ה---הופעה בגן סאקר

1 shiran 1

New member
ה---הופעה בגן סאקר

טוב קודם כל היה מ===ד===ה===י===ם כל פעם אני מבינה מחדש למה אני כל כך אוהבת את הראל טוב אז מאיפה נתחיל ככה הגעתי למקום וזה אז היו שם טרקטורים כאלה אז אני אומרת לאמא שלי שתצלם את אחי איתם עכשיו פתאום אני נזכרת ששכחתי את המצלמה באותו ואני מה בבאסה כי הופעה בשבילי היא לא הופעה מושלמת בלי מצלמה אז עד שהתחי ההופעה טיילתי שם רק אוכל אוכל אוכל ועוד אוכל והם צילמו את ההופעה הזאת לערב שבועות אז היו מלא פשלות וצחוקים וסיגל שחמון חמודה כזאת היא התחילה לדבר עם הקהל טוב קיצר אמרו שאחרי הפרסומות יגיעו מישה והראל הגיע הראל ואיזה צרחות התחילו אלוהים ישמור חשבתי אני הולכת לצאת חרשת משם הראל התחיל לשיר את "הדרך הביתה ואז הוא שר את "ואז תבואי" עכשיו יש שורה בשיר"אהובה שלי" אז במקום אהובה הוא אמר ירושלים וכולם התחילו לצעוק ואיזה חמוד הוא היה אחר כך הוא שר נר על החלון עם מישה ואת אמצע הלילה ובאמצע השיר נהיה לו כזה חם אז הוא הוריד את הז'קט וכולם שרים איתו ורוקדים באלגן והוא ומישה כל הזמן דיברו על הקהל של ירושלים כמה הם מדהימים וזה והאל אמר שבניצנים היו יותר אנשים אבל אנחנו עושים יותר רעש חחחחחח וצילמו כזה את הקההל וקלטו אותי שם ואזה פדיחותתתת טוב נגמר ואז הגיעו שלומי שבת ועלינו לשבת יותר למעלה וכבר היה 10 והייתי מתה מעייפות ושאני עייפה אני מתחילה להתחרפן אז התחלתי כזה לרקוד ולשיר ואמא שלי לא מבינה מה קרה אנשים חשבו ששתיתי בירה ואז הייתה להם תקלה הייתה להם הפסקת חשמל והתחלנו לצחוק עליהם וסיגל שחמון אומרת הנה אנחנו מגלים לכם סודות של הטלוויזיה ואז לא יודעת מה קרה לשרית חדד אבל הם החליטו לעשות קודם את המשפט סיום ואז לעלות את שרית וסיגל כזה אמרה את המשפט איזה 4 פעמים כי היא כל שניה התבלבלה חחחח ואז שרה עלתה חחחחחחח ושוב התחלתי להתחרפן מחדש ודודה שלי מתחילה לשדח לי ולבת דודה שלי בנים וכל שניה אומרת לנו תראו איזה חתיך תראו איזה חתיך קיצר נגממרה ההופעה באנו לצאת פתאום אוומרים לנו אי אפשר לצאת כי עוד מעט מתחילים הזיקוקים ואני כזה אומרת לדודה שלי באו נרד למטה כי זה יהיה מעל הראש שלנו והיא אומרת לי מה פתאום זה יהיה ליד הבמה פתאום מתחילים הזיקוקים וזה ממש מעל הראש שלי ואני מתחילה לצעוק על דודה שלי ונשבר לי הצוואר מלהסתכל למעלה אבל הםם היו יפים ובקיצור של הקיצורים היה כיףףףףףףףףףףףףףףף טוב זהו סורי על המגילה ואם הכל מבולבל כזה פשוט אני לא יודעת לכתוב סיכומים של הופעות חחחחחחחחחח עכשיו רק נחכה לשבועות לראות את ההופעה המדהימה הזאת שוב

וואי שירני אני מה זה שמחה בשבילך../images/Emo9.gif

נכון שככל שאת הולכת ליותר הופעות את שמה לב שהראל נהיה יותר ויותר מדהיםםםםם
אין הבנאדם הזה הכי מקסים בעולם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני כשאני עייפה ...אין עם מי לדבר...אני בסרט
אז אני מבינה אותך
בקיצוררררררררר, למרות שלא הבאת מצלמה אני בטוחה שנהנת המון המון המון המון והלוואי ויהיו לך עוד מלאאא הופעות כאלה

1 shiran 1

New member
אכן אכן כל פעם הבנאדם יותר מדהיםםם

כמו שנאמר אמן וירבו הופעות כאלו חחח

חחח חמודה...

נשמע שהיה לך כיף
אוףףף איך רציתי ללכת... אחותי דווקא לא סיפרה לי את כל זה , היא אמרה רק שהיו מלא אנשים והראל שר רק 3 שירים והלך שלא הפסדתי כלום

TST88

New member
אהלן..אני לא קשור לפה אבל->

גם אני הייתי בגן סאקר בהופעה המהממת יש לציין!... הייתם שם חתיכת חמולה מעריצי הראל מואייל..אני וחברים וחברות היינו שם שורה ראשונה וחבר'ה שלכם הביאו שלט כזה צבעוני ובאמצע תמונה של מואייל...מי אלה??הם מהפורום?

מיכל C

New member
חח תמיד לכל הופעה של הראל

מתלווה חבורה של מעריצים\ות השלט -אני מתארת לעצמי שמפורום הראל מויאל הרשמי.

מיכל C

New member
שירני

שמחה שנהנת. אני גם מאוד רציתי ללכת אבל ביום אחרי הייתה לי מתכונת בספרות ככה שלא יצאתי...... בכל מקרה, נשמע שממש נהנית והיה כיף! ולהתחרפן זה כיף לפעמים חח זה משחרר

למעלה