ה-הופעה

ShElly LeV

New member
ה-הופעה

טוב אז מי מגיע להופעה הכי שווה שיש ב-08/11 בהאנגר 11?!? גם חמי מופיע ועוד מלא אומנים שישירו ביטלס!!!!!!!!!!!!!! וגם הכסף הוא לתרומה יאללה למי רואים שם?!?

תמונע

New member
כבר ראיתי את הדבר האמיתי...

אני עוד באופוריה. זה לא בדיוק יכול לרגש אותי עכשיו. וגם למי יש כסף, לעזאזל.

לא ראית את הדבר האמיתי

ראית את פול מקרטני, כמה שנים טובות אחרי. אני ממש לא מזלזל בחווייה, ואני בטוח שהיה מדהים, אבל אני עדיין חושב שזה שונה מלראות את -הביטלס- בשנות השישים או השבעים
מצטער על ההערה המיותרת, אבל משהו צורם לי כשאנשים אומרים שהם ראו את פינק פלויד (ראו רק את ווטרס) או את הביטלס (מקרטני).

תמונע

New member
אז אתה מוזמן לקרא את הכתבה הזו

ובנוסף, הרשה לי לחזור על זה שוב, ראיתי את הדבר האמיתי . ראיתי את פול מקרטני. הוא עשה שם שירים *שלו* מתקופת הביטלס, זה הכי אמיתי מכל נינט טייב או צביקה פיק שיעלו לשיר שם. כאילו שהייתי בכלל כשהיו ביטלס.

איתי בל

New member
חייב לומר

זה שאלו בשנות השישים היו הביטלס אי אפשר לקחת את זה מהם כי אלו הביטלס אבל מבחינה אובייקטיבית איכות נטו... פול מקרטני נתן בישראל מה שהביטלס בחיים לא נתנו בשומקום אם זה מבחינת שואו, איכות נגינה, ביצועים ואיכות סאונד. כל השטויות שאמרו לפני ההופעה שהוא כבר זקן וזה לא הביטלס וכל השטויות... מי שאמר את זה פול בייש אותו לגמרי

בכמה הופעות של הביטלס היית, שאתה מרשה לעצמך

לומר ש"פול מקרטני נתן בישראל מה שהביטלס בחיים לא נתנו בשומקום אם זה מבחינת שואו, איכות נגינה, ביצועים ואיכות סאונד."?

AmiTrigger

New member
מן הסתם

איכות סאונד ואיכות נגינה היו הרבה הרבה יותר טובים בהופעה של פול. לגבי השאר אפשר להתווכח

ShElly LeV

New member
נו באמת חברים...

אנחנו מדברים פה על מופע התרמה לנוער במצוקה ומתחילים להתווכח על סאונד ומתי היה יותר טוב?!? בואו ניזכר במטרה שבשבילה מתקיים המופע ב-08/11 בהאנגר 11 ונתחיל לקנות כרטיסיםםםםםםםםםם

למעלה