ה-הופעה!

NesheM

New member
ה-הופעה!

היה פשוט ענק ! היה פשוט מדהים! היה מעולה !!!!!!!!!!!!!!!! הופעה פשוט שאין מילים !! וכל מי שאומר אחרת לא מבין מהחיים שלו.. סוף העולם היה השיר הכי חזק בכל ההופעה!! למי שזה מעניין אותו.. פשוט מדהים מה שהלך שם!!!! כמו תמיד אבל אחרת! מי שלא היה הפסיד... ( סורי.. ) אבל שטויות .. אתם יודעים שבסוף .. איכשהו .. תתגברו על זה. אני אישית חזרתי צולעת הביתה. (אאוץ´!!!) אבל היה שווה את זה! אגב - למי שלא היה והקליט בגלגלצ.. אני רוצה להשיג קלטת עם הקלטת המופע. אם מישהו יכול לעזור לי אז סבבה לגמרי! יאללה.. תהנו! PEACE&LOVE מורן.

עידו ז

New member
גם אני מחפשת את ההקלטה מגלגל´צ

גם אני מחפשת את ההקלטה מגלגל´צ אם את מוצאת בבקשה תצרי איתי קשר תודה [email protected] טליה

extaza

New member
כמובן

במיני דיסק מוקלט במחשב כקבצי MP3 וגם קלטת. אני עורך את כל השלוש לשניים-שלוש דיסקים. אחרי שאני אסיים....נוכל לדבר על לשלוח לאנשים את זה... :) ד"א הופעה גדולה. הרבה זמן לא היה כזה.. :)) בהחלט הייתי צריך את זה - זה מספק הרבה אנרגיה לנשמה ההופעות האלה. מה אתם חושבים על השיר החדש שלו? "מה הם רוצים מאביב" נחמד אני חושב.... טוב-למי שהיה בהופעה-אני מקנא. למי שלא היה...טוב צרת רבים חצי נחמה.. נתראה בהופעה הבאה.

היה ממש מדהים!!!!!!

הוא שר את כל הדיסק ואז היה איזה זמר אחר 4 שירים ואז היה המשך ההופעה עד 12 ורבע בלילה! ונכון יש את "בית נבנה" ? אז היתה את זאת שעושה קולות רקע ובלאן את הולכת הוא נשכב על הרצפה ושר ובחלק השני של ההופעה כשהוא שר את השיר האחרון "עכשיו מעונן" הוא דיבר לפני הצרחות איזה דקה או 2 ובסוף הצרחות בלונים מלאים בפיסים שהיו טלויים מעלינו היתפוצצו ונפלו עלינו המון פיסים ואספתי קצת וגם סרקתי אחד מהם ניסיתי לסרוק גם את הכרטיס אבל הוא ציבעוני נורא וזה עושה שהקובץ יהיה גדול מידיי גם צילמו שם ככה שעוד כמה שנים יראו את זה בטלויזיה ועכשיו אני מבטיח לעצמי שאני ילך לכל העשורים שיהיו לכול הדיסקים! גם ל"יומן מסע" וגם לדיסק החדש שיוצא באפריל "חושך" והקיצר! היה ממש פיצוצי!

למעלה