ה"בעיה" של האישה

יוליק12

New member
ה"בעיה" של האישה

אבל מכיוון אחר... לא נכנסת כאן כלל לעניין הזוגיות ומערכת הציפיות, אלא לעובדה הפשוטה שחבל נורא שהרבה נשים משלימות עם הירידה ברצון/נמנעות/מוותרות על אחד הצדדים היותר מהנים בחיים. דחילאק, סקס זה כזה דבר כיפי, והעובדה שנשיקות ואינטימיות מ"סתם" התכרבלות על הספה הן אחלה, לא סותרת את העובדה שאורגזמה זה יופי של המצאה. הטבע העניק לאישה את היכולת להנות מסקס הרבה יותר מאשר גבר וחבל לא לנצל את המשאב הזה.

בדיוק בדיוק זה המעצבן

תרדו ממני כבר. ניסיתי ביד, בפה, מלמעלה מלמטה, הכל בסדר בגוף, הוא מתפקד. לא מתלהבת מזה. די. אני לא בסדר? נמאס. מספקי להטיף, מוותרת לא מוותרת, חבל לך בשבילי? נו, באמת. גם מי שלא אוהב יין מעורר את רחמייך? ושוקולד? וטיולים בטבע? וספרות? זה מעצבן נורא. יש הרבה דברים שאני נהנית מהם ולא מטיפה לאחרים שחייהם חסרים בלעדיהם, וגורמת להם להרגיש שהם מוותרים וזה נורא עצוב, וראוי להם ללכת לטיפול. סליחה יוליק, ברור לי שאת מתכוונת לטובה. אבל זה פטרוני, מעצבן, עשה לי תסביכים של שנים.

עד כאן!!

מילא לא לאהוב סקס, אבל שוקולד, שוקולד???!?!??!
וברצינות, ההודעה שלך טיפה עצובה. מצטערת ככה היא נקראת לי (לא מנסה להיות פטרונית ולא כלום)

אולי עצובה כי היא אגרסיבית, וזה באמת מיותר

וגם מעיד על כך שנפשי אינה שלווה לחלוטין כפי שאני מציגה את זה. בכל אופן נראה לי שזו בדיוק הנקודה ששרונה ניסתה, חזור ונסה, להגיד. תרדו מאיתנו. אל תתנו לנו להרגיש פגומות (אני כותבת ברבים, כי אני באמת מאמינה שאני לא לבד, אבל בעצם מדברת, כמובן, רק בשם עצמי). זה מעליב ומעצבן, ומאוד לא קונסטרוקטיבי. נראה לי שהמספרים מדברים - לא משנה כמה האוגזמות הנשיות יהיו בון-טון, עדיין יש המון המון נשים (גם גברים אולי, נושא שבאמת לא מדברים עליו), בין אם הן מכירות אותן (את האורגזמות) ובין אם לא, שלא מרגישות שהן הכרחיות להן, והחיים שלהן מצוינים. למה להתאמץ כל כך לשכנע אותן שמשהו לא בסדר, שהדשא של השכן הרבה, אבל הרבה יותר ירוק, וחבל שהן טומנות את הראש בחול ולא רואות את זה? נראה לי מיותר.

זו לא היתה הנקודה. הנקודה היתה

הבעיה שזה מעורר כשאין התאמה והסכמה בתחום הזה בין שני בני הזוג. הדשא של השכן(ה) לא ירוק יותר במובן ההנאה השמימית שהשכנה הנ"ל חווה כל לילה. הדשא שלה ירוק יותר במובן זה שהיא ובעלה לא חווים זוגיות מתסכלת עם שיח אינסופי סביב השאלה מתי תהיה הפעם הבאה.

מה שמגיע ממקום טוב אנשים מקבלים

מניסיון שלי עם אנשים שעשו בחירות לא פופולריות או יצאו נגד הזרם או מחזיקים בעמדות שלא מקובלות אם זה בא לך ממקום טוב ואמיתי - יראו את זה ויקבלו את זה אם זה בא לך ממקום לא טוב (נגיד קשר לא כל כך טוב עם בעלך או קשר שיש בו קשיים מסוימים) לא תצליחי "לעבוד" על אחרים לראות בזה משהו טוב. אולי רק דרך הפורום קשה להרגיש אבל נגיד אם הייתי מכירה אותך באופן אישי והיית חברה שלי והיית מספרת לי שסקס "לא עושה לך את זה" ויש לך עיסוקים מרגשים ומהנים אחרים. הייתי מרגישה אם זה בא לך ממקום אמיתי וטוב. ואם כן, לגמרי הייתי מקבלת את זה ולא שופטת. האגרסיביות מעידה לדעתי יותר על אופציה ב'. זה אני מכירה מעצמי כשאני מתגוננת זה בדרך כלל מסתיר משהו. ואגב זה לא פוסל את זה שעדיין אם את אוהבת בלב שלם את בעלך, ואת יודעת שההתרגשות וההנאה הכי גדולה שלו בחיים זה מסקס ,אז כן תרצי להעניק לו את התחושה הזו... גם אם נגיד בשבילך זה מרגש רק חצי ויש דברים יותר מרגשים מקס בעולם. כאילו לא ברור לי למה "להתעקש על לא לא לא! לעשות סקס". הרי את לא טוענת שזה סבל נכון? רק שזה לא ממש הכרחי לך... ואוף איכשהו נגררתי לדיון למרות שמאוד ניסיתי לא להתערב בו...

אוהבת את בעלי ואוהבת לשמח אותו

זה ממש לא קשור, ואני בוודאי ובוודאי אוהבת לשמח את בעלי ולהנעים את חייו. התייחסתי אך ורק להודעה של יוליק, שייצגה מסר שחוזר ועולה של "חבל שאת מוותרת על ההנאה הזו, לא בשבילו. בשבילך. כנראה שאין לך מושג מה את מפסידה, כדאי שתתאמצי לתקן את עצמך ולגלות".

יוליק12

New member
לא! לא לתקן את עצמך

את יודעת, לפני כמה זמן ראיתי את ההצגה "מונולוגים מהווגינה" ובמהלכה לא יכולתי להפסיק לחשוב כמה זה מצער שנושא המין הוא כל כך מורכב ולא פעם בעייתי עבור די הרבה נשים. לא יודעת אם אלו הן התניות חברתיות, אם זה הטבע, אם זה מסרים מהבית, אם זה איבוד הבתולין בזמן הלא נכון ו/או עם הבחור הלא נכון (ולא מתייחסת כאן כלל לתקיפות מיניות). אבל חושבת שבאופן כללי זה עצוב שזה ככה. אני אישית לא חושבת שזה הביולוגיה והרבייה אלא מורכבות של מספר גורמים חברתיים שהביא למצב הזה. לו היית נניח מאבדת היום את חוש הטעם, ואת יודעת שזה לא אמור להיות ככה, אני מניחה שהיית מטפלת בזה. אבל כשאת מאבדת את החשק למין ויודעת שזה באיזשהוא מקום כן אמור להיות ככה כי קראת על זה ושמעת על זה, אז את לא תלכי לטפל בזה. זה קיבל "אישור" מהסביבה שזה בסדר וזה מצב שכיח, אבל זה עדיין לא הופך את זה למצב הנכון. ה"חבל" לא נאמר כלל בהאשמה או באמירה על מישהי שהיא פגומה וצר לי שזה כך נשמע.

יוליק12

New member
ממש לא התכוונתי לפגוע

ולא אמרתי שמישהי פגומה, רק אמרתי שחבל וזהו. מכל הדברים בעולם (שוקולד ויין וכד') דווקא זה הפך להיות משהו שמוותרים עליו בקלות וזה חבל.

ברור, ברור, את בסדר גמור. לא התכוונתי לכעוס

עלייך, וסליחה שיצא כך.

למעלה