ה` אוהב אותי..

ה` אוהב אותי..

בין המלחמה שלי עם הייצר הרע.. הוא שלח לי שליחה בצורת כלה. שהיתקשרה עכשיו שמחר היא מתחתנת... ואני חייבת להגיע... ובאמת אני חייבת להגיע.. כי הסיפור שלה קצת כואבת ואכזרית.. הבחורה (הכלה) היא ממשפחה מאד מיוחסת היא כבר גם הייתה מאורסת.. ואז יום אחד היה הפיגוע בקו 2 בירושלים.. היא לא נפגעה בפיגוע עצמו. אבל היא עשתה טעות שהיא נפצעה ונפגעה קשה.. בכך שהיא הגישה מים לשוטרים, שהיו באירוע ומישהו ראה איך שהיא מגישה מים.. והשוטר מג``ב מחייך אליה. וזה הספיק!! כמו כל סיפור בציבור החרדי זה תפס תאוצה בתוספת שמן, מלח, תבלינים, ואחרי יומים התבטלה השידוך... לא עזר כאן הסברים.. היא נשרפה כליל.. מאותו רגע כבר השידוכים שהציעו לה זה היה רק יד שניה.. או אחרי תאונה... היא לא היתפשרה.. היא יפה.. היא מקסימה. ומגיע לה את הטוב ביותר. היא היתפללה המון.. היא שפכה נהרות של דמעות.. והיא הצליחה היא קיבלה שידוך דבאסט... ומחר היא מתחתנת... אז נכון שאהוד בנאי מחר מופיע יחד עם להקת אחרית הימים.. אבל לה מגיע הרבה יותר.. מחר אני הולכת לארגן לה אירוע שהיא לא תשכח.. אלוקים. תודה..

יהב87

New member
אהוד בנאי יהיה באמע הופעה..

הוא לא יבטל מופע בשביל אשדודית חחח

ברור שהשם אוהב אותך!!

כאילו מה, חשבת אחרת? איך אפשר שלא? התכוונת ללכת להופעה? כל הכבוד לך! צריכה עזרה בלשמח? (אני אולי אנסה ככה להתחבב על הקב``ה...)

אולי עוד אצטרך את עזרתך..

אני הולכת לארגן לה בנות שיגיעו עם שלטים העם איתך... אוהבים אותך.. חח כן חשבתי ללכת להופעה... אבל אחרי כזאת בשורה. אין מצב.

מה שתגידי.

העם עם הגולן, חבר אתה חסר, ננחמן מאומן... בשבילך כל הסטיקרים ושלטי החוצות. תעדכני בכתובת. איפה ההופעה מחר?

גיטשפעט פון דיר? חחח

איך ווער נישט גיטשפעט פון א.זלכע וואס זיי זיינען צו דרייעט און זיי פאר שטייען ניישט אז סי פאלט זיי הגרויסער שרייוף אין קאפ.. טו הבלעיק אין שפייגעל וואס טו זען המישיגנער

מיידללהה!

מי דארפ דיר געבן א זריקה גרויס ווי א פלורסנט... דו ביסט גער א נורמלע דו האסט חתונה גיעט און א גאנצן טאג ביסטע דא . דאס איז חינוך?? שעמזאך !!!!

חחח דיר וועט שוין א.איינשפריץ ניישט

אלפען.. דיר קאמען ניישט מצרף זיין צו המיניין. דו ביסט א.משיגינער א.קריינקער. א.שטומער.. דו ועסט בעקומען אקרומע מיידל וואס זי איז א.בליינדע. וואס זי גייט נאר מיט אעלבע פוס.. און גרעבסעט אגנצון טוג מיט קרומע און פעפוילטע ציינער.. און סי שטיינקט ווי א.גיפגרטע כץ

חחח

סי זאט אויס אז די גאנצע דרשה וואס דו האסט גישריבן. איז דו ביסט האס. איך בין שוין א חתן און די מעגסט זאך שעמען פון איר. אבער דו פאר שעמסט דער פרומער ציבור. איך גידינק אז די ביסט גיווען אין צאטים.

חחח דו ביסט א.גרויסער צדיק..

דו גייסט 40 מאל אין מקוה דו זאקסט 80 מאל קיט אין תהילים אין מקווה דו טיבלסטעך 700 טבילע`ס דו גייזסט דעוויינען ותיקין. דו זאקסט תיקון חצות מיט 60 מלאכים.. דו ביסט הל``ו צדיק... דו ביסט א.גרוייסער מוסר זאגער אפילו איוף כפרע`ס ביסטע ניישט ווערד

למעלה