ה"ארובה" מלמטה

yariv t

New member
"מר" הערב יענקלה לאן

1-מי ש"ידפוק " אחד לשני את הראש זה אני לך ולא אתה לי. 2-אני אמשיך "להפציץ" את הפורום בתמונות מפני שאני רואה בכך "תרומה" לפורום חי,דינאמי וזורם ולא פורום רדום כפי שאתה מעוניין שיהיה. 3-אם משהו לא נראה לך אתה מוזמן להיתאדות מפה. 4- לא זכור לי משהו כל כך חכם שאתה ציינת בעבר,אתה הרי "טורח" לעלות לפה פעם בכמה זמן עם כל מני הערות מטומטמות שלא זוכות להתיחסות . 5- בשביל בן 37 (ככה מצוין בכרטיס שלך) מבוגר מריר ומסמורטט אתה לא ניראה גאון הדור אז כדאי מאוד שתוריד את היהירות מעצמך...זה נראה עליך מגוחך-מצדי זאת הפעם האחרונה שאני מתייחס להערות שלך. 6אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא רדוד וטיפש כמו התכנית שאתה נקרא על שמה 7- שיהיה לך המשך יום או ערב שחור ומלא צער ב"אהבה" יריב -

beivushtang

New member
שאלה

ראיתי שיש שם כסאות למעלה על מלון קרלטון, באמת אפשר לעלות לשם? ובאיזה שעות ?

yariv t

New member
תשובה ל beivushtang

לי יצא לצלם שם כשהיו לי אורחים שהיתארחו שם מצרפת אז כך שלא היתה שום בעייה לעלות למלון ה"רפאים" קרלטון. אני מעריך שאם תבקש יפה ובצורה תרבותית יתנו לך לעלות לכל גג ובכל מקום אני לא רואה שום בעייה להגיע לשם גם לטל ברקאי שרוב תמונותיו מועלות לפה על ידי לא היתה בעייה להגיע לגגות או אתרים מסויימים. תנסה להיתקשר לבעלי המלון/מגדל/משרד/ ואני לא רואה שום בעייה המנוולים היחידים הם בעיריית תל אביב ,שם אין עם מי לדבר ואין שום גורם שיכול לאשר להגיע לגג. בהמותתתת. שיהיה לך בהצלחה. יריב

DerBleistift

New member
וכמדומני

העליה לגג אפשרית רק בעונה. (עכשיו כשקר אינני יודע אם עוד אפשר לעלות)

yariv t

New member
בצפת לא איבדתי כלום. הם מצרפת

ואיך שהם התלהבו מתל אביב חחחחחחחחח

yariv t

New member
יש עוד המון עבודה

תל אביב פשוט חסרת קו רקיע אחיד ומלא

DerBleistift

New member
שמו הרשמי החדש של מגדל גיבור ספורט

ה"אפור של קייל"