסוזן פלנרי היא מאחורי ההפקה הזאת. בראדלי בחיים לא היה חושב על משהו כ"כ קליל וכייפי! ועם כבר סטפני... מי יהיה הראשון שיעלה לפורום סנפ-שוט של המבט האחרון של סטפני - מלך!!!

Mikel20

New member
../images/Emo41.gif הפרק חופשי לצפייה באתר CBS

כל מי שרוצה לראות את פרק ה 5000 מוזמן להכנס ללינק למטה ולראות בצורה חוקית למהדרין (לא צריך טובות של איזו קנדית) את הפרק המדובר

sashkashurik

New member
ולא צריך לחכות עוד יומיים

עד שהפרק ישודר בסן דייגו.
מייקל! למרות שאין לי סבלנות לראות את זה.

../images/Emo58.gif פרק 5,000 ../images/Emo47.gif

איזה פרק מעולה!!! ישבתי וצחקתי כמעט 20 דקות. היו צריכים להמשיך עם זה עוד קצת. אין עליהם. פרק שחייב להיות בבית לתמיד

../images/Emo47.gif ענק!!! אין מילה ../images/Emo58.gif

באמת להוריד את הכובע שיצרו כזה פרק קומי משובח ברוק: "כרגיל, סטפני, את משתמשת בגוף שלך כדי להשיג את שלך" והכי גדול - ברוק לסטפני: "חיבוק ל-5000?" סטפני: "אני אחכה ל-10,000" ובסוף הוידוי - "אני יודעת שאת אוהבת אותי" והמבט של סטפני לצופים שמסגיר את האמת.... באמת הפתיעו אותי במקוריות

girlontop

New member
פרק מקסים מקסים מקסים!

הייתי אומרת מושלם, אבל הזוועה על הפרצוף של רידג' קילקלה את החגיגה
סטפני ואריק עושים סקס, ברוק מהממת ומצחיקה (אוי, אם רק תמיד היו נותנים לה להשתובב ולא לבכות מעין אחת) ואפילו רידג' נסבל. טוב, רק בפלאשבקים. אי אפשר לבקש יותר. הכי הצחיק אותי כשאריק אמר "I'm afraid I'm with Stephanie on this one" ובאותו רגע פרץ ממני "מה afraid? אמ'שך afraid!", ובדיוק סטפני תהתה אותו דבר. הסימביוזה בינינו לעולם לא תמוג
תומאס, יא מניאק, למה גמרת את כל הסטייקים?

Shiri from the block

Active member
פרק אדיר!! חובה להקלטה!! כל כך נקרעתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וקת'רין נראית מ-צ-ו-י-י-ן!!!!! כל כך מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

M a g n u s

New member
אוף בא לי לבכות../images/Emo7.gif

מאושר כמובן.... וגם מהמחשבה של מה יהיה בלי זה.... וגם מקטעי הנוסטלגיה שתמיד מרגשים אותי.... התגובה של סטפני למה שברוק אמרה לה, "ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. moving on" קרעה אותי
וכמובן גם הנשיקה של ברוק והפרצוף של סטפני שחתם את הפרק
זה כ"כ פאתט, אבל הסדרה הזו היא אחד הדברים האהובים עליי כבר 13 שנה, ופשוט בא לי לבכות מאושר ומהתרגשות
מזל טוב לנו

למעלה