ה' אוהב הומואים

גנימדס

New member
אני בטוח שאתה יכול לנסח דבריך אחרת.

ללא כינויי גנאי.

ו............
אני שמח על שובך, באמת.

פורטי40

New member
ילדון

ה' עושה מה שהוא רוצה, הוא היה יכול להנחית מטאוריט על המצעד, או לקעקע אותו ברעידת אדמה.

פורטי40

New member
כדור הארץ - לא לנצח...

השמש תיתפח ותבלע את כוכבי הלכת הקרובים אליה.
אבל עד אז האנושות, כולל ההומואים, תתפשט על פני מקומות אחרים ביקום. עוד נכונו לנו גדולות ונצורות ---- המדענים חושבים בגדול

הומואים של כוכב ווגה VEGA , האם יהיו גם דתיים?

פורטי40

New member
ה' אוהב הומואים

ה' אוהב הומואים.
לאחר מצעד שארך 5 שעות(!) ונכחו בו יותר ממיליון איש, מתוכם רבים מניפי דגל צבעי הקשת, היתה מסיבת רחוב ענקית בחום המעיק. לפתע נפתחו ארובות השמים, ובמשך כמה דקות ירד גשם סוחף, אבל מרענן, ואז הפציעה השמש והופיע קשת בשמים! ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם זוכר הברית ונאמן בבריתו וקים במאמרו.
צילמתי.

פורטי40

New member
ואני דווקא חשבתי שבני אנוש יגיעו עד וגה

השמש לא תתחיל לתפוח עוד במשך שנים רבות מאד מאד...

גנימדס

New member
אבל המאמינים שלו לא

קשת היא דבר יפיפה, צבעוני ומלא חיים
לא סתם גייז בחרו בה כסמל שלהם , גם כדי להראןת שמחת חיים בניגוד לאוירת העצבות והשנאה העצמית שמלווה גייז רבים וגם להראות שהקשת היא לכל בני האדם, ולא מפלה בין איש ואשה.

דא עקא, ביהדות יש הסבר אחר, עגום יותר-שה׳ מסתכל בקשת והיא סמל בשבילו לכבש את כעסו
רב/כומר/אימאם/״עמית לוי״ היו חוגגים על הסבר הומופובי ראוי.

פורטי40

New member
"ה', שמור עלי מפני מאמיניך"

זה מה שכתב בן זוגי לפני חודשיים, בפתק ששם בכותל.
מקווה שאכן ישמור. הרי הוא אוהב אותנו.

פורטי40

New member
אז יש לפחוד מפי קשת בענן?!

כבר אי אפשר להנות מתופעת הטבע המרהיבה הזאת?
אגב היו שתי קשתות , זו מעל זו, אבל המצלמה לא קלטה את השניה, העליונה.

לא שמעתי על האמונה שלפיה קשת הוא רמז לזעם. לא נותנים להנות מהחיים...

DannyDinn

New member
אין ראוי להסתכל בקשת

אמרו חכמים (חגיגה טז, א), שאין ראוי להסתכל בקשת, מפני שהקשת מגלה את כבודו ואת הברית שכרת ה´ עם נח וזרעו אחריו שלא יהיה עוד מבול על הארץ, וכל המסתכל הרבה בקשת אינו חס על כבוד קונו.

לא אלוהים ולא נעליים.

פורטי40

New member
ואני חשבתי שזה השתברות קרני אור בטיפות גשם

לא אוסיף, מפאת כבודו של המקום הזה.

sagie13

New member
לא בהכרח סותר

"ואנחנו על כרחנו נאמין לדברי היונים שמלהט השמש באויר הלח יהיה הקשת בתולדה, כי בכלי מים לפני השמש יראה כמראה הקשת, וכאשר נסתכל עוד בלשון הכתוב נבין כן, כי אמר את קשתי "נתתי" בענן, ולא אמר "אני נותן" בענן, כאשר אמר זאת אות הברית אשר "אני נותן". ומלת קשתי מורה שהיתה לו הקשת תחלה. ולכן נפרש הכתוב, הקשת אשר נתתי בענן מיום הבריאה תהיה מן היום הזה והלאה לאות ברית ביני וביניכם, שכל זמן שאראנה אזכיר כי ברית שלום ביני וביניכם" (פירוש הרמב"ן, בראשית פרק ט')

אם הרמב"ן קיבל בעל כרחו את דברי המדע של זמנו, כנראה שגם אנחנו יכולים...

פורטי40

New member
עת חדשה הגיעה!

אלא מהיום ועד קץ הדורות, לא עוד חרון אף . הקשת - בת צחוקו של ה', יאר פניו אל בניו האוהבים, יען כי נס שש-פסים, כי יונף אל על, ויגע בקשת בשמים לאות ברית ואהבה לנצח נצחים, אמן!

קשת זה גם רמז

לאיבריו המוצנעים של האדם, וידוע שחז"ל ממליצים שלא להסתכל שם.

אז אולי, הגיע הזמן להפסיק לפרש את הדרש על פי הפשט...

למעלה