ה"אחת"

ה"אחת"

זאת לא בדיוק פנטזיה ......אולי בעצם כן , אני יושב לי בשורה האחרונה כל יום באותו מקום מסביבי חברי ללימודים -סטודנטים כמוני ששואפים לסיים ולהצליח בחיים, המבטים של כולם מופנים למרצה המבוגר ורושמים בלהט .... אלוהים, איך אפשר להקשיב כשבשורה הראשונה יושב היצור הכי מדהים עלי אדמות - היא יושבת כמוני תמיד באותו מקום שיער שחור חלק ארוך , פנים מהממות ועניים כחולות גדולות שלמבט שלהן אני מכור ,ויש לה גוף שלא נראה בארצנו ב 50 השנים האחרונות .. מבחינתי היא שיא השלמות אני כבר שנתיים מפנטז עלייה ועלי , איפה לא עשינו את זה במטבח במקלחת על הרצפה בסלון .......אני לא מפסיק לנסות לצייר אותה במחברת שלי למרות שכל ציור שלי טוב ככל שיהיה לא מתקרב ליופייה ונזרק בעצב לפח ... במעט הפסקה שיש אצלנו היא תמיד מדברת עם חברות וידידים אני עומד מולה מעשן סגרייה לא מוריד ממנה ת'עניים - שלא תבינו לא נכון יש לי מלא חברה אני חבר של כולם אבל איתה אני פשוט לא יכול לא מצליח להתקרב אליה , היא זורקת מבטים מידי פעם מבטים ביישניים שלא נמשכים יותר משנייה...... ככה זה - כבר שנתיים - תמיד באותו מקום - תמיד אותם חברים תמיד אותה סיגרייה תמיד אותו מבט........... ואז.............. החלטתי ש די .......

ואז? היא תקפוץ עלי?

את מבינה זה לא העישונים או המבטים - זאת הגישה שלי לחיים, זאת הבעייה!! אבל אל תדאגי - היא עוד תהיה שלי - ואז אני אבין שהיא לא מספיק מושלמת כמו שחשבתי ואז אני העיף אותה כמו הרגל גרוע - ואכיר לי מישהי אחרת !! STORY OF MY LIFE --- BAT WHAT ELSE IS NEW o.k take care bye bye

למעלה