ה ב ד ל ה

Sarika

New member
ה ב ד ל ה ../images/Emo48.gif

אל דיו אלטו קון סו גראסייה מוס מנדי מונג'ה גנאנסייה נו ב'מוס מאל אי אנסייאה אה נוס אי אה טודוס ישראל א מ ן
סמנה בואנה אה טודוס קרידוס אמיגוס

מורניקו

New member
המבדיל

על הדרצ'ה מיכאל אי על הסידרה גבריאל אי סוברה לקבסה שכינה דל אל ... קדה דיה אי קדה נוצ'ה..

may55

New member
שבוע טוב מכתב מצ'כיה מהזמרות

הבאתי קישור אל אתר ניפלא של זמרות מצ'כיה "Psalteria" השרות שירים מימי הביניים הן שרות גם בלאדינו נשאלה פה שאלה על-ידי eagl8 :"...ובכלל הרשים אותי שהן מצ'כיה ושרות בלאדינו - האם יש קשר? האם דוברים בצ'כיה לאדינו?..." גם אני הייתי סקרנית ולכן שלחתי מכתב אליהן יותר מדוייק tsiporganeden שולטת באנגלית ניפלא היא צ'יק צאק ניסחה מכתב ובו סיפרנו על הפורום שלנו וקיבלנו תשובה והיא לפניכם: והקישור אל האתר שלהן Psalteria There is few reasons. At first - sephardic songs are maybe the most beautiful songs from all the medieval music. There are very melodical, and lyrics are so so great. Why ladino? We sing all our songs on original language (at least, we try to...). Other reason is, that I can speak a a little Spanish, so most from the Ladino lyrics I can understant. Anyway also jewish culture (and sephardic history) is very interesting and close to me. As you pobably found, we sing medieval music. Mostly sephardic songs and Cantigas. Lyrics we get from internet, or I bought few song books whit those songs. If we can stay in contact with your group, would be great for us, because you could surely give us some songs, what we still don´t know and so we could reach our repertoar :eek:) Very best regards Katerina - Psalteria

eagl8

New member
../images/Emo51.gifל may55 ול- פאשריקה תבורכו

על היוזמה. מתגובתן הבנתי שהבנות תשמחנה להיות בקשר עם הפורום. ומי יודע? אולי הקשר אתנו יעודד אותן להגיע לישראל. פאשארו

רותי ב.

New member
סימאנה בואנה אה טודוס ../images/Emo48.gif

פאס, סאלוד, ריפוזו אי אמיסטאס אנטס אי דספואס דה לאס אלקסיונס אנטרה טודוס.

חיגאז

New member
הבדלה

שלום לך שריקה אני חדש פה ולא ממש דובר לדינו אבל נורא יעניין אותי להשיג את התרגום של ההבדלה. אני מלחין מוסיקה עם אלמנטים ספרדים וממש מפתה אותי לכתוב גם בלדינו. אם תוכלי לומר לי או לשלוח את התרגום אני ישמח תודה [email protected]

Sarika

New member
מכיוון שרשמו כאן פעמים אין ספור את

ההבדלה ותרגומה, שלחתי לך במסר.

למעלה