התשובות שקיבלתי.

a d i o s

New member
התשובות שקיבלתי.

לרון לסרגיי ולכל מי שמעוניין: לגבי מחירי הסייפרס, ושליחתו לחו"ל: יותר זול לשלוח לבד. לגבי מחירי המועדון: ביום שבת הגעתי עם ג´קי למועדון פאראדייב, וכמה דקות לאחר הגעתי מצאתי את עצמי בחדרו של דן, שטרח להסביר בפרטי פרטים מה הבעיה, הבעיה כדלקמן: עלויות הביטוחים . אין לי שום עניין בלפרסם את מצבו הכלכלי של מועדון פאראדייב, אבל אציין כי במחיר הביטוח לשנה ניתן לקנות דירה של 3 חדרים.(ראיתי את החשבון). התרשמתי מהעובדה שמספרים רצים ויש ניסיון לעזור. הדבר העיקרי שעלה בשיחה היה: בעתיד הקרוב יהיה ניסיון להוזיל מחירים למה שנקרא צנחנים פעילים, (צנחנים אשר יקפצו ורוצים לקפוץ לפחות 2 קפיצות כל שבוע), הוזלת המחירים לקניית 10, 20 או 50 קופונים אינה אפקטיבית כי למי שיש כסף יקנה 50 צניחות ויפרוס אותם לשנתיים זה לא יעזור לא לנו ולא למועדון, אז כמו שכבר אמרתי מנסים לעזור. אני מקווה שעניתי לכם על השאלות ואם לא אתם מוזמנים לשאול. ולרון: תפסיקי להיות כזאת קטלנית בתגובות . רק 4 אנשים, שזה אחוז אחד מכלל הצנחנים בארץ, הגיבו לנושא!!!! אז אני לא שופר של העם, אני אחד שהנושא הציק לו והחליט להעלות את הנושא לפורום. המטרה הייתה לא לקבל מסרים אישיים על כך שהמועדונים הם רודפי בצע, ומצד שני לא לכתוב בפורום כלום כדי שאף אחד לא ייראה. אז כן אלה התגובות הלא נכונות, לווא דווקא התגובות שאתם ראיתם אלא גם מה שקיבלתי מאחורי הקלעים. עדי.

Ron Miasnikov

New member
תגובה לא קטלנית

עדי וכל מי שתגובותי מציקות לו, אני מצטערת שאין לי הכישרון המבורך של עופר להגיב בחן וקלילות ולהעביר את המסר בכל זאת. עופר יש כנראה רק אחד. (וזה לשם שינוי לא נאמר בציניות) ובכל זאת - אני אולי לפעמים (או.קי, בדרך כלל) קטלנית, אבל אני לפחות אומרת את כל מה שיש לי להגיד כאן, מעל דפי הפורום, ומי שרוצה מוזמן להגיב. כמו שציינת עדי, יש את אלה שפועלים מאחורי הקלעים. כאן הם נופת צופים, ואת הלכלוך הם שולחים במסרים אישיים. הדרך הזאת לא מקובלת עלי, ואני לא חושבת שזו מטרתו של הפורום - להציג רק את התגובות הנחמדות, החייכניות שנעים לשמוע ולהחביא את התגובות האמיתיות. ואם כבר בלכלוכים עסקינן - אני לא קופצת בחוף הבונים וסיבותי עימי. אני קופצת באילת. יש לי מה לאמר על המועדון שם לטוב ולרע. מה שאני חושבת ידוע, גם לרוי ונויה. אני כאמור לא מחביאה את דעתי במסרים. בתחילת דרכו של הפורום הזה, נכתב פה שרוצים לקדם את הספורט וכו´ וכו´, בלי מלחמת מועדונים ועוד כהנה וכהנה הצהרות יפות ששמחתי להיות שותפה להן. עם זאת, בזמן האחרון יש לי תחושה שכמה אנשים שמו להם פה למטרה לקטול כמה שיותר את אילת (ואני לא מתכוונת לכל סיפור המחירים האחרון שהוא רלוונטי לכולם). כל מילה טובה על אילת נתקלת בתגובות ואני מרגישה שאני כמעט צריכה להתנצל כל פעם שאני מאירה דווקא את הצד החיובי. חברים - מועדון גדול אחד ומאושר בארץ לא יקדם את הספורט ולא יוריד מחירים. עובדה שגם אלה שאוהבים לקטול את אילת מגיעים מידי פעם לצנוח שם, סימן שיש לאילת מה להציע. ויאמר לזכותו של רוי שמאז שהמועדון חזר לפעילות, הוא עושה מאמץ וכן מקשיב לעצות ודעות של הצנחנים. כמה דוגמאות להבהרת העניין - מחירים? - לא מזמן היה סופשבוע של $ = 4.5. כולם קנו קופונים בזול והיו מרוצים. על זה אף אחד לא הגיב בפורום. הריגר הכי טוב בארץ? אולי. אני לא יודעת. עדי - קפלת פעם רזרבי באילת? פתחת פעם רזרבי שרוי קיפל? אני יודעת שאם אני אצטרך רזרבי - הוא ייפתח מהר וטוב (מניסיון). אני סומכת על רוי במאה אחוז בעניין הזה. אני לא אצא בהצהרות מי הריגר הכי טוב בארץ כי בשביל זה צריך לנסות את כולם. פרופורציות - על זה אני מדברת.. שמיים כחולים ונקיים רון

a d i o s

New member
לרון...

אין לי כלום נגד המועדון באילת וברגע שאקבל את המצנח אני אהיה הראשון בדרך לשם. כל קפיצה וכל סוף שבוע באילת הם בגדר חוויה. אין לי שום כוונה לפתוח במלחמת ריגרים התגובה לשלומי הייתה ממני אליו בלי שום כוונה לפגוע במישהו אחר, אולי זה לא היה המקום הנכון לומר זאת. אני מעריך את רוי מאוד מאוד הלא הוא נתן לי את שם הצניחה, והעביר אותי קורס שכולו חוויה. אין פה שום רצון להשוות או להעליב, ואני אישית לא יהיה זה שישפוט לאחרים מי טוב ומי לא טוב. נהניתי לצנוח באילת ואני אחזור לצנוח שם רק מתי שיתאפשר. למרות שאני לא מכיר אותך אישית בצורה שבה אוכל להעיד על אופייך, אז רק אני אגיד לך שאני מאוד נהנה מהתגובות שלך, ונהנה לענות עליהם, כיף שיש מי שעוקץ. אז לסיכום: נשאר לנו רק לקוות לטוב, שהמצב הכלכלי יישתפר ושיהיו לנו שני מועדונים צפוני ודרומי שאולי ביום מן הימים יתקשרו זה עם זה ונוכל להמריא באילת ולנחות בבונים (ולהיפך כמובן). ורון תמשיכי לקטול את טובה בזה.

a d i o s

New member
ממה???

רון אם תגידי ממה אין לי בעיה לענות אם אני לא ברור.

yyogev

New member
אכן הביטוח מייקר מאוד את הצניחות

בהמשך למה שכתבתי קודם על הנסיון שלי ב-"פריזמה": מה שבסופו של דבר גרם לנו להפסיק פעילות הייתה התייקרות הביטוח. אני בטוח שאנשי הביטוח שבין הצנחנים יוכלו להאיר את עינינו יותר בנושא. בשורה אחת, ממה שאני שמעתי בנושא משתמע שבישראל כל נושא ה-waiver חלש מאוד מבחינה משפטית ולכן הסיכון הכלכלי של המועדונים בתביעות גדול בהרבה. נראה לי שהפתרון האידיאלי לזה הוא שיפור רקורד הבטיחות. אם יעברו כמה שנים ללא תאונות בארץ (או לפחות ללא תאונות רציניות עם תביעות), יהיה למועדונים קייס מול חברות הביטוח בדרישה להוריד את הפרמיה. אז מה שנשאר לנו לעשות זה להשתדל לעשות את מה שאנחנו עושים בצורה הכי בטוחה. שמיים כחולים ונחיתות רכות, ירון יוגב

זיידוש

New member
הלוואי וההגיון שלהם היה עובד ככה../images/Emo7.gif

חכה, חכה, אחרי שלא יהיו תאונות (אמן כן לו יהי רצון יהוה חזק סלע) הם יגדו שסטטיסטית, אם לא היו תאונות כבר כך וכך זמן, הסיכוי לתאונה קרובה הולך וגדל..... סוכני ביטוח....

למעלה