ה-דרך ?

ה-דרך ?

הדרך הכי מופרכת, הכי הזויה, הכי ארוכה, הכי קצרה, הכי הכי, שעברתם, בשביל להגיע להופעה של היהודים. ספרו לנו על זה

yafit17

New member
../images/Emo122.gif

אין ספק שזאת הייתה ההופעה של נהריה הכל התחיל מזה שקבעתי בהתחלה עם עומרי לבוא לת"א אבל כולם מכירים את המשפטים של עומרי עזבי תבואי אלי נאכל נתרענן וניסע אני בתומי הסכמתי ישנתי אותו יום אצל בת דודה שלי בראשון אז יצאתי מהבית שלה ב 1 בצהרים!! הגעתי לתחנה מרכזית של ת"א בשעה 3 פאק שעתים נסיעה הכי משעממות בעולם ואז עליתי לאוטובוס לנתניה ההיתי בטוחה שזה יהיה קצר 3 שעות נסיעה הותשתי!!!!!! בגלל שאחרתי ברמות מטורפות בגלל הפקקים החרא האלה נאלצתי לנסוע ברכבת לא מצאתי שום קו שמגיעה מהתחנה המרכזית של נתניה לתחנת רכבת של נתניה והרכבת לנהריה עמדה לצאת כל רגע ועומרי מלחיץ אותי בטלפון בסוף לקחתי מונות לתחנה רכבת ואז במונית הטלפון נפל לי על הרצפה של המונית ולא מצאתי אותו ועומרי מתקשר ואני שומעת את הטלפון אבל אני לא מוצאת אותו וזה הכי מלחיץ התחלתי לבכות מהלחץ הנהג מונית עצר ת'אוטו חיפש איתי ת'טלפון בסוף עומרי רצה להודיע שהוא יאחר כוס עמק ואני כולי לחוצה בסוף הגעתי לרכבת סיננתי את הנהג מונית ששיגע את עומרי בטלפון כי הוא הזמין מונית לרכבת אבל בסוף הסיעו אותו בחיים שלי לא שלמתי כל כך הרבה כסף לנסיעות!!!! הדרך הכי מתישה בעולם!!!

invAsion

New member
חזרה מבאר שבע ../images/Emo103.gif

הכללל התחיל מזה שהנהג גנב לנו עוד 5 שקל לכניסה לבאר שבע דניאל בכלל נסע איתנו לכיוון הלא נכון שעה וחצי ניסינו לתפוס טרמפים ואז האוכל, והטרמפ עם המשאית, והסיפור להורים.. אחחח. היה כל כך טוב!
עומרי ויפית, זה מזכיר לי כמה אני אוהב אתכם

למעלה