ה"אייסית" של ACE

טל קר

New member
ה"אייסית" של ACE

וזו התחרות שראיתי מפורסמת במוסף השבת של ידיעות אחרונות: "אם את מעל גיל 23, את נראית יופי ויש לך גם יופי של ידיים ואת לא מאלו שמחכות לגבר שיקח חור בקיר, אלא עושה זאת בעצמך - צרפי לחשבונית הקניה האחרונה שלך באייס תמונה שלך בעבודה ופרטים אישיים, שלחי אלינו ובואי להיות מועמדת בתחרות האייסית של אייס. בין כל המועמדות הסופיות יערך מבחן מעשי של עשי זאת בעצמך. הזוכה היא האייסית שתוכיח שהמין היפה.. הוא גם המין המחזק! (הנקודות וסימני הקריאה במקור). האייסית של אייס תזכה בפרסים מדהימים: * חשיפה במגזין BIKINI (מי שלא יודעת במה מדובר תסתכל בדוכן העיתונים הקרוב זה עיתון שבו מראים בעיקר נשים לבושות בביקיני (כשהן לבושות)) * בוק מהמם שיצלם עדי ברקן (למה מה עוד צריכה בחורה לשאוף? ) * תוי קניה ברשת אייס. אז קדימה לעבודה!"

Boojie

New member
אני מנחשת שהבוק המהמם הנ"ל,

יהיה של תמונות של אותה זוכה בסרבל עבודה, שיער פרוע וכתמי גריז על הלחיים, עסוקה בעבודות תיקונים למיניהן? מה, לא? האמת, קונספט מוזר. "הדוגמנית עם המברג ביד". אני עדיין מנסה להבין מה הרעיון.

girlcott

New member
היה לזה פוטנציאל...אבל לא ...

הם היו חייבים להוסיף שטויות כמו "אם את יפה"...ופרסים שמרמזים על זה שנשים מעוניינות אך ורק במראה חיצוני...דוגמנות מוצג כחלומה של כל אישה...ושוב יש דגש על מראה חיצוני אצל נשים יותר מעל כל דבר אחר. אין. הם עוד רחוקים. עצוב.

amonit

New member
אם הם היו מחלקים במתנה:../images/Emo6.gif

משור חשמלי, מקצוע, מקדחת עמוד, ולזוכה כמו בתחרות מלכת היופי, רכב חדש הייתי רצה... כי יש לי סיכויי טוב לזכות. אבל מי צריך את העדי ברקן הזה? חחחחחחחחח

Yarik N

New member
ואני לעומת זאת הייתי מעדיף

בלנדר, ספר בישול, מיקרו גל, ורכב כמובן שגם. (רכב זה הדבר היחידי שמתאים גם לבנים וגם לבנות?) ו...מי זה עדי ברקן?

nirdagan

New member
אני חייב להודות...

שהתפתיתי לרכוש עותק אחד מהמגזין הידוע לשמצה (לצורך האיזון אודה שקניתי פעם גם עותק של PC Magazine), ויותר משיש בו תצלומים של לובשות ביקיני (אין שם תמונות עירום) יש בו מן ביטוי נרקיסיסטי של עדי ברקן ששמו ומעלליו מהדרים כמעט כל עמוד ועמוד במגזין. ניר

.inbal

New member
לא ראיתיט את הפרסום

אבל הוא נשמע לי דוחה. אם הוא יופיע במקום נוסף, מי שרואה שתכתוב, כדי שנוכל לראות. רשת אייס היא אמריקאית במקור, לא? לא נראה לי שההנהלה שם תהיה מרוצה לשמוע על מה שקורה בארץ, שהוא מאוד לא "פוליטיקלי קורקט". ניתן לשלוח מסר באתר ACE העולמית. אולי זה יזיז משהו.

למעלה