ה...א. HIH HIH,שלום לכם..

Naruto uzumaki

New member
ה...א. HIH HIH,שלום לכם..

אני חדש פה,H מקווה להנות פה,ושיהיה לי פה כיף...

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

ולמה בדיוק אתה מצפה? זה לא צ'אט, אנשים לא נכנסים לפה כל כמה דקות. חכה בסבלנות, אנשים ייכנסו ויראו את ההודעה שלך

sasuke girl

New member
אוי אוקה קטן ומסכן...

-לא.. חח אל תתיאש כל כל מהר...לא כולם עוד התעוררו ^^~ ברוך הבא לך..ותהנה פה! ומחר יש לנו גם מפגש פורום בתלאביב אם תרצה ^___^

Naruto uzumaki

New member
ה..א,היי לכם..

בסדר,אני אספר קצת על עצמי,(לא אציין את שמי) בסדר,אני מתאמן בחוג שנקרא ג'יו ג'יטסו(נין ג'וטסו) שזו אומנות הנינג'ה.. אני מתאמן שם כבר שנים, יש לי חבורה שגם הם נמצאים איתי שם.. ככה שזה גם מציאותי,וגם ווירטואלי.. אז אני הוא נארוטו אוזומאקי,ואיתי יש את סאסוקה אוצ'יהא,הארונו סאקורה(סאקורה ה..אה..א.. איך מישהי יכולה להיות כ"כ יפה..? הא.ה.),אינו יאמנאקה(החברה של סאקורה),הינוארי,קאקאשי ועוד.. HIH HIH,לא אוכל להביא לכם את הכתובת של הסרבר(צ'אט שלנו),בגלל שסאסוקה עלול להתעצבן.. כן כן,גם כן רגזן.. -.- יש עוד פרטים שלא אציין על עצמי.. HIH HIH,אני אדבר עם סאסוקה..(ברגע שהוא יחליט שהגיע הבוקר וצריך להתעורר לאימונים..) ואשאל אותו אם אני יכול לפרסם פה את הכתובת.. למרות שאני לא שם עליו בכלל.. (הוא המנהל של הסרבר,והוא עושה מה שהוא רוצה -.- ) ה..א.. ולהת' לכם..

Naruto uzumaki

New member
לא..

למען האמת לא ראיתי עוד פרק אחד.. HIH HIH.. ותשאל גם על החוג " ג'יו ג'יטסו " תעשה חיפושים בגוגל ותמצא את זה בעצמך..

lgmtk

New member
חוג ג'יו ג'וטסו יש ואת זה כולם

יודעים, אבל הוא מדבר על הקטע שאתה מציג את עצמך כנארוטו ומדבר כאילו אתה חלק מהסדרה. בכנות? אני תומך בו XD

Naruto uzumaki

New member
עדיין לא..

דיברתי על העלילה שמתרחשת ווירטואלית גם בצ'אט... מה אתם לא מבינים?

sasuke girl

New member
אני לומדת נינג'יטסו שזה גם אומנות

הנינג'ה...אבל אני לא חושבת שאני סאקורה..ואין לי צ'אט שבו יש עוד אנשים הוזים ^^' אבל אחלה שיש תחביבים!! הקטע שאתה נארוטו קצת הזוי..אבל אחלה מה שעושה לך את זה ^___^

Naruto uzumaki

New member
לתלונות,פניות והשאר,פנו לסאסוקה..

אני לא אחראי לכל זה, וזה רק בצ'אט.. היא בכינוי "Sakura#Naruto" אבל היא לא באמת סאקורה,אני בכינוי Naruto#uzumaki,סאסוקה בכינוי Sasuke-uchiha.. ו..כן כן,אלה רק כינויים,תבינו..

למעלה